BS / MS στη Βιολογία - Συνδυασμένη Πτυχίο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το συνδυασμένο πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τους Bachelors και Masters στη Βιολογία με επιταχυνόμενο τρόπο, σε μόλις πέντε χρόνια. Όταν οι προπτυχιακοί κύριοι πτυχιούχοι της Biology στο Brockport γίνονται δεκτοί σε αυτό το συνδυασμένο πρόγραμμα σπουδών, μπορούν να πάρουν έως και 12 μεταπτυχιακές σπουδές μαθημάτων στη Βιολογία, όλες στο προπτυχιακό επίπεδο διδασκαλίας. Οι πιστώσεις αυτές μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Μετά την ολοκλήρωση όλων των προπτυχιακών διπλωμάτων και την αποφοίτησή τους σε καλή ακαδημαϊκή κατάσταση στο συνδυασμένο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές εγγεγραμμένοι απευθείας στο πρόγραμμα Master of Science in Biology.

Τι θα μάθετε

Το συνδυασμένο πρόγραμμα BS / MS σας δίνει δεξιότητες σε τομείς που κυμαίνονται από τη μοριακή βιολογία, τη γενετική, τη μικροβιολογία, τη φυσιολογία και πολλά άλλα. Θα μάθετε και θα έχετε την ευκαιρία να διδάξετε επίσης τις διδακτικές και ερευνητικές εργασίες μας. Θα έχετε δύο βαθμούς σε μόλις 5 χρόνια, δίνοντάς σας ένα πόδι για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Διδακτέα ύλη

Αποκτήστε πρακτική εμπειρία και πτυχίο. Θα σπουδάσετε στην τάξη και τα εργαστήρια και θα εκτίθενται σε μια ευρεία ποικιλία θεμάτων. Θα ακολουθήσετε μια αρχική διατριβή και θα συνεργαστείτε με την σχολή μας για να την αναπτύξετε.
Το συνδυασμένο πτυχίο και μεταπτυχιακό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε μεταπτυχιακά μαθήματα σε προπτυχιακό κόστος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κερδίσετε και τα δύο βαθμούς μέσα σε πέντε χρόνια - μια καταπληκτική αξία.

Απαιτήσεις εισδοχής

Η εισαγωγή σε αυτό το εξαιρετικά επιλεκτικό συνδυασμένο πρόγραμμα σπουδών περιορίζεται στους σπουδαστές Brockport Biology οι οποίοι:

  • είναι στο πρώτο εξάμηνο του κατώτερου έτους
  • έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 30 μονάδες στο Brockport (οι σπουδαστές μεταφοράς χρειάζονται επίσης 18 μονάδες από μαθήματα με αριθμό BIO 300-499)
  • έχουν αθροιστική Brockport GPA τουλάχιστον 3,25
  • να έχετε μια Brockport GPA τουλάχιστον 3,25 σε όλα τα μαθήματα επιστήμης και μαθηματικών

Οι ειδικευμένοι φοιτητές που ενδιαφέρονται για αυτό το συνδυασμένο πρόγραμμα σπουδών θα πρέπει να μιλήσουν με τον προπτυχιακό τους σύμβουλο διδακτορικό ή συντονιστή μεταπτυχιακών πριν υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Προθεσμία: 1η Νοεμβρίου του κατώτερου έτους του φοιτητή

Ερευνητικές Ευκαιρίες

Συμβάλλετε στην κατανόηση των διαδικασιών της ζωής καθώς προετοιμάζεστε για μια καριέρα. Η έρευνα υπό την καθοδήγηση της Σχολής είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να εφαρμόσετε τις σπουδές σας και εστιάζει τους επαγγελματικούς σας στόχους.
Αντιμετωπίζουμε καθημερινά μυστήρια - στην ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, την έκφραση γονιδίων, τη χημεία του εγκεφάλου, τη φυσιολογία των οργάνων και πολλά άλλα. Θα βοηθήσετε να ανακαλύψετε πρωτοποριακά ευρήματα και ίσως να τα δημοσιεύσετε ενώ το κάνετε.

Προοπτική σταδιοδρομίας

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα βιολογίας προετοιμάζει έναν φοιτητή για την άσκηση διδακτορικού διπλώματος. (MD, DO, DDS, PA) για εργασία σε νοσοκομείο, γηροκομείο ή άλλους τομείς που σχετίζονται με την ιατρική. Άλλοι χρησιμοποιούν το πτυχίο για να αποκτήσουν θέσεις επιστημονικής έρευνας σε εργαστήρια που εφαρμόζουν τη βιοτεχνολογία για την επίλυση προβλημάτων στην ιατρική, τη βιομηχανία, τη γεωργία ή τη ρύθμιση της έγκρισης φαρμάκων. Πολλοί απόφοιτοι κατέχουν επίσης θέσεις διαχείρισης σε βιοϊατρικές οργανώσεις.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη