Master of Science στην επιστήμη των τροφίμων
UAEU United Arab Emirates University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Al Ain, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
Δίδακτρα
AED 2.300 / per credit *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* ανά ώρα πίστωσης
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων προτείνει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επιστήμης Τροφίμων που θα δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις σχετικά με την Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, τη Χημεία και την Ανάλυση Τροφίμων, την Επεξεργασία Τροφίμων και τη Μηχανική καθώς και Καινοτόμα και Λειτουργικά Τρόφιμα. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Επιστήμη Τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να ενισχύσει τις γνώσεις του μαθητή σχετικά με τις επιστημονικές αρχές και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας τροφίμων. Το πρόγραμμα θα παρέχει μια επιστημονική επαγγελματική εκπαίδευση που θα περιλαμβάνει θεωρία στην τάξη, πρακτική έρευνα και την εφαρμογή της. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν διεξοδικά θεωρητικές και εφαρμοσμένες πτυχές της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής των τροφίμων. Η εις βάθος κατανόηση της επιστήμης, όπως ισχύει για τα τρόφιμα, θα βοηθήσει τους μαθητές με ενδιαφέρον για την καριέρα και την τεχνική εκπαίδευση, να κατανοήσουν τη βιομηχανία τροφίμων καθώς και την προετοιμασία των τροφίμων στην καθημερινή τους ζωή. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή εξειδικευμένων μεταπτυχιακών επιστημών τροφίμων με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη και την περαιτέρω υπεροχή στον επαγγελματικό κόσμο.
Εκθεσιακός χώρος
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Απαιτήσεις για το πτυχίο
Απαιτούμενες ώρες πίστωσης: τουλάχιστον 30 ώρες
Επιστήμη Τροφίμων
Απαιτούμενα μαθήματα (15 ώρες) | Ωρες πιστώσεως | |
COSC501 | Ερευνητικές μέθοδοι | 1 |
COSC502 | Ηθική Επιστημονικής Έρευνας | 1 |
FDSC605 | Μεταπτυχιακό Σεμινάριο | 1 - 3 |
FDSC610 | Advanced Food Chemistry - 1 | 2 |
FDSC622 | Προηγμένη ανάλυση τροφίμων - Ι | 2 |
FDSC633 | Προηγμένη Επεξεργασία Τροφίμων Ι | 3 |
FDSC640 | Προηγμένη Μικροβιολογία Τροφίμων - Ι | 3 |
STAT503 | Εφαρμοσμένη Στατιστική | 2 |
Μαθήματα επιλογής - 6 CH για τη διπλωματική εργασία και 12 CH για τη μη διατριβή (12 ώρες) | Ωρες πιστώσεως | |
FDSC611 | Φυσική Τροφίμων | 2 |
FDSC615 | Προηγμένη διάρκεια ζωής των αποθηκευμένων τροφίμων | 3 |
FDSC630 | Προηγμένες τεχνολογίες τροφίμων | 3 |
FDSC631 | Τεχνολογία ενζύμων και ζύμωση | 3 |
FDSC650 | Επιθεώρηση Τροφίμων | 2 |
FDSC651 | Προηγμένοι νόμοι και κανονισμοί για τα τρόφιμα | 2 |
FDSC660 | Νέα και λειτουργικά τρόφιμα | 3 |
FDSC691 | Ειδικά Θέματα στην Επιστήμη των Τροφίμων | 2 |
Έργο ή εργασία (9 ώρες) | Ωρες πιστώσεως | |
FDSC695 | Ερευνητικό Έργο Αποφοίτησης 1 | 3 |
FDSC699 | Ερευνητική εργασία 2 | 9 |
1: Για επιλογή μη διατριβής 2: Για την επιλογή Thesis |
Βραβείο Καλύτερης Συμμετοχής
Για να λάβουν το βραβείο Merit, οι μαθητές αναμένεται να έχουν υψηλά ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια και να διατηρήσουν την ακαδημαϊκή τους επιτυχία στο UAEU. Το Merit Fellowship Award προσφέρει μια οικονομική βοήθεια με τη μορφή μερικής απαλλαγής από τα δίδακτρα σε καταρτισμένους φοιτητές. Οι μαθητές σε STEM και στρατηγικούς τομείς της χώρας (ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μεταφορές, υγεία, υδάτινοι πόροι, τεχνολογία, χώρος) θα έχουν προτεραιότητα.
Επιλεξιμότητα σπουδαστών:
- Έχετε άριστη ακαδημαϊκή θέση (GPA ≥ 3.6/4.0).
- Διατηρήστε ένα GPA ≥3,6/4,0 κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο UAEU.
- Δεν έχουν άλλη οικονομική χορηγία ή βραβείο.
Οφέλη:
- 50% έκπτωση στα δίδακτρα.
Διάρκεια:
- Ισχύει μέχρι την αποφοίτηση, εφόσον ο φοιτητής συμμορφώνεται με τους όρους σπουδαστικής επιλεξιμότητας.
Περισσότερες πληροφορίες
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Κατάταξη
Η UAEU κατατάσσεται τώρα #1 στα ΗΑΕ με βάση την κατάταξη Times Higher Education Ranking! Είμαστε επίσης #5 στη Μέση Ανατολή, #49 στην Ασία και #70 στις κατατάξεις Young University του 2019.
Αποτέλεσμα προγράμματος
- Παρέχετε στους φοιτητές προηγμένες θεωρητικές και ερευνητικές γνώσεις στον τομέα.
- Ενδυναμώστε τους μαθητές να ενσωματώσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις της επιστήμης των τροφίμων σε πραγματικά θέματα στα συστήματα, τα συστατικά, τα προϊόντα και τις διαδικασίες τροφίμων.
- Δημιουργήστε άριστα εκπαιδευμένους πτυχιούχους ικανοί να ικανοποιήσουν τις ηγετικές ανάγκες των εθνικών και διεθνών επαγγελματικών σταδιοδρομιών.
- Αναπτύξτε καλά προετοιμασμένους αποφοίτους για να γίνετε ηγέτες της έρευνας και καινοτόμοι στον τομέα της επιστήμης των τροφίμων.
Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές θα μπορούν:
- Συζητήστε προηγμένες έννοιες, θεωρίες και αναδυόμενες μεθοδολογίες επιστήμης των τροφίμων.
- Εφαρμόστε τις βασικές γνώσεις της επιστήμης των τροφίμων για να εντοπίσετε τα προβλήματα και να προτείνετε λύσεις στον τομέα.
- Σχεδιάζει και διεξάγει επιστημονική έρευνα στον τομέα της επιστήμης των τροφίμων και χρησιμοποιεί ποσοτικές μεθόδους για την ανάλυση των αποτελεσμάτων.
- Κοινοποιούν τις επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις σε γραπτές και προφορικές μορφές σε ποικίλα ακροατήρια.
- Επιδείξτε τη γνώση των σύγχρονων θεμάτων επιστήμης των τροφίμων, της ηθικής και της επαγγελματικής ευθύνης.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Master of Science στη Βιοτεχνολογία για την Επιστήμη των Τροφίμων
- Padua, Ιταλία
MSc Τεχνολογία γεωργικών τροφίμων
- Lincoln, Ηνωμένο Βασίλειο
Master of Science στη Διατροφή και τα Συστήματα Τροφίμων
- Ghent, Βέλγιο