Δημοφιλείς Κατηγορίες

Πρόσφατα προστιθέμενα

Munich Business School

Master Διεθνές μάρκετινγκ και διαχείριση σήματος

Ιανουάριος 17, 2019
Το πρόγραμμα σπουδών Master of International Marketing και Διοίκησης Μάρκας παρέχει προηγμένες γνώσεις για τη διαχείριση των επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ και της διαχείρισης της μάρκας και σας εξοπλίζει με τις κατάλληλες δεξιότητες και εργαλεία για την επιτυχή εφαρμογή των καινοτόμων ιδεών σας στην πρακτική άσκηση. Επιπλέον, η μοναδική μορφή και η ο… [+]λιστική, διεπιστημονική προσέγγιση του προγράμματος σπουδών σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και εξαιρετικά επίκαιρα θέματα που κάνουν το Master International Marketing και Brand Management μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Με αυτόν τον τρόπο, εξελίσσεται σε υπεύθυνο ειδικό μάρκετινγκ και διαχείρισης μάρκας με ευρεία πολιτισμική κατανόηση και ισχυρή προσωπικότητα. [-]

Massey University

Master of Analytics (Επιχειρήσεις)

Ιανουάριος 16, 2019
Αποκτήστε ένα μοναδικό, περιζήτητο προσόν, το πρώτο στην Νέα Ζηλανδία, αναγνωρισμένο από τον κορυφαίο πάροχο λογισμικού επιχειρηματικής ανάλυσης SAS.

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Μάστερ στα Μαθηματικά

Ιανουάριος 15, 2019
Το Master in Mathematics είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας που προσεγγίζει τις πραγματικές ανάγκες των σπουδαστών και την αγορά εργασίας. Χάρη στην αριστεία, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προχωρημένα μαθήματα που σας επιτρέπουν να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις επιλογές που βασίζονται στη σταδιοδρομία.… [+] [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Αναζητήστε Δυνατότητες Σπουδών σε Πανεπιστήμια σε Όλο τον Κόσμο

Το Masterstudies βοηθά τα πανεπιστήμια και τους φοιτητές να βρουν ο ένας τον άλλο διαδικτυακά! Στις σελίδες μας μπορείτε να επιλέξετε εύκολα ανάμεσα σε περισσότερα από 30.000 προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από ηγετικά πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε περισσότερες από 70 χώρες. Συγκρίνετε προγράμματα, βρείτε υποτροφίες και εξοικονομήστε χρόνο επικοινωνώντας απευθείας με τα πανεπιστήμια!

Ξεκινήστε την αναζήτηση για τη μελλοντική σας μόρφωση επιλέγοντας αρχικά το πτυχίο που σας ενδιαφέρει:

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που προετοιμάζει τους φοιτητές για εξέλιξη σε μια σειρά επιχειρηματικών ρυθμίσεων, από την επιχειρηματικότητα και τις μικρές επιχειρήσεις έως τις διεθνείς εταιρείες. Τόσο οι φοιτητές επιχειρήσεων όσο και άλλοι επαγγελματίες που σχεδιάζουν να μετακινηθούν σε διευθυντικές ή ηγετικές θέσεις, θα επωφεληθούν από την απόκτηση ενός MBA. Τα μαθήματα κορμού εστιάζουν στη χρηματοδότηση, το ανθρώπινο δυναμικό, τη διαχείριση, το επιχειρηματικό δίκαιο και την ηθική και, ενώ άλλα προγράμματα MBA είναι γενικού περιεχομένου, άλλα ειδικεύονται σε τομείς όπως η χρηματοδότηση, η φιλοξενία, οι διεθνείς επιχειρήσεις ή η αεροπλοΐα. Πολλές σχολές προσφέρουν σπουδές μερικής παρακολούθησης, διαδικτυακά μαθήματα ή εξ αποστάσεως. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων MBA συνήθως αποκτούν υψηλότερους μισθούς και κινούνται ταχύτερα σε διευθυντικές θέσεις σε όλα τα είδη των βιομηχανιών.

Το MBA Στελεχών (EMBA) είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρήσεις που προορίζεται για έμπειρους επαγγελματίες μεσαίου και ανωτέρου επιπέδου. Τα προγράμματα EMBA παρέχουν στους φοιτητές ειδικές γνώσεις και εργαλεία που χρειάζονται για να προωθήσουν τη καριέρα τους, είτε στην τρέχουσα βιομηχανία ή σε κάποια άλλη. Οι φοιτητές EMBA περιλαμβάνουν τους πάντες, από μηχανικούς έως επιχειρηματίες, και ο καθένας φέρνει μια μοναδική οπτική ματιά στην αίθουσα διδασκαλίας. Τα προγράμματα EMBA συνήθως επιτρέπουν στους φοιτητές να συνεχίσουν να εργάζονται με πλήρη απασχόληση ενώ σπουδάζουν, και ορισμένοι εργοδότες ίσως βοηθήσουν με τα δίδακτρα. Τα μαθήματα EMBA παρέχουν μια γερή βάση σε κλάδους όπως η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ και η λογιστική, ενώ εστιάζουν στην ηγετική κατάρτιση και εξειδικευμένα θέματα όπως η στρατηγική σκέψη και η παγκοσμιοποίηση. Τα προγράμματα EMBA είναι τέλεια για επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν την εκπαίδευση και την καριέρα τους χωρίς να αποσπάσουν σημαντικό χρόνο από την εργασία τους, και οι απόφοιτοι του EMBA είναι περιζήτητοι για θέσεις στελεχών.

Το Μεταπτυχιακό είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που παρέχει στους σπουδαστές το επόμενο επίπεδο εξειδικευμένων γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο ακαδημαϊκό κλάδο. Μεταπτυχιακά διπλώματα είναι διαθέσιμα σχεδόν σε κάθε ακαδημαϊκό κλάδο, από την αεροναυπηγική έως τη ζωολογία. Εκτός από τις παραδοσιακές σπουδές πλήρους φοίτησης, πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρουν προγράμματα μερικής παρακολούθησης, διαδικτυακά ή εξ αποστάσεως. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά διπλώματα απονέμονται είτε ως ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) ή ένα Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) όμως ορισμένα ιδρύματα προσφέρουν κι εξειδικευμένα πτυχία όπως ένα Μεταπτυχιακό Μηχανικής (MEng). Όποιος ενδιαφέρεται για την απόκτηση περαιτέρω εμπειρίας στα επάγγελμά του, θα επωφεληθεί από την απόκτηση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος, καθώς η ακαδημαϊκή μελέτη μπορεί συχνά να βοηθήσει στην κάλυψη των κενών στις εξειδικευμένες γνώσεις που μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του εργατικού δυναμικού για να αποκτηθεί. Οι φοιτητές με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα συχνά έχουν ένα πλεονέκτημα καθώς προχωρούν στη σταδιοδρομία τους, καθώς το δίπλωμα υποδεικνύει μια δέσμευση στο επάγγελμα της επιλογής τους. Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι συχνά ένα σκαλοπάτι σε περαιτέρω σπουδές ενός διδακτορικού επιπέδου.

Το LLM είναι ένα Μεταπτυχιακό δίπλωμα Νομικής αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο. Το πτυχίο συνήθως απαιτεί περίπου ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί και οι σπουδές επικεντρώνονται σε ένα τμήμα της νομικής, όπως το περιβαλλοντικό δίκαιο ή το διεθνές δίκαιο. Στις περισσότερες χώρες, οι φοιτητές πρέπει να έχουν ήδη ένα πτυχίο για να είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για ένα πρόγραμμα LLM, καθώς η απόκτηση αυτή καθεαυτή του LLM δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να ασκήσει κανείς τη δικηγορία. Οι δικηγορικές εταιρείες που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς ή έχουν διεθνές πελατολόγιο συχνά αναζητούν αποφοίτους προγραμμάτων LLM επειδή έχουν ήδη τις απαιτούμενες δεξιότητες για την άσκηση της δικηγορίας σε ένα δεδομένο περιβάλλον.

Το PhD, ή το Διδακτορικό Φιλοσοφίας, είναι το ανώτερο δίπλωμα που απονέμεται και δείχνει ότι το άτομο έχει φτάσει ακαδημαϊκά στην κορυφή του επαγγέλματός του. Ένα Διδακτορικό (PhD) μπορεί να αποκτηθεί σχεδόν σε κάθε ακαδημαϊκό κλάδο και συνήθως απαιτεί σημαντική έρευνα και μια διατριβή σε ένα πρωτότυπο και άκρως εξειδικευμένο θέμα. Τα περισσότερα Διδακτορικά (PhD) προγράμματα απαιτούν τουλάχιστον κάποια συμμετοχή στα μαθήματα στο χώρο του πανεπιστημίου και μπορεί να διαρκέσουν αρκετά έτη. Πολλοί φοιτητές Διδακτορικού (PhD) σπουδάζουν με πλήρη παρακολούθηση , όμως υπάρχουν διαθέσιμα όλο και περισσότερα προγράμματα μερικής παρακολούθησης, διαδικτυακά και εξ αποστάσεως. Πολλα διεθνή προγράμμα πλέον διδάσκονται και στα Αγγλικά. Παρά το γεγονός ότι οι απόφοιτοι Διδακτορικών (PhD) παραδοσιακά ακολουθούν ακαδημαϊκές ή ερευνητικές καριέρες, πολλοί είναι τώρα περιζήτητοι από επιχειρήσεις για τις εξειδικευμένες δεξιότητές τους, ειδικά από βιομηχανίες που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από μηχανικές και τεχνικές δεξιότητες.

Εξειδικευμένα μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα για όσους ενδιαφέρει η δια βίου μάθηση ή επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα χωρίς να αποκτήσουν ένα δίπλωμα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν μεμονωμένες σύντομες σειρές μαθημάτων σε εξειδικευμένα θέματα και προγράμματα πιστοποιητικών που απαιτούν συνήθως μόνο 2-4 μαθήματα για να ολοκληρωθούν. Τα μαθήματα συνήθως επικεντρώνονται στην πρακτική εφαρμογή, ώστε οι μαθητές να θέσουν τις γνώσεις τους άμεσα σε πράξη. Παρόλο που πολλά μαθήματα διδάσκονται στο χώρο του πανεπιστημίου, άλλα είναι διαθέσιμα και διαδικτυακά ή μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Σύντομα μαθήματα που διδάσκονται στο χώρο του πανεπιστημίου συνήθως είναι περιορισμένα σε μικρή χρονική περίοδο, τυπικά 1-2 εβδομάδων, ενώ τα διαδικτυακά μαθήματα μπορούν να ολοκληρωθούν στο ρυθμό του φοιτητή. Ανεξάρτητα από την τεχνική παράδοσης, αυτά τα μαθήματα προσφέρουν ένα γρήγορο τρόπο εκμάθησης ενός νέου θέματος ή αναβάθμησης των σκουριασμένων δεξιοτήτων σας. Καθώς τόσο οι φοιτητές όσο και οι εργοδότες επωφελούνται από τα μικρά σύντομα μαθήματα και πιστοποιητικά, πολλοί φοιτητές βρίσκουν τους εργοδότες τους πρόθυμους να βοηθήσουν με τα δίδακτρα.

Πανεπιστήμια, κολλέγια, σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και τεχνικά ιδρύματα είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο για μεταπτυχιακές σπουδές σε κάθε ακαδημαϊκό κλάδο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Αν και τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα διδάσκονται στη μητρική γλώσσα που βρίσκεται ένα ίδρυμα, πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται τώρα στα Αγγλικά και σε άλλες δημοφιλείς γλώσσες, καθιστώντας ευκολότερη τη φοίτηση στο εξωτερικό για τους φοιτητές. Οι σπουδές στο εξωτερικό επιτρέπουν στους φοιτητές να επιλέξουν τα καλύτερα προγράμματα στον ακαδημαϊκό τους κλάδο, τους εκθέτουν σε νέες γλώσσες και πολιτισμούς, και παρέχουν πολύτιμες εμπειρίες για όσους αναζητούν εργασία σε πολυεθνικές εταιρείες.