Επιστήμη Υπολογιστών (MSc)

University of Szeged

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιστήμη Υπολογιστών (MSc)

University of Szeged

Σχετικά με το πρόγραμμα

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των επιστημόνων υπολογιστών που μπορούν να αναπτύξουν, να δημιουργήσουν, να εφαρμόσουν, να εφαρμόσουν και να λειτουργήσουν συστήματα πληροφορικής σε προχωρημένο επίπεδο είτε ατομικά είτε ως μέλος της ομάδας. Επιπλέον, το πρόγραμμά μας παρέχει τις συνεταιριστικές και μοντελοποιητικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επίλυση και την έρευνα των σχετικών με την πληροφορική προβλημάτων και εξασφαλίζει το στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο που απαιτείται για την παρακολούθηση Ph.D. σπουδές.

Τα βασικά θεωρητικά πεδία είναι τα Θεμέλια της Πληροφορικής, η Θεωρία των Γραφημάτων και η Ανάλυση. Αυτά τα πεδία είναι θεμελιώδη για περαιτέρω μελέτες προσανατολισμένες στην πρακτική, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας λογισμικού (προηγμένος προγραμματισμός, ανάπτυξη προγραμμάτων, ανάπτυξη λογισμικού, τεχνολογίες ιστού, παράλληλος προγραμματισμός), επεξεργασία εικόνας και τεχνητή νοημοσύνη. Οι ερευνητικές περιοχές καλύπτουν τα θεμέλια της Πληροφορικής, Αλγόριθμους, Τεχνητή Νοημοσύνη, Επεξεργασία Εικόνας, Βελτιστοποίηση και Μηχανική Λογισμικού. Οι απόφοιτοι μας ακολουθούν καριέρα στην Πληροφορική.

  • Επίπεδο του προγράμματος: Master of Science
  • Διάρκεια του προγράμματος: 4 εξάμηνα
  • Εγγραφή στο: EU
  • Πιστωτικές μονάδες: 120

Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση;

Χαιρετίζουμε τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται για τα ευρύτερα θέματα της επιστήμης των υπολογιστών και των εφαρμοσμένων μαθηματικών και είναι πλεονέκτημα αν ο υποψήφιος έχει πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών ή σε ένα στενά συνδεδεμένο τομέα.

Απαιτήσεις υποψηφιότητας: Πλήρης και υπογεγραμμένη αίτηση υποψηφιότητας, πτυχίο BSc * από διαπιστευμένο πανεπιστήμιο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον τομέα των υπολογιστικών επιστημών ή σε σχετικό τομέα, αποδεδειγμένη επάρκεια στα αγγλικά (TEL C / ECL B2, TOE FL IBT - 72, PBT - 550 , Cambridge FC B, IELT S - 5.5), αντίγραφο διαβατηρίου, 2 επιστολές συστάσεων από αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς, πρόσφατο ιατρικό πιστοποιητικό ικανοποιητικής γενικής κατάστασης υγείας, βιογραφικό σημείωμα, επιστολή προθέσεων, ατομική συνέντευξη (online) και πληρωμή η αμοιβή αίτησης 200 € χωρίς επιστροφή χρημάτων.

  • Έναρξη του προγράμματος: Σεπτέμβριος κάθε έτους
  • Δίδακτρα: 3500 USD ανά εξάμηνο
  • Άλλες αμοιβές: Τέλος αίτησης 200 USD και εισιτήριο 250 ευρώ για εξετάσεις εισόδου

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε με τον Δρ Tamas Vinko μέσω e-mail ή τηλεφωνήστε στο 36 62 546 193 σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων ή με λεπτομέρειες του προγράμματος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 19, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Εξάμηνα
Locations
Ουγγαρία - Szeged
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ουγγαρία - Szeged
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών