E-learning για εκπαιδευτικούς - Ma

University of Bolton

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

E-learning για εκπαιδευτικούς - Ma

University of Bolton

E-learning για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων - MA

E-learning έχει αλλάξει το πρόσωπο της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της επαγγελματικής εκπαίδευσης για πάντα.

Επαγγελματίες e-learning μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις πτυχές της εκπαίδευσης? για παράδειγμα, την επαγγελματική εκπαίδευση, τεχνολογία της πληροφορίας, χωρίς αποκλεισμούς εκπαίδευση, τη διαχείριση, την έρευνα και το σχεδιασμό. Η MA in E-learning για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων είναι ένα βραβείο ειδικός για έμπειρους εκπαιδευτικούς. Υπάρχουν δύο ενότητες ειδικός - ΤΠΕ στην Εκπαίδευση και Τεχνολογίας Υπολογιστών συνεργατική μάθηση υποστηριζόμενη και E-Διδακτική - και η πορεία προσφέρει μια γκάμα προαιρετικών modules. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε μεταπτυχιακό σας, σύμφωνα με την καριέρα και τις περιστάσεις σας.

Η ΜΑ E-learning για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων είναι μια επώνυμη βραβείο στο πλαίσιο του καθεστώτος MEd Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Στην πρώτη περίπτωση οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα MED Επαγγελματικής Ανάπτυξης.

Σχετικά με το μάθημα

Οι Masters βραβεία στον τομέα της εκπαίδευσης σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματικής εξέλιξης των έμπειρων παιδαγωγών με ποικίλο υπόβαθρο και οι οποίοι εργάζονται σε διαφορετικά πλαίσια. Το μάθημα αυτό προσφέρει ευελιξία, και αναθέσεις αντλήσουν στοιχεία από την πραγματικότητα και την εμπειρία του περιβάλλοντος εργασίας σας.

Όλα τα προχωρημένα μαθήματα εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο, αν Bolton εστίαση σε σαφείς αρχές: μαθητές και τη μάθηση, επαγγελματική πρακτική στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης, καθώς και την ποιότητα και την αριστεία στην επαγγελματική ανάπτυξη. Ανά πάσα στιγμή η πορεία είναι σχετική και εστιασμένη, την προετοιμασία σας για πρόσθετες αρμοδιότητες στην καριέρα σας.

Ειδικά χαρακτηριστικά

 • Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες επαγγελματικής εξέλιξης των έμπειρων επαγγελματιών της εκπαίδευσης. Οι οδοί και οι μονάδες είναι ευέλικτες. Μπορείτε να αποφασίσετε ποια διαδρομή και ποιες ενότητες κοστούμι σας. Αυτό το μάθημα υιοθετεί μια προσέγγιση μικτής μάθησης μέσα από την έρευνα, σε απευθείας σύνδεση, σεμινάρια, έργα, δοκίμια και παρουσιάσεις.
 • Αντιλαμβανόμαστε ότι η μελέτη για ένα πτυχίο μάστερ παίρνει τη δέσμευση και επένδυση σε χρόνο, χρήμα και προσπάθεια. Το Πανεπιστήμιο του Bolton και προσφέρει αποκλειστικό, ένας-προς-έναν εκπαιδευτική υποστήριξη και μικρή ομάδα μάθησης για να σας υποστηρίξουμε σε μεταπτυχιακές σπουδές σας.
 • Το Πανεπιστήμιο του Bolton έχει μια μακρόχρονη και εξαιρετική φήμη για την διδασκαλία των μαθημάτων της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής ανάπτυξης, ειδικότερα. Θα πρέπει να διδάσκονται από έμπειρους επαγγελματίες της εκπαίδευσης και να έχουν τη στήριξη ένας-προς-έναν δάσκαλο σε όλη την πορεία σας.
 • Καθώς και εξαιρετικές εγκαταστάσεις διδασκαλίας και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, το Πανεπιστήμιο του Bolton έχει εξαιρετική βιβλιοθήκες, 24/7 εγκαταστάσεις πληροφορικής και ολόκληρης της πανεπιστημιούπολης WiFi για όλους τους φοιτητές.

Τι θα μάθετε

Αυτό το μάθημα επιτρέπει την αυστηρή ακαδημαϊκή έρευνα στον τομέα της εκπαίδευσης, ιδίως οι μέθοδοι της ηλεκτρονικής μάθησης στην εκπαίδευση. Θα μάθετε πώς μπορείτε να εξερευνήσετε την εκπαιδευτική έρευνα και να κάνουν συνειδητές σχόλιο σχετικά με την εφαρμογή, τη συνάφεια και τη χρησιμότητα των θεωριών, έννοιες, μοντέλα, μεθοδολογίες και τεχνικές που εφαρμόζονται στην πράξη. Θα αποκτήσει μια σειρά από προηγμένες δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για να συνεχίσουν τις απαιτήσεις του επιλεγμένου προγράμματος σας με επιτυχία.

Τι θα μελετήσει

Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό E-Learning για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που απαιτούνται για την επίτευξη 180 μονάδες. Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην e-learning για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων είναι ένα βραβείο έξοδο και αξίζει 120 μονάδες. Το Μεταπτυχιακό Certificate in E-learning για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων είναι επίσης ένα βραβείο έξοδο και αξίζει 60 μονάδες.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από modules. Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό E-Learning για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων θα αναλάβει τρεις βασικές ενότητες, τρεις ενότητες επιλογή και μια διατριβή.

Υπάρχουν βασικές ενότητες, προαιρετικές ενότητες (συμπεριλαμβανομένων των ειδικών μονάδων) και μια διατριβή. Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις ενότητες ειδικός παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα «ενότητες ειδικός» στην ενότητα 'Σχετικά δεσμών ».

Βασικές ενότητες (60 credits)

Έρευνα ευαισθητοποίησης και υποστήριξη δεξιοτήτων (20 credits) ή όπου πιο κατάλληλη Μέθοδοι Έρευνας - Μελέτες πεδίο (20 credits)? Διαχείριση Οργανωτική (20 credits)? Βιογραφικό Σπουδών (20 μονάδες).

Ενότητες επιλογή (60 credits)

Θα επιλέξουν τρεις συμπεριλαμβανομένων των εξειδικευμένων μονάδων. Θα πρέπει να μελετήσει το e-learning για εκπαιδευτικούς ενότητα ζεύγος:

 • ΤΠΕ στην Εκπαίδευση (20 credits)?
 • Computer-υποστηρίζονται συνεργατικές της Πίζας και E-διδασκαλία (20 μονάδες).

Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε μία μονάδα από το ακόλουθο κείμενο:

 • Με βάση την εργασία Ενότητα Β Εξελίξεις (20 credits)?
 • Με βάση την εργασία Ενότητα Β Μελέτη Περίπτωσης (20 credits)?
 • Μέθοδοι Έρευνας - Μελέτες πεδίο (20 credits)?
 • Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης (20 μονάδες)?
 • Η έννοια και η εφαρμογή του Σχεδιασμού και Τεχνολογίας (20 credits)?
 • Που βασίζεται στις ικανότητες Εκπαίδευση στην Επαγγελματική Εκπαίδευση (20 credits)?
 • Ανάπτυξης Προσωπικού και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Εκπαίδευση (20 credits)?
 • Πληροφορική - ο αντίκτυπος στην Τεχνική Εκπαίδευση (20 credits)?
 • Ο αγώνας για την Ενταξιακή Εκπαίδευση (20 credits)?
 • Η μεταμορφωτική Εκπαίδευση σε μια Περιεκτική Πλαίσιο (20 credits)?
 • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (20 credits)?
 • Μάρκετινγκ (20 credits).

Διατριβή (60 credits)

Θα πρέπει να αναλάβει μια διατριβή σε ένα θέμα συνάδει με το e-learning για εκπαιδευτικούς.

Έναρξη απαιτήσεις

Κανονικά, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα ανώτατο δεύτερης κατηγορίας (2,1) τιμά πτυχίο και ένα PGCE (ή ισοδύναμο).

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα πρέπει επίσης κανονικά IELTS 6,5 (ή ισοδύναμο). Εάν δεν έχετε το απαιτούμενο αγγλικό επίπεδο, μπορείτε να μελετήσουν τα αγγλικά μαζί μας από IELTS 4,0 (ή ισοδύναμο).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 23, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 - 5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5,400 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Bolton, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Bolton, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
- Πλήρους απασχόλησης - Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? 11,250.00 GBP πλήρους απασχόλησης - Διεθνή