Μεταπτυχιακό στη διαχείριση εστιατορίων και υπηρεσιών εστίασης
Moldova Technical University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Chisinau, Μολδαβία
Γλώσσες
Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα, Ρουμανικός
Μορφή μελέτης
Ζητήστε πληροφορίες
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Η Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη βιομηχανία τροφίμων στη Μολδαβία. Η ειδικότητα «Βιομηχανική Χημεία» (προφίλ βιομηχανίας τροφίμων) στη Σχολή Χημείας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μολδαβίας ιδρύθηκε το 1959 και αντιπροσωπεύει την προέλευση της σχολής μας. Η ειδικότητα συμπεριλήφθηκε στη Σχολή Χημείας.
Υπάρχουν 79 μέλη του διδακτικού προσωπικού, τα οποία είχαν μαθήματα κατάρτισης εκπαιδευτικών σε διάφορες χώρες όπως ΗΠΑ, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία.
Το διδακτικό προσωπικό περιλαμβάνει 2 γιατρούς Habilitate, καθηγητές. 47 διδακτορικά, αναπληρωτές καθηγητές.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
MSc σε Συστήματα και Διαχείριση Τροφίμων
- Cranfield, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων
- Lappeenranta, Φινλανδία
- Kouvola, Φινλανδία + 1 περισσότερο
Master in Food & Beverage and Restaurant Management
- Barcelona, Ισπανία