Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ - πρόσωπο με πρόσωπο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που απαιτούνται σήμερα από τις εταιρείες έχει να κάνει με το ψηφιακό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, ένα Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ όχι μόνο θα σας προετοιμάσει για να σας οδηγήσει σε σχέδια στρατηγικής σε απευθείας σύνδεση, αλλά θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Το Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ της EUDE θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές του Online Marketing στους διάφορους τομείς του, όπως SEO, SEM, Analytics και Web Usability, Κοινωνικά Μέσα, Μεγάλα Δεδομένα, CRM, Mobile Marketing, Ηλεκτρονικό Εμπόριο κλπ. .

Επιλέξτε να εκπαιδεύσετε στο EUDE Business School, ένα από τα σπουδαιότερα επαγγελματικά σχολεία στην Ευρώπη που έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 100.000 σπουδαστές, με πτυχία πλοίαρχος που εμφανίζονται στις κορυφαίες θέσεις των διεθνών καταξιών.

114038_Mktdigital.jpeg

Αρμοδιότητες και Επαγγελματικές Εξόδους του Δασκάλου στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Με τη μεταβίβαση Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ θα αποκτήσετε τις ακόλουθες επαγγελματικές και προσωπικές ικανότητες:

  • Αναπτύξτε και διαχειριστείτε σε παγκόσμιο επίπεδο ψηφιακά σχέδια μάρκετινγκ και online έργα.
  • Να γνωρίσετε σε βάθος το διαδικτυακό μέσο, το οποίο θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε αποτελεσματικές και αποδοτικές πραγματικές στρατηγικές.
  • Δημιουργήστε ιστότοπους βελτιστοποιημένους για μηχανές αναζήτησης και εστιάστε στη μετατροπή, αναπτύξτε ηλεκτρονικά καταστήματα και σχεδιάστε ολοκληρωμένα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Δημιουργήστε σε απευθείας σύνδεση εκστρατείες επικοινωνίας 360 μοίρες.
  • Αναπτύξτε την επαγγελματική τους εργασία ως Social Media Manager , διαχειρίζοντας με επιτυχία την εικόνα της μάρκας και την επικοινωνία μεταξύ καταναλωτών και εμπορικών σημάτων σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα.
  • Αναπτύξτε την επαγγελματική σας εργασία ως σύμβουλος SEO και εμπειρογνώμονας πρόσληψης .
  • Επικεφαλής τμήματα και λογαριασμοί μεγάλων πελατών στον τομέα των καμπανιών PPC / SEM , με ιδιαίτερη έμφαση σε όλες τις συνθέσεις και βελτιστοποιήσεις του Google Adwords.
  • Δημιουργήστε και εφαρμόστε ολοκληρωμένα σχέδια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Πρωτοποριακή αρχιτεκτονική αρχιτεκτονικής και να γίνει ειδικός στον τομέα της ανάλυσης ιστού.

Πρόγραμμα Μάστερ στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

2. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ

3.ΜΟΡΦΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

4.CX: ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

5. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

6 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ

7. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

8. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

9.Ε-ΕΜΠΟΡΙΟ

10.MOBILE MARKETING

11.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

12.ΑΠΟΘΕΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

13. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

14. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

15.ΕΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

16.ΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

17. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης - SEO

18. MARKETING ENGINE ΕΡΕΥΝΑ-SEM

19. ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ MARKETING

20.ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

21.Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ: ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

22. ΑΝΑΛΥΣΗ WEB

23.GOOGLE ANALYTICS

24.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

25. ΕΡΓΟ MASTER'S END *

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (PFM) στοχεύει στην πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και εργαλείων που αποκτά ο φοιτητής κατά τη διάρκεια του προγράμματος, σε μια επιχειρηματική πρωτοβουλία ή σε μια ουσιαστική βελτίωση μιας υπάρχουσας επιχειρηματικής δραστηριότητας, μέσω της ανάπτυξης ενός Επιχειρησιακού Σχεδίου o Επιχειρηματικό Σχέδιο.

* Το PFM είναι υποχρεωτικό μόνο για διαδικασίες πρόσωπο με πρόσωπο.

Μεθοδολογία του Δασκάλου στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Η μεθοδολογία εργασίας που αναπτύχθηκε στο EUDE Business School βασίζεται στην μέθοδο υποθέσεων . Μια εξαιρετικά πρακτική εκπαίδευση είναι η καλύτερη βάση για να αποκτήσει ο σπουδαστής τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που χρειάζεται η επιχείρηση. Οι περιπτώσεις που αναπτύσσονται σε κάθε τομέα γνώσης είναι ιστορίες επιτυχίας που προσφέρουν στον σπουδαστή ένα ευρύ περιθώριο για ανάλυση και συζήτηση.

Η αίθουσα διδασκαλίας με μικρές ομάδες ή το EUDE Virtual Campus, η κορυφαία πλατφόρμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα είναι τα καταλληλότερα φόρουμ για τους μαθητές να μοιράζονται τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους σε κάθε έγγραφο.

Το πρόγραμμα έχει προετοιμαστεί υπό την εποπτεία και συμβουλές κορυφαίων εταιρειών του κλάδου , καθώς και από σχολή αποτελούμενη από στελέχη και πρώην διευθυντές πολυεθνικών και εθνικών εταιρειών (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé ή Drommer Consulting) .

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to trai ... περαιτέρω

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to train professionals from home sector. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη