Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αμπέλου και Οίνου, αμπελουργία και Περιβάλλον
Universite de Haute Alsace
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Colmar, Γαλλία
Γλώσσες
Γαλλική γλώσσα
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το μάθημα Master SVV VE εκπαιδεύει την επόμενη γενιά αρμόδιων στελεχών στους τομείς των συμβουλών για το κρασί, της νομοθεσίας για το κρασί και της έρευνας για τη βελτιστοποίηση της βιώσιμης αμπελουργίας. Αυτή η εκπαίδευση ανταποκρίνεται στις τρέχουσες προκλήσεις της βιομηχανίας οίνου, η οποία προσπαθεί να βελτιστοποιήσει τις καλλιεργητικές πρακτικές που σέβονται περισσότερο το περιβάλλον.
Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο μεταξύ της Σχολής Μάρκετινγκ και των Αγροεπιστημών του Πανεπιστημίου Haute-Alsace στο Colmar και του Πανεπιστημίου Reims Champagne-Ardenne, οι μελέτες πραγματοποιούνται εντός των δύο ιδρυμάτων.
πρόγραμμα
Η εκπαίδευση παρέχεται για δύο χρόνια. Μέρος της διδασκαλίας πραγματοποιείται στο Colmar, το άλλο μέρος στο Reims. Οι μαθητές αντιμετωπίζουν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία του κρασιού με μαθήματα με τη μορφή CM, TD, TP, συνέδρια, εκδρομές στον αμπελώνα και εταιρικές επισκέψεις. Η διδασκαλία είναι διεπιστημονική προκειμένου να προετοιμάσει καλύτερα τους μαθητές για τη μελλοντική επαγγελματική τους ζωή: Βιολογία και Φυσιολογία της Αμπέλου, Επιστήμες Εδαφών, Στρατηγικές και Πρακτικές Αμπελουργίας, Έξυπνη Αμπελουργία, Φυτοϋγειονομικές Θεραπείες, Νομοθεσία, Μάρκετινγκ, Αγγλικά κ.λπ.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
MSc Sustainable Viticulture and Enology
- Piacenza, Ιταλία
MSc στη Βιώσιμη Αμπελουργία και Οινολογία
- Piacenza, Ιταλία