Read the Official Description

Ημερομηνίες έναρξης

Το ακαδημαϊκό μας ημερολόγιο βασίζεται σε ένα τέταρτο σύστημα (1 τρίμηνο = 10 εβδομάδες). Λόγω της ευέλικτης δομής και του σπονδυλωτού σχεδιασμού του προγράμματος , πολλαπλές ημερομηνίες έναρξης είναι διαθέσιμες στην αρχή κάθε τριμήνου και κάθε περιόδου, τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Όλες οι σχολές ακολουθούν το ίδιο ακαδημαϊκό ημερολόγιο.

Διάρκεια προγράμματος

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σε 1 ακαδημαϊκό έτος 9 μηνών, για συνολικά 3 τέταρτα των 20 μονάδων το καθένα, ή εντός 12 μηνών κατά τη διάδοση του φόρτου εργασίας.

Οι φοιτητές μερικής φοίτησης μπορούν να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σε 2 έως 3 ακαδημαϊκά έτη, ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων που επιχειρούνται ανά τρίμηνο, την επιλογή μαθημάτων και τον προγραμματισμό μαθημάτων. κερδίζοντας μισό τυπικό αριθμό μαθημάτων ισούται με το διπλάσιο της διάρκειας του προγράμματος πλήρους απασχόλησης. Όσο πιο ευέλικτο είναι το ωράριο εργασίας, τόσο περισσότερα μαθήματα θα είναι διαθέσιμα για να τελειώσουν πιο γρήγορα. Οι φοιτητές θεωρούνται μερικής απασχόλησης, ενώ προσπαθούν 6 ή λιγότερα μαθήματα ανά τρίμηνο. Μελέτες μερικής απασχόλησης διατίθενται μόνο για σπουδαστές με εθνικό διαβατήριο ή άδεια διαμονής.

Πρόγραμμα διδασκαλίας

Τα μαθήματα στα προγράμματα Μεταπτυχιακών Μεταπτυχιακών / Μεταπτυχιακών σπουδών προγραμματίζονται σε αρθρωτή μορφή σε 4 διαδοχικές καθημερινές ή 3 διαδοχικές καθημερινές το Σάββατο, ανάλογα με την πανεπιστημιούπολη. Κάθε ενότητα αποτελείται από 2 μαθήματα. Οι ενότητες αυτές προγραμματίζονται πάντοτε κατά τη διάρκεια των 5 και 10 εβδομάδων των τετάρτων του φθινοπώρου, του χειμώνα και της άνοιξης, για συνολικά 6 ενότητες (12 μαθήματα) ανά ακαδημαϊκό έτος. Τα μαθήματα διατίθενται επίσης σε πρόσθετες μορφές , συμπεριλαμβανομένης της ημέρας, του σεμιναρίου, του βραδιού, του Σαββατοκύριακου και του διαδικτύου, σε όλο το δίκτυο πανεπιστημιουπόλεων. Συνδεθείτε με έναν σύμβουλο εισαγωγής ή ανατρέξτε στον προγραμματισμό μαθημάτων μόλις εγγραφεί για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαθεσιμότητα του μαθήματος σε συγκεκριμένες μορφές καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Παγκόσμιο ταξίδι μελέτης

Κάθε ακαδημαϊκό έτος, φοιτητές από όλες τις πανεπιστημιουπόλεις της Ευρώπης, καθώς και φοιτητές από τους ακαδημαϊκούς συνεργάτες μας μπορούν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο ταξίδι μελέτης μας στο Τόκιο, Το εβδομαδιαίο ταξίδι είναι γεμάτο με πολιτιστικές εκδρομές, επισκέψεις σε επιχειρήσεις, κοινωνικές δραστηριότητες και σεμινάριο διαχείρισης της Ασίας.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Το Τμήμα Εισαγωγών μας εφαρμόζει μια κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής και δεν ορίζει προθεσμίες υποβολής αιτήσεων λόγω των πολλαπλών ημερομηνιών έναρξης που είναι διαθέσιμες. Οι αιτήσεις επανεξετάζονται συνεχώς καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους . Μόνο σε περίπτωση που απαιτείται φοιτητική βίζα, συνιστούμε να υποβάλετε αίτηση 1-3 μήνες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι σπουδαστές θα πρέπει να γνωρίζουν καλά αγγλικά και έχουν αποκτήσει πτυχίο Bachelor (ή αντίστοιχο). Ανατρέξτε στη διαδικασία αίτησης για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα συνιστώμενα επίπεδα αγγλικής γλώσσας.

Τα πτυχία με 180 ευρωπαϊκές μονάδες ή 120 πιστώσεις αμερικανικού εξαμήνου θεωρούνται ισοδύναμα. Άλλοι βαθμοί μπορούν να υποβληθούν μαζί με την αίτησή σας για αναθεώρηση από το τμήμα εισαγωγής μας. Δεν γίνεται διάκριση μεταξύ ακαδημαϊκών ή επαγγελματικών πτυχίων Bachelor.

Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο με τις επιχειρήσεις ενδέχεται να υποχρεωθούν να ολοκληρώσουν μια δοκιμή εισερχόμενης αξιολόγησης πριν από την έναρξη του προγράμματος και, ανάλογα με τα αποτελέσματα, να κερδίσουν έναν επιπλέον αριθμό πιστωτικών μονάδων σε προγράμματα ισοπεδωτικής εκπαίδευσης από το ίδρυμα Pre-Master πρόγραμμα για να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα.

Οι σπουδαστές που έχουν 15 ή περισσότερα συναφή εργασιακά πειράματα μπορούν να υποβάλουν αίτηση απευθείας για το Πρόγραμμα Master και θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια δοκιμή εισερχόμενης αξιολόγησης πριν ξεκινήσουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και, ανάλογα με τα αποτελέσματα, να κερδίσουν έναν επιπλέον αριθμό πιστωτικών μονάδων σε συγκεκριμένα προπτυχιακά μαθήματα.

Απαιτήσεις προγράμματος

6 μαθήματα στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Τέλη προγράμματος

Τα προγράμματά του υπολογίζονται κατ 'αναλογία ανά πανεπιστημιούπολη, όπου ο φοιτητής ολοκλήρωσε μαθήματα και κέρδισε πιστώσεις. Τα συνολικά τέλη οφείλονται σε τριμηνιαία βάση με ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα πληρωμών. Τα προγρά ατα καλύπτουν τις εγγραφές και τα δίδακτρα αλλά δεν περιλα βάνουν το κόστος ζωής, στέγασης, ταξιδίου, εταφορών, ασφάλισης υγείας, υλικών σπουδών και άλλων δαπανών.

Σύστημα ταξινόμησης

Οι μαθητές αξιολογούνται με συνδυασμό συμμετοχής, συμμετοχής, ατομικών αναθέσεων, ομάδων και εξετάσεων. Οι αναθέσεις μπορούν να περιλαμβάνουν υλικό ανάγνωσης, έγγραφα εργασίας, αναφορές, παρουσιάσεις και άλλα. Ο συνδυασμός αυτών των αξιολογήσεων παρέχει στους φοιτητές ίσες ευκαιρίες να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους . Ο ελάχιστος βαθμός επιτυχίας είναι D (60%). Σε περίπτωση βαθμού FX, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν δεύτερη εξέταση για να αποκτήσουν το ελάχιστο ποσοστό επιτυχίας 60%.

Ακαδημαϊκό πτυχίο

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών οι φοιτητές λαμβάνουν ένα διεθνές ιδιωτικό Executive Master of Science στην Διοίκηση Επιχειρησιακής Διοίκησης που απονέμεται από την έδρα του σχολείου στη Ζυρίχη της Ελβετίας με βάση τη σύσταση της σχολής των τοπικών πανεπιστημιουπόλεων όπου κερδίστηκαν πιστώσεις.

Διαπίστευση

Το πρόγραμμα σπουδών μας Master of Science in Operations Management είναι πιστοποιημένο από το Αμερικανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρηματικά Σχολεία και Προγράμματα (ACBSP).

Program taught in:
Αγγλικά

See 30 more programs offered by United International Business Schools »

Last updated July 8, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Απρ. 2019
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
450 EUR
αμοιβή ανά σειρά μαθημάτων. Η τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2019

Απρ. 2019

Σεπτ. 2019

Οκτ. 2019

Άλλο