ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Calabria, Ιταλία
Γλώσσες
Ιταλικός
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Oct 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Η εξέλιξη είναι η πρώτη απαίτηση της μαγειρικής εκπαίδευσης. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί αυτήν την απαίτηση και να ενεργεί με άμεσα και αποτελεσματικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα Master of Italian Cuisine & Wines, το πιο ολοκληρωμένο γαστρονομικό μάθημα στην Ιταλία, δίνει στους συμμετέχοντες μια παγκόσμια προοπτική μαγειρικής και εστιατορίου, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν μια προσωπική αίσθηση επαγγελματισμού απαραίτητη για την επιτυχημένη εργασία με προηγμένη ιταλική κουζίνα στη βιομηχανία τροφίμων και φιλοξενίας.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει την μαγειρική κατάρτιση με ακαδημαϊκές μελέτες και εμπειρία στον τομέα χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές μαγειρέματος, θέματα σύγχρονης σημασίας, επιστήμη τροφίμων, αισθητική και αισθητηριακή αντίληψη ως πλαίσια. Το Evolution of Italian Cuisine είναι μια εξέταση της γεύσης, των συστατικών και των αρωματικών τεχνικών. Οι συμμετέχοντες ερευνούν και προετοιμάζουν αντιπροσωπευτικά ιταλικά τοπικά στοιχεία μενού καθώς και ολοκληρώνουν μια εντατική ανάλυση των αρχών της ιταλικής κουζίνας.
Καθώς οι μαθητές προετοιμάζουν μοντέρνα και τοπικά πιάτα σε ένα εστιατόριο, το μάθημα δίνει έμφαση στις τεχνικές μαγειρικής και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη και κλασική κουζίνα. Αποδεικνύοντας την εξέλιξη της ιταλικής κουζίνας, οι συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τις δικές τους συνταγές με βάση αυτές τις αρχές. Εξετάζεται ο προγραμματισμός και η παραγγελία για παραγωγή, οργάνωση σταθμών, προετοιμασία και επένδυση, χρονισμός, ανάπτυξη ουρανίσκων και άλλες πραγματικότητες παραγωγής ενός εστιατορίου.
Οι τέχνες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ενσωματώνονται επίσης χρησιμοποιώντας βασικές τεχνικές ψησίματος, θέματα σύγχρονης σημασίας, επιστήμη τροφίμων, αισθητική και αισθητηριακή αντίληψη ως πλαίσια. Εξετάζοντας τις τεχνικές γεύσης, ψησίματος και ζαχαροπλαστικής, τα συστατικά και τα μπαχαρικά, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τις αρχές και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην προετοιμασία αρτοσκευασμάτων υψηλής ποιότητας. Έμφαση δίνεται στις προηγμένες τεχνικές παραγωγής και στην αξιολόγηση ποιοτικών προϊόντων. Τα θέματα περιλαμβάνουν βασικά είδη ζαχαροπλαστικής, κρέμες ζαχαροπλαστικής, βασικά κέικ, σοκολατοποιία και χημεία.
Τέλος, οι κορυφαίοι σομελιέ της Ιταλίας ξεπερνούν το μυστήριο της κατανόησης των ιταλικών κρασιών και της θέσης τους στο μενού. Μέσα από γευσιγνωσίες και υλικό μελέτης, οι συμμετέχοντες θα καταλάβουν πώς να συνδυάζουν τοπικά κρασιά με αντίστοιχες κουζίνες, καθώς και να συνδυάζουν ιταλικά κρασιά με άλλες κουζίνες. Τα καλύτερα και λιγότερο γνωστά κρασιά της χώρας μελετώνται και δοκιμάζονται τόσο στο εργαστήριο όσο και σε επιλεγμένα κτήματα.
Αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος είναι προγραμματισμένες εκδρομές σε πολλά από τα σημαντικότερα γαστρονομικά κέντρα της Ιταλίας. Το χειροποίητο κρασί και το τυρί, η ποικιλία φαγητού σε πολλά εστιατόρια και τα μαγειρικά ταξίδια στη Σικελία επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να βιώσουν τον ιταλικό πολιτισμό και να ανακαλύψουν πώς έχει επηρεάσει την κουζίνα του.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την πραγματική εργασιακή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων παράλληλων παρασκευασμάτων παραδοσιακών και καινοτόμων ιταλικών και ευρωπαϊκών πιάτων που έρχονται σε αντίθεση με τις γεύσεις, τα χρώματα και τις θρεπτικές αξίες, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν το Evolution of Italian Cuisine και, το πιο σημαντικό , η ικανότητα να εξελίσσει τη δική του τεχνική για την ανάπτυξη νέων συνταγών. Οι τεχνικές αποδεικνύονται από μια τελική ανάλυση των μενού από τα κορυφαία ιταλικά εστιατόρια στον κόσμο από Ιταλούς δασκάλους.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Master of Science στην ιταλική κουζίνα και κρασί
- Padua, Ιταλία