χρηματοδότηση των επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

στόχοι

Το Corporate Finance, που αναπτύχθηκε στο σημερινό πλαίσιο της διαχείρισης των επιχειρήσεων, έχουν δημιουργήσει ένα ειδικό εργαλείο διαχείρισης για τη δημιουργία της αξίας της εταιρείας.

Το MSc in Corporate Finance έχει ως στόχο να παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση, με ιδιαίτερα προσόντα στον τομέα της εταιρικής δημοσιονομικής διαχείρισης. Παρουσιάζει κυρίως επαγγελματική εκπαίδευση, όπου τονίζει την τεχνική / επιστημονική γνώση και την πρακτική εφαρμογή της, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες κατάρτισης των ατόμων που αναζητούν μια καριέρα στην οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων, καθώς και εκείνων που ήδη εργάζονται και επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους .

Προοπτικές σταδιοδρομίας

Το MSc in Corporate Finance παρέχει επαγγελματικές δεξιότητες για την άσκηση της οικονομικής λειτουργίας σε οργανισμούς, ιδίως, να ασκήσουν τον οικονομικό σχεδιασμό, την προετοιμασία των στρατηγικών σχεδίων, σχεδιασμού του κινδύνου, τον εξορθολογισμό των πόρων, οι εταιρείες αναδιάρθρωση και διεθνή οικονομική διαχείριση.

παραλήπτες

Σύμφωνα με το άρθρο 17 του νομοθετικού διατάγματος 74/2006 ενημερώνεται με το νομοθετικό διάταγμα αριθ 107/2008 της 25ης Ιουνίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την πρόσβαση σε κύκλο σπουδών που οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου Master στο Corporate Finance σε:

  • Οι κάτοχοι πτυχίου ή ισοδύναμου?
  • Οι κάτοχοι ξένων ακαδημαϊκών βαθμό που ανατίθενται μετά από μια 1ος κύκλος σπουδών οργανώνονται σύμφωνα με τις αρχές της Μπολόνιας από ένα κράτος ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία?
  • Οι κάτοχοι ξένων ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που αναγνωρίζεται ως την επίτευξη των στόχων του ενός βαθμού από το Τεχνικό-Επιστημονικό Συμβούλιο της Σχολής Βιομηχανικών Σπουδών και Διοίκησης (ESEIG)?
  • Οι κάτοχοι ακαδημαϊκών, επιστημονικών και επαγγελματικών προγραμμάτων σπουδών που αναγνωρίζεται ως πιστοποιεί την ικανότητα να πραγματοποιήσει αυτόν τον κύκλο σπουδών από την επιστημονική-Τεχνικό Συμβούλιο της ESEIG. "

καθεστώς

Μετά τη δουλειά ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η πορεία, αν και συντονίζεται από ISCAP, λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του χωριού Conde Πολυτεχνείο του Πόρτο, μετά από τις ώρες εργασίας, περίπου 12 ώρες την εβδομάδα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências e ... περαιτέρω

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências empresariais. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη