Master στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού - πρόσωπο με πρόσωπο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σας προετοιμάζει ως ηγέτη και ειδικευμένη στη διαχείριση του Ανθρώπινου Κεφαλαίου και σας εκπαιδεύει να δώσετε παγκόσμιες λύσεις στις ανάγκες της πρόσληψης και διατήρησης του προσωπικού, να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και να αυξήσετε εκθετικά τις πιθανότητες εισαγωγής και βελτίωσης εργασίας

Με όλα αυτά, αυτό το Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει σχεδιαστεί για όλους εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε ένα από τα τμήματα που εκτιμούν περισσότερο οι εταιρείες υψηλού επιπέδου.

Επιλέξτε να εκπαιδεύσετε στο EUDE Business School, ένα από τα σπουδαιότερα επαγγελματικά σχολεία στην Ευρώπη που έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 100.000 σπουδαστές, με πτυχία πλοίαρχος που εμφανίζονται στις κορυφαίες θέσεις των διεθνών καταξιών.

116399_adults-connection-convenience-1181715.jpg

Αρμοδιότητες και επαγγελματικά αποτελέσματα του Μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Με τη μεταβίβαση του προγράμματος Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, θα αποκτήσετε τα ακόλουθα επαγγέλματα και προσωπικές ικανότητες:

 • Ενσωμάτωση της στρατηγικής λειτουργίας της περιοχής ανθρώπινου δυναμικού στην αποστολή και το όραμα της οργάνωσης.
 • Διευκολύνουν τις οργανωτικές πολιτισμικές αλλαγές που χρειάζεται η εταιρεία.
 • Σχεδιάστε στρατηγικά τις ανάγκες της πρόσληψης, ανάπτυξης και διατήρησης ανθρώπινου κεφαλαίου.
 • Εξασφαλίστε μεγαλύτερη συνειδητοποίηση του βαθμού ευθύνης που έχει ο διαχειριστής όταν πρόκειται να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει την ομάδα του, να επιτύχει αποτελέσματα και να βελτιώσει την απόδοση της εργασίας.
 • Ανάπτυξη των διαχειριστικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων που επηρεάζουν θετικά την οργανωτική κουλτούρα, διευκολύνοντας τη μετάδοση επιχειρηματικών ηθικών αξιών.

Πρόγραμμα και Διδακτορική Διατριβή στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

 1. Διαχείριση και οργάνωση επιχειρήσεων
 2. Εταιρική στρατηγική
 3. Χρηματοοικονομική διαχείριση
 4. Στρατηγική διαχείριση ανθρώπινου κεφαλαίου
 5. Προσέλκυση και διατήρηση των ταλέντων
 6. Ανάπτυξη του ταλέντου και του ανθρώπινου δυναμικού
 7. Συστήματα αντιστάθμισης και αξιολόγησης διαχείρισης
 8. Πέρα από τη διοίκηση ανθρώπων
 9. Ανάπτυξη της οδηγίας για τις δεξιότητες
 10. Τελικό Master Project *
 11. Πρακτικές (μόνο για Προσωπικούς τρόπους)

Μεθοδολογία του Μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Η μεθοδολογία εργασίας που αναπτύχθηκε στο EUDE Business School βασίζεται στην μέθοδο υποθέσεων. Μια εξαιρετικά πρακτική εκπαίδευση είναι η καλύτερη βάση για να αποκτήσει ο σπουδαστής τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που χρειάζεται η επιχείρηση. Οι περιπτώσεις που αναπτύσσονται σε κάθε τομέα γνώσης είναι ιστορίες επιτυχίας που προσφέρουν στον σπουδαστή ένα ευρύ περιθώριο για ανάλυση και συζήτηση.

Η αίθουσα διδασκαλίας με μικρές ομάδες ή το EUDE Virtual Campus , η κορυφαία πλατφόρμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα είναι τα καταλληλότερα φόρουμ για τους μαθητές να μοιράζονται τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους σε κάθε έγγραφο.

Το πρόγραμμα έχει προετοιμαστεί υπό την εποπτεία και συμβουλές κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, καθώς και από σχολή αποτελούμενη από στελέχη και πρώην διευθυντές πολυεθνικών και εθνικών εταιρειών (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé ή Drommer Consulting) .

Στο τέλος του προγράμματος ο φοιτητής θα παραδώσει και θα υπερασπιστεί το Final Master Project. Το PFM είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο, πραγματικό ή προσομοιωμένο, στο οποίο ο φοιτητής πρέπει να έχει εφαρμόσει όλες τις γνώσεις και τα εργαλεία που έχει αποκτήσει.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος ο φοιτητής θα έχει έναν εξατομικευμένο εκπαιδευτή και μια συνεχή ανατροφοδότηση από τους εκπαιδευτικούς, η οποία θα επιτρέψει στον σπουδαστή να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τα σημεία βελτίωσης και δυνατοτήτων του.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to trai ... περαιτέρω

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to train professionals from home sector. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη