Διεθνές Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Τροφίμων για την Καινοτομία και την Αυθεντικότητα

Free University of Bozen - Bolzano

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνές Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Τροφίμων για την Καινοτομία και την Αυθεντικότητα

Free University of Bozen - Bolzano

Διεθνές Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Τροφίμων για την Καινοτομία και την Αυθεντικότητα

Αυτός ο διάρκειας δύο ετών μάθημα σας παρέχει σωστές γνώσεις σχετικά με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές προκλήσεις στις επιστήμες των τροφίμων, συνδυάζοντας την καινοτομία και την αυθεντικότητα, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε στενά με τη βιομηχανία τροφίμων. Το πρόγραμμα είναι μια κοινή πρωτοβουλία με τα Πανεπιστήμια της Πάρμα και Udine, γνωστά παγκοσμίως για την αριστεία τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στον τομέα των επιστημών των τροφίμων.

Περιγραφή Μαθήματος

Το μάθημα στοχεύει στην κατάρτιση επαγγελματιών που είναι σε θέση να εργάζονται με αυτοπεποίθηση σε τομείς επιστήμης των τροφίμων , όπως η τεχνολογία, η μηχανική, η μικροβιολογία, η χημεία και η αειφορία.

Μετά το πρώτο έτος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά προφίλ :

 • Εφαρμοσμένη Μηχανική και Γενετική.
 • Την ποιότητα και τη διαχείριση των τροφίμων.
 • Διατροφικές Επιστήμες;
 • Χημεία τροφίμων.
 • Συσκευασία τροφίμων.

Τα τελευταία δύο μαθήματα μάθησης προσφέρονται σε συνεργασία , αντίστοιχα, με το University College Cork της Ιρλανδίας και το Πολυτεχνείο του Μονάχου της Γερμανίας. Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μέχρι δύο εξάμηνα σε ένα από αυτά τα ευρωπαϊκά ιδρύματα-εταίρους.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από βιομηχανίες που ανήκουν στην AssoImprenditori Alto Adige - Sezione Alimentari - και την Südtiroler Bauernbund - Unione Agricoltori e Coltivatori Diretti Sudtirolesi. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στους σπουδαστές να γράψουν την ερευνητική τους διατριβή με την κοινή φροντίδα τόσο από το πανεπιστήμιο όσο και από τη βιομηχανία τροφίμων.

Με μια ματιά

 • Κατηγορία βαθμού: LM-70
 • ECTS μονάδες: 120
 • Διάρκεια του μαθήματος: 2 έτη
 • Τα μαθήματα θα διδάσκονται στα αγγλικά
 • Διαθέσιμοι χώροι: 30 ΕΕ 5 εκτός ΕΕ
 • Στο Πανεπιστήμιο (πανεπιστημιούπολη): Bozen-Bolzano
 • Δίδακτρα: € 1.345,50 ανά έτος

Δομή του μαθήματος

Το πρώτο έτος περιλαμβάνει κυρίως τις ενότητες για την τεχνολογία τροφίμων και τη μικροβιολογία τροφίμων , οι οποίες είναι κοινές σε όλα τα μαθήματα μάθησης. Από το δεύτερο έτος και μετά, οι ενότητες γίνονται ειδικές για το επιλεγμένο προφίλ. Θα μπορείτε να επιλέξετε από πέντε προφίλ και μια σειρά ενοτήτων για να προσαρμόσετε την πορεία σας .

Ανταλλαγή προγραμμάτων και πρακτικής εξάσκησης

Σήμερα, προσφέρουμε προγράμματα ανταλλαγής με σχεδόν 20 πανεπιστήμια-εταίρους σε όλο τον κόσμο, ως μέρος ενός μεγάλου δικτύου συνεργασίας με βιομηχανίες στην Ιταλία και στο εξωτερικό, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πρακτική άσκηση. Συγκεκριμένα, ο πλοίαρχος αυτός συνεργάζεται με το University College Cork της Ιρλανδίας και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου της Γερμανίας, δύο παγκόσμιους ηγέτες στις επιστήμες των τροφίμων.

Προοπτικές απασχόλησης

Οι απόφοιτοι του προγράμματος τοποθετούνται σε εταιρείες στη βιομηχανία τροφίμων και ειδικεύονται στην έρευνα και την ανάπτυξη. επεξεργασία τροφής; σχεδιασμός και ανάπτυξη προϊόντων. τη διαχείριση και τον έλεγχο της επεξεργασίας τροφίμων · τεχνολογία αυτοματισμού τροφίμων? την ανάπτυξη μεθόδων για την εξασφάλιση της γνησιότητας των τροφίμων · έλεγχος ποιότητας; καθώς και την ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων για τη βελτίωση της διατροφικής αξίας των τροφίμων και τη βιωσιμότητα της τροφικής αλυσίδας.

Το μάθημα παρέχει στους φοιτητές τα εργαλεία για να ακολουθήσουν μια καριέρα ως σύμβουλος ή να εργαστούν σε διευθυντικά καθήκοντα , κυρίως στις βιομηχανίες τροφίμων και σε εταιρείες που συνδέουν την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, από τη μεταποίηση έως την αποθήκευση και τη διανομή, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων λιανοπωλητών, και δημόσια και ιδιωτικά κέντρα που είναι αφιερωμένα στον προγραμματισμό, τη διαχείριση και τη βελτίωση των διαδικασιών. Οι πτυχιούχοι μας σχεδιάζουν και καινοτομούν όλες τις διαδικασίες τροφίμων και τα προϊόντα για να εγγυηθούν και να ενισχύσουν την αισθητηριακή, διατροφική και βιώσιμη ποιότητα της τροφικής αλυσίδας.

Εφαρμογή

Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο μάθημα, θα πρέπει να υποβάλετε πιστοποίηση ενός επιπέδου B2 ικανοτήτων στην αγγλική γλώσσα. Αν δεν έχετε επίσημη πιστοποίηση γλώσσας, μπορείτε να κάνετε μια εξέταση γλώσσας στην πανεπιστημιούπολη μας.

Λεπτομερείς πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών μπορούν να βρεθούν στο μανιφέστο της μελέτης, το οποίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο σπουδών, τις απαιτήσεις εισδοχής, τις απαιτήσεις γλώσσας, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, τις διαδικασίες αποδοχής, την εγγραφή και τα δίδακτρα.

Κριτήρια επιλογής

Βαθμοί από το πτυχίο σας (Bachelor ή ισοδύναμο).

Ηλεκτρονική εφαρμογή

 • Early Bird - για τους πολίτες της ΕΕ και τους πολίτες της ΕΕ: ​​1 Μαρτίου - 27 Απριλίου 2018, μεσημέρι
 • Τελευταία αίτηση - μόνο για τους πολίτες της ΕΕ: ​​17 Μαΐου - 18 Ιουλίου 2018, μεσημέρι

Λίστα κατάταξης δημοσίευσης

 • Early Bird: μέχρι τις 15 Μαΐου 2018
 • Τελευταία αίτηση: μέχρι την 1η Αυγούστου 2018
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 13, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,346 EUR
Locations
Ιταλία - Μπολζάνο
Ημερομηνία Έναρξης: Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Ιταλία - Μπολζάνο
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Δίδακτρα: € 1.345,50 ανά έτος