M.Sc. στη Μηχανική Δεδομένων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μεγάλη Μηχανική Δεδομένων και Δεδομένων

Τα μεγάλα δεδομένα αποδείχθηκαν τεράστιες δυνατότητες αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν μεγάλες προκλήσεις. Από τη μία πλευρά, τα μεγάλα δεδομένα οδηγούν το επόμενο στάδιο της τεχνολογικής καινοτομίας και της επιστημονικής ανακάλυψης. Κατά συνέπεια, τα μεγάλα δεδομένα έχουν ονομαστεί «χρυσός» της ψηφιακής επανάστασης και της εποχής της πληροφορίας. Από την άλλη πλευρά, ο παγκόσμιος όγκος δεδομένων αυξάνεται με ρυθμό που φαίνεται δύσκολο να ελεγχθεί. Σε αυτό το φως, έχει σημειωθεί ότι «πνίγουμε σε μια θάλασσα δεδομένων». Αντιμέτωποι με αυτές τις προοπτικές και τους κινδύνους, ο κόσμος απαιτεί μια νέα γενιά ειδικών δεδομένων. Η μηχανική δεδομένων είναι ένα αναδυόμενο επάγγελμα που ασχολείται με μεγάλες προσεγγίσεις δεδομένων για την απόκτηση δεδομένων, τη διαχείριση δεδομένων και την ανάλυση δεδομένων. Παρέχοντας σε σας ενημερωμένες γνώσεις και σύγχρονα υπολογιστικά εργαλεία, η τεχνολογία δεδομένων διαθέτει ό, τι χρειάζεται για να κυριαρχήσει στην εποχή των μεγάλων δεδομένων.

Χαρακτηριστικά προγράμματος

Το πρόγραμμα Μηχανικής Δεδομένων βρίσκεται στο Jacobs University , ένα ιδιωτικό και διεθνές ακαδημαϊκό ίδρυμα αγγλικής γλώσσας στη Βρέμη, Γερμανία. Το διετές πρόγραμμα προσφέρει μια συναρπαστική και βαθιά εικόνα για τα θεμέλια, τις μεθόδους και τις τεχνολογίες των μεγάλων δεδομένων. Οι μαθητές παίρνουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει διαλέξεις, μαθήματα, εργαστηριακή εκπαίδευση και πρακτικά έργα. Ενσωματωμένο σε ένα ζωντανό ακαδημαϊκό πλαίσιο, το πρόγραμμα διδάσκεται από γνωστούς ειδικούς. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, οι μαθητές συνεργάζονται με επαγγελματίες του κλάδου σε επιλεγμένα μαθήματα. Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος και οι τομείς εξειδίκευσης περιλαμβάνουν:

 • Η μεγάλη πρόκληση δεδομένων
 • Δεδομένα Analytics
 • Μεγάλες βάσεις δεδομένων και υπηρεσίες cloud
 • Αρχές Στατιστικής Μοντελοποίησης
 • Τεχνολογίες απόκτησης δεδομένων
 • Μεγάλη διαχείριση δεδομένων
 • Εκμάθηση μηχανών
 • το διαδίκτυο των πραγμάτων
 • Οπτικοποίηση δεδομένων και επεξεργασία εικόνας
 • Ανάλυση εγγράφων
 • Ασφάλεια και απόρρητο στο Διαδίκτυο
 • Νομικές πτυχές της Μηχανικής Δεδομένων και Δεοντολογίας Δεδομένων

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών Μηχανικής Δεδομένων.

Επιλογές καριέρας

Η ζήτηση για μηχανικούς δεδομένων είναι τεράστια - στη βιομηχανία, το εμπόριο και τον δημόσιο τομέα. Από την πληροφορική στη χρηματοδότηση, από την αυτοκινητοβιομηχανία έως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, από την υγεία έως τη λιανική: εταιρείες και ιδρύματα σχεδόν σε κάθε τομέα χρειάζονται ειδικούς για την απόκτηση δεδομένων, τη διαχείριση δεδομένων και την ανάλυση δεδομένων. Με M.Sc. πτυχίο Μηχανικής Δεδομένων, θα υπερέχετε σε αυτόν τον πιο συναρπαστικό και ικανοποιητικό τομέα με πολύ ελκυστικούς μισθούς. Ομοίως, ένα M.Sc. Το πτυχίο Μηχανικής Δεδομένων σάς επιτρέπει να προχωρήσετε σε διδακτορικό. και σε μια καριέρα στην επιστήμη και την έρευνα.

Εφαρμογή και εισαγωγή

Το πρόγραμμα Μηχανικής Δεδομένων ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων. Ανυπομονούμε να λάβουμε το ερώτημά σας.

Υποτροφίες και επιλογές χρηματοδότησης

Όλοι οι αιτούντες εξετάζονται αυτόματα για υποτροφίες βάσει αξίας έως και 12.000 ευρώ ετησίως. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, επιπλέον υποτροφίες που χρηματοδοτούνται από εξωτερικούς συνεργάτες προσφέρονται σε πολύ προικισμένους μαθητές. Επιπλέον, κάθε υποψήφιος υποψήφιος μπορεί να ζητήσει μια μεμονωμένη προσφορά οικονομικού πακέτου με ελκυστικές επιλογές χρηματοδότησης.

Ζωή και διαμονή στην πανεπιστημιούπολη

Η καταπράσινη Jacobs University παρέχει πολλά περισσότερα από τα κτίρια για διδασκαλία και έρευνα. Είναι το σπίτι μιας διαπολιτισμικής κοινότητας που δεν έχει προηγούμενο στην Ευρώπη. Ένα Κέντρο Δραστηριοτήτων Φοιτητών, διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις, ένα μουσικό στούντιο, ένα καφέ / μπαρ που διοικείται από φοιτητές, χώρους συναυλιών και το Interfaith House μας διασφαλίζουν ότι θα έχετε πάντα κάτι ενδιαφέρον να κάνετε. Επιπλέον, το Jacobs University προσφέρει διαμονή για μεταπτυχιακούς φοιτητές εντός ή εκτός πανεπιστημιούπολης.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... περαιτέρω

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,500 students from over 120 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη