ΑΚΑΔΗΜΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Santa Catarina State University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Florianópolis, Βραζιλία
Γλώσσες
Πορτογαλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Mar 2024
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το πτυχίο ακαδημαϊκού μεταπτυχιακού στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Santa Catarina (UDESC) ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016, αφού το πρότεινε το CAPES το 2015. Σε αυτό το μάθημα, υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης της εκπαίδευσης επαγγελματιών σε τομείς που σχετίζονται με την Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, με στόχο την άσκηση διδακτικών δραστηριοτήτων σε υψηλότερο επίπεδο, την ενίσχυση της επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας, παροχής συμβουλών και εξειδικευμένων εργασιών σε εταιρείες και στο δημόσιο τομέα. Επί του παρόντος, υπάρχουν 13 καθηγητές από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Santa Catarina στο πρόγραμμα, οι οποίοι εργάζονται σε δύο γραμμές έρευνας:
1 - Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση τεχνολογιών, προϊόντων και διαδικασιών.
2 - Ιδιότητες και ασφάλεια των τροφίμων.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Μεταπτυχιακό στη Γεωρολογία και Αναγεννητικά Συστήματα Τροφίμων
- Valle de Bravo, Μεξικό