Master of Professional Studies in Healthcare Interior Design

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο κλάδος της υγείας αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς για να φιλοξενήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της γήρανσης γενιά του baby boom και την παγκόσμια πληθυσμιακή έκρηξη. Σε απάντηση, NYSID δημιούργησε ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό πρόγραμμα που παρέχει εξάσκηση σχεδιαστές και επαγγελματίες υγείας την ευκαιρία να συνεργαστούν και να αποκτήσουν μια ευρεία γνώση των τρεχόντων θεμάτων, την έρευνα και τη θεωρία στο σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων υγειονομικής περίθαλψης και να εφαρμοστεί σε εστιασμένη εμπειρία στούντιο .

Μαθήματα περιλαμβάνουν γνώση σε μεθόδους έρευνας, ιστορία και θεωρία της υγειονομικής περίθαλψης, μελετών περιβαλλοντικών και συμπεριφοράς, και να εφαρμοστεί σχέδιο. Green design και φωτισμού έρευνας που σχετίζονται με την υγεία, την παραγωγικότητα, την ακρίβεια και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος σπουδών. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για φοιτητές από διάφορα υπόβαθρα, οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, των επιχειρήσεων και ο σχεδιασμός είναι άρρηκτα συνυφασμένες.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές να είναι ειδικός υγειονομική περίθαλψη σχεδιαστές, εγκαταστάσεις σχεδιαστές σε ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, οι ερευνητές υποστηρίζουν αρχιτεκτονικές ομάδες, και οι διαχειριστές του σχεδιασμού και διαχειριστές στην ικανοποίηση των ασθενών.

 • Όλα τα μαθήματα είναι τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα.

MPS-H Curriculum (30 Συντελεστές - βασίζεται στην μελέτη πλήρους απασχόλησης)

Πρώτο Εξάμηνο - 12 Συντελεστές

 • 710 Έρευνα της Υγείας Περιβάλλοντα (3)
 • 711 Εισαγωγή στην Μέθοδοι Έρευνας (3)
 • 719 υλικά, υφάσματα και αντικείμενα επίπλωσης για τις ρυθμίσεις Υγείας (3)
 • 731 προγραμματισμού για Healthcare Περιβάλλοντα (3)

Δεύτερο Εξάμηνο - 12 Συντελεστές

 • 715 Ιστορία & Θεωρία της Υγείας (3)
 • 720 Healthcare Studio I (3)
 • 721 Εφαρμοσμένη Μέθοδοι Έρευνας (3)
 • 722 Building Systems για την Υγεία (3)

Summer Session - 6 μονάδες

 • 712 Η Business της Υγείας (3)
 • 730 Healthcare Studio II (3)

Breeze Glazer, LEED AP BD + C, είναι ανώτερος συνεργάτης, βιώσιμη ηγέτη σχεδιασμό, διευθυντής έρευνας της γνώσης, Perkins + Will.

Έχει πάθος για τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου και των επιπτώσεων του δομημένου περιβάλλοντος στην ανθρώπινη και οικολογική υγεία. Η έρευνά του στην αειφορία καλύπτει θέματα τόσο διαφορετικά όπως εναλλακτικών ενεργειακών συστημάτων, άμβλυνση της κλιματικής αλλαγής, την επιχειρηματική υπόθεση και την υγεία υλικών και την τοξικότητα, συχνά σε συνεργασία με ακαδημαϊκά ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα να πάει πίσω στο σχολείο για να ειδικεύονται στον τομέα της υγείας interior design;

Σχεδιάζοντας για την ανθρώπινη υγεία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ρόλους για έναν εσωτερικό σχεδιαστή ή αρχιτέκτονα σήμερα και υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για ταλαντούχους επαγγελματίες. Η ποιότητα της φροντίδας που παρέχεται από ένα ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα του εσωτερικού σχεδιασμού του.

Περισσότερο από κάθε άλλο είδος κτιρίου, την υγειονομική περίθαλψη εσωτερική διακόσμηση απαιτεί μια συνεργατική προσέγγιση που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της έρευνας και της γνώσης των σχετικών κωδίκων και απαιτήσεις. Πηγαίνοντας πίσω στο σχολείο για να ειδικεύονται στον τομέα της υγείας εσωτερική διακόσμηση είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την ταχεία προκύπτουν μια σταθερή βάση των εσωτερικών γνώσεων σχεδιασμού της υγειονομικής περίθαλψης και την εμπειρία που διαφορετικά μπορεί να αποκτήσει σιγά-σιγά μόνο την πάροδο του χρόνου στην πράξη.

Τι είναι μοναδικό σε αυτό το πρόγραμμα;

Αναγνωρίζει εγγενώς την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού της υγειονομικής περίθαλψης και παρέχει μια αλληλουχία εκπαιδευτική εμπειρία μέσα σε μια εφαρμογή μαθησιακό περιβάλλον. Το αναλυτικό πρόγραμμα αναπτύχθηκε για να αντανακλούν τη συνεργατική διαδικασία εγγενής στο σχεδιασμό της υγειονομικής περίθαλψης σήμερα που απαιτείται για να παραδώσει περιβάλλοντα που υποστηρίζουν, ασφαλή, διατηρήσιμη και αποκατάστασης εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού.

Πώς μπορείτε να φέρετε την επαγγελματική σας εμπειρία από Perkins + Will μέσα στην τάξη;

Η εμπειρία μου με Perkins + Will επηρεάζει θετικά την εκπαιδευτική εμπειρία στο πρόγραμμα MPS-Η, δεδομένου ότι κατά βάση λόγους που το πρόγραμμα σπουδών μέσα στις πραγματικές ανάγκες ενός επαγγελματία εταιρείας. Perkins + Will είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σχεδιασμού παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη, Είμαι σήμερα εργάζονται σε έργα του τομέα της υγείας σε πολλές διαφορετικές περιοχές? από τη βόρεια Καλιφόρνια στη Σαουδική Αραβία και πέρα. Θα χρησιμεύσει επίσης στην ικανότητα της έρευνας σχεδιασμό της υγειονομικής περίθαλψης για την επιχείρηση και να φέρει την εμπειρία αυτή άμεσα στην τάξη.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

New York School of Interior Design prepares aspiring interior designers and working professionals to be leaders in the field by providing a focused and immersive interior design education drawing upon ... περαιτέρω

New York School of Interior Design prepares aspiring interior designers and working professionals to be leaders in the field by providing a focused and immersive interior design education drawing upon expert faculty, innovative approaches, and close industry relationships. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη