Analytics δεδομένων

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί αυτό το μάθημα;

MSc μας στο Analytics δεδομένων έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσετε στρογγυλεμένες analytics δεδομένων επίλυσης προβλημάτων.

Το μάθημα επικεντρώνεται στις χρήσεις των τεχνικών δεδομένων analytics μέσα σε επιχειρηματικό περιβάλλον, τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με την κατάλληλη τεχνολογία για την εξαγωγή γνώσης από δεδομένα και την κατανόηση των θεωρητικών αρχών με τις οποίες λειτουργεί μια τέτοια τεχνολογία.

Θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη σειρά δεξιοτήτων που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστούν σε διάφορους τομείς, χρησιμοποιώντας μια μικτή προσέγγιση μάθησης που συνδυάζει τη θεωρία, την εντατική πρακτική και βιομηχανική δέσμευση.

MSc Strathclyde στη analytics δεδομένα είναι μοναδική, φέρνοντας σε επαφή τις βασικές δεξιότητες από τρία τμήματα, Διοικητικής Επιστήμης, Μαθηματικά και Στατιστική, και Υπολογιστών & Επιστήμες της Πληροφορίας (ΚΑΚ), προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες μιας ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

Η συνεργασία αυτή αποφεύγεται η στενή ερμηνεία του θέματος που προσφέρονται από ανταγωνιστή ιδρύματα και παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις να προσλάβουν analytics δεδομένα εμπειρογνώμονες με εμπειρία υψηλού επιπέδου και τη γνώση.

Τι θα μελετήσει

Το μάθημα θα έχει διάρκεια 1 έτους, με δύο εξάμηνα μαθήματα (120 μονάδες συνολικά) που ακολουθείται από ένα έργο διατριβή MSc (60 μονάδες) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η τάξη των δεδομένων Analytics στην πράξη (20 credits) θα τρέξει πάνω από δύο εξάμηνα για να σας παρέχει ένα πρακτικό περιβάλλον για την εφαρμογή μεθοδολογικών learnings από άλλες κατηγορίες σε απαιτητικά έργα από τη βιομηχανία.

Εξάμηνο 1

Εξάμηνο 1 επιπλέον θα αποτελείται από πέντε βασικές ενότητες 10 πίστωσης όπως αναφέρονται υπό τον τίτλο «Περιεχόμενο Μαθήματος», η οποία θα παρέχει το τεχνικό υπόβαθρο για τους φοιτητές. Οι συνεισφορές στο Εξάμηνο 1 θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ των τριών τμημάτων.

Αυτό το εξάμηνο έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει την θεμελιώδη τεχνική analytics γνώσεις από τα τρία τμήματα.

  • Computer & Πληροφορίες μαθήματα Επιστημών θα καλύψει βασικές τεχνικές συμπεριλαμβανομένων μηχανικής μάθησης και εξόρυξης δεδομένων καθώς και οπτικοποίηση δεδομένων και μεγάλες πλατφόρμες δεδομένων
  • μαθήματα μαθηματικών θα σας εξασφαλίσει αποκτήσουν ισχυρές υπολογιστικές ικανότητες, ενώ μια ευρεία γνώση των στατιστικών εργαλείων που είναι απαραίτητα για analytics
  • Μαθήματα διοικητικής επιστήμης θα χτίσει τα θεμέλια των επιχειρηματικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των προβληματικών δόμηση, καθώς και ανάλυσης αποφάσεων, εκτός από την παροχή βασικών πρακτικών δεξιοτήτων

Εξάμηνο 2

Εξάμηνο 2 επιπλέον θα αποτελείται από μια μονάδα πυρήνα 10-πίστωσης, καθώς και το 40 πιστώσεις αξίας των αιρετό ενότητες. Για να εξασφαλιστεί το εύρος της γνώσης, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μαθήματα από τουλάχιστον δύο τμήματα. Αυτό το εξάμηνο έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει βασικές δεξιότητες σας και να σας δώσει ευκαιρίες μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογής να ειδικεύονται σε τομείς που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να υπερέχουν.

Η μόνη τεχνική τάξη πυρήνα θα σας δώσει μια εμπεριστατωμένη θεωρητική και πρακτική κατανόηση των τεχνικών βελτιστοποίησης απαραίτητη για την ανάλυση δεδομένων, ενώ καθένα από τα τρία τμήματα θα προσφέρει πέντε παρα τέσσερα μαθήματα επιλογής, η πλειοψηφία των οποίων είναι προσβάσιμα σε όλους για την πορεία χωρίς οποιαδήποτε προαπαιτούμενα. Το τελικό συστατικό του μαθήματος MSc θα είναι ένα έργο διατριβή του καλοκαιριού, το οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί είτε μέσω ενός προγράμματος-πελάτη που βασίζεται ή ένα γραφείο με βάση το ερευνητικό έργο, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας. Θα υποβάλουν διατριβή σας το Σεπτέμβριο για να ολοκληρώσουν την απόκτηση του πτυχίου σας (εν αναμονή τυχόν προκηρύξεις).

Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας

Θα έχετε προαιρετικές δυνατότητες να ολοκληρώσει MSc έργα καλοκαίρι διατριβή σας σε έργα πελάτη που βασίζεται, όπου ένας αριθμός οργανισμών υποδοχής θα πρέπει να διοργανώνονται από το τμήμα. Τα έργα αυτά θα είναι κανονικά απλήρωτη, ωστόσο, όλες οι δαπάνες, όπως ταξιδίου και διαμονής θα καλυφθούν από τον οργανισμό υποδοχής, αν έξω από την πόλη.

Μεγάλα έργα

Οι ενότητες που διδάσκονται στο πρόγραμμα σας εισαγάγει σε μια ποικιλία εργαλείων, τεχνικών, μεθόδων και μοντέλων. Ωστόσο, η πρακτική υλοποίηση των αναλυτικών μεθόδων που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις είναι συχνά πολύ μακριά από την τάξη. Δουλεύοντας με τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα πραγματικά ζητήματα παρουσιάζει μια ποικιλία των προκλήσεων.

Για παράδειγμα, τα δεδομένα μπορεί να είναι ασαφής και δύσκολο να έρθουν κοντά, μπορεί να είναι μακριά από το προφανές που μπορεί να εφαρμοστεί analytics δεδομένων μέθοδοι και οι διαχειριστές θα πρέπει να πειστεί για τα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα των τυχόν προτεινόμενες λύσεις. Ενώ παραδοσιακή διδασκαλία μπορεί να προειδοποιήσει τους μαθητές σε αυτά τα θέματα, η κατανόηση πρέπει να ενισχυθεί από την εμπειρία.

Αυτό απευθύνεται κατά κύριο λόγο από τη μονάδα πυρήνα »Data Analytics στην πράξη», η οποία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια δύο εξαμήνων. Κάθε χρόνο, μελέτες περιπτώσεων και απαιτητικά έργα που παρουσιάζονται στους μαθητές μας από διάφορες οργανώσεις.

Εγκαταστάσεις

Strathclyde Business School (SBS) είναι ένας από τους 76 triple-διαπιστευμένο σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του στην Ευρώπη. SBS επιλέχτηκε επίσης πρόσφατα ως το "Business School of the Year" στην Times Higher Education (THE) Awards. "Τα τρία τμήματα που εμπλέκονται σε αυτό το έργο πορεία μαζί για να παρέχουν μια δυναμική, πλήρως στρογγυλεμένες και ποικίλο πρόγραμμα των ειδικευμένων και διεπιστημονικής μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

διαλέξεις επισκεπτών

Κάθε χρόνο, προσκεκλημένοι ομιλητές παρακολουθούν την πορεία μας, που μοιράζονται πολύτιμες εμπειρίες τους. Ως μέρος των δεδομένων του Analytics στην ενότητα Πρακτική, φιλοξενούμε διάφορες παρουσιάσεις από εξωτερικούς φορείς.

Προυποθέσεις εισόδου

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Δεύτερης κατηγορίας πτυχίο Honours ή ισοδύναμο, στα μαθηματικά, τις φυσικές επιστήμες, τη μηχανική ή οικονομικά / οικονομικά. Αιτήσεις από άτομα με άλλα πτυχία ενθαρρύνονται επίσης, αν έχουν επιδείξει μια καλή κατανόηση των αριθμητικών / ποσοτική θέματα.

PGDip

Ελάχιστη πτυχίου ή ισοδύναμου πέρασμα σε ένα κατάλληλο θέμα. Με την επιφύλαξη των φοιτητών πτυχίο απόδοση μπορεί να μεταφέρει από την πορεία δίπλωμα στο MSc.

Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις

Εάν είστε υπήκοος μια αγγλόφωνη χώρα αναγνωρίζεται από Βρετανική Υπηρεσία Συνόρων (ελέγξτε πιο up-to-ενημερωμένο κατάλογο) ή έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία ένα ακαδημαϊκό προσόν (τουλάχιστον ισοδύναμο με το πτυχίο πανεπιστημίου στο Ηνωμένο Βασίλειο) σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες , τότε δεν χρειάζεται να υποβάλουν τυχόν πρόσθετα αποδεικτικά στοιχεία.

Για άλλους, η υπηρεσία απαιτεί ένα ελάχιστο συνολικό IELTS βαθμολογία 6,5 (χωρίς μεμονωμένο συστατικό κάτω από 5.5 (ή ισοδύναμο)). Προ-συνόδων μαθήματα στα αγγλικά είναι διαθέσιμα.

Εάν είστε από μια χώρα που δεν αναγνωρίζεται ως μια αγγλόφωνη χώρα από το Ηνωμένο Βασίλειο Υπηρεσίας Συνόρων (UKBA), παρακαλούμε να ελέγξετε τις απαιτήσεις αγγλική γλώσσα πριν από την υποβολή της αίτησής σας.

Προ-Masters πρόγραμμα προετοιμασίας

Το Πρόγραμμα Προ-Masters είναι ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για τους ξένους φοιτητές (εκτός ΕΕ / Ηνωμένο Βασίλειο), οι οποίοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου για ένα μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde. Το πρόγραμμα Pre-Masters παρέχει πρόοδο σε μια σειρά από επιλογές βαθμό.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μαθήματα και τις ευκαιρίες που προσφέρονται επίσκεψη isc.strath.ac.uk ή καλέστε σήμερα στο +44 (0) 1273 339 333 και να συζητήσουν το μέλλον της εκπαίδευσης σας. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την online αίτηση. Να κάνω μια ερώτηση, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και να μιλήσετε με έναν από πολύγλωσσο Φοιτητής Εγγραφή συμβούλους μας σήμερα.

Καριέρα

Ο στόχος του MSc in analytics δεδομένων είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία analytics δεδομένα, να κατανοήσουν τις στατιστικές αρχές πίσω από τις τεχνολογίες και να καταλάβουν πώς να εφαρμόσει αυτές τις τεχνολογίες για να λύσουν τα προβλήματα των επιχειρήσεων.

Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να γεφυρώσει τα διάφορα πεδία γνώσης που έχουν σημασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων analytics δεδομένων, καθώς και να είναι σε θέση να προσδιορίσει τις αναδυόμενες θέματα και κατευθύνσεις μέσα analytics δεδομένων. Οι απόφοιτοι θα εμφανίσει τις ικανότητες μεταξύ των τριών συστατικών κλάδους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... περαιτέρω

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Διαβάστε Λιγότερα
Γλασκώβη , Αθήνα , Ζυρίχη , Σιγκαπούρη , Νταρ ες Σαλάμ , Μανάμα , Κουάλα Λουμπούρ , Petaling Jaya , Μοσχοστάφυλο , Μοσχοστάφυλο , Ντουμπάι , Αμπού Ντάμπι , Μιλάνο , Μόναχο , Πεκίνο , Τουλούζη + 15 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη