MA Ιστορία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα στο Τμήμα Ιστορίας συνεργάζονται στενά με τη διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή της GW σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης Αμερικής, της πρώιμης σύγχρονης Ευρώπης και των αυτοκρατορικών και αποικιακών σπουδών.

Το πρόγραμμα MA όχι μόνο προετοιμάζει τους φοιτητές για Ph.D. αλλά και για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, από τη διδασκαλία μαθητών γυμνασίου σε κυβερνητικές εργασίες έως την ιστορική έρευνα στον ιδιωτικό τομέα. Η Ουάσινγκτον, DC έχει μερικούς από τους καλύτερους πόρους για την ιστορική έρευνα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Εθνικών Αρχείων, της Βιβλιοθήκης Folger Shakespeare και της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου. Οι απόφοιτοί μας έχουν συνεχίσει να έχουν επιτυχημένες και παραγωγικές σταδιοδρομίες.

Τμήμα Ιστορίας - Columbian College of Arts

Ποια μαθήματα θα πρέπει να εγγραφώ κατά τη διάρκεια των πρώτων μου χρόνων στο πρόγραμμα;

 • Αν είναι το πρώτο εξάμηνο στο GW, θα πρέπει να εγγραφείτε στο HIST 6005.
 • Πρέπει να λάβετε δύο ερευνητικά σεμινάρια. Εάν είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης θα πρέπει να προγραμματίσετε να πάρετε ένα στο πρώτο σας έτος και ένα στο δεύτερο έτος. Ένα ερευνητικό σεμινάριο είναι ένα μάθημα μεταπτυχιακών σπουδών για το οποίο γράφετε ένα ερευνητικό έγγραφο. Εάν δεν είναι σαφές από τον τίτλο του μαθήματος, ρωτήστε τον εκπαιδευτή εάν πρόκειται για ερευνητικό σεμινάριο. Οι φοιτητές που επιλέγουν να γράψουν μια διατριβή MA μπορούν να το θεωρήσουν ως το δεύτερο ερευνητικό τους σεμινάριο.
 • Οι σπουδαστές που συγκεντρώνουν τις Αυτοκρατορικές και τις Αποικιακές Σπουδές πρέπει να λάβουν τα απαιτούμενα HIST 6128 και 6050 στο πρώτο εξάμηνο που προσφέρονται αφού διδάσκονται μόνο σε εναλλακτικά έτη.
 • Συζητήστε τα μαθήματα που σκοπεύετε να λάβετε κάθε εξάμηνο με τον σύμβουλό σας.
 • Δώστε προτεραιότητα σε μαθήματα ανάγνωσης και έρευνας 6000 επιπέδων που διδάσκονται από μέλη ΔΕΠ που ειδικεύονται σε περιοχές κοντά στη δική σας συγκέντρωση.
 • Εν αναμονή της έγκρισης του εκπαιδευτή, μπορείτε να κερδίσετε αποφοίτητη πίστωση για προπτυχιακά μαθήματα σε επίπεδο 3000, συμπληρώνοντας πρόσθετες εργασίες. Συνήθως, αυτό συνεπάγεται επιπλέον ανάγνωση και πιο εξελιγμένες εργασίες χαρτιού.
 • Μπορείτε να εγγραφείτε σε μαθήματα σε τμήματα διαφορετικά από την ιστορία, εφόσον σχετίζονται με το πρόγραμμα σπουδών σας στο GW.
 • Μπορείτε να εγγραφείτε σε τέσσερα μαθήματα (12 ώρες πίστωσης) σε μια κοινοπραξία δέκα πανεπιστημίων στην περιοχή DC. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε σε αυτά τα μαθήματα. Ισχύουν οι ακόλουθες διατάξεις:
  • Οποιεσδήποτε ώρες πίστωσης μεταφοράς για μεταπτυχιακά μαθήματα που λαμβάνονται αλλού πριν από την άφιξή σας στο GW θα αφαιρεθούν για τον αριθμό των ωρών μαθημάτων της κοινοπραξίας που μπορείτε να λάβετε.
  • Δεν μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα μάθημα κοινοπραξίας εάν διπλασιάσει ένα μάθημα GW που προσφέρεται στο ίδιο εξάμηνο.

Πόσα μαθήματα πρέπει να εγγραφώ;

 • Αν είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης θα πρέπει να παρακολουθήσετε τρία μαθήματα (εννέα ώρες πίστωσης) κάθε εξάμηνο έως ότου ολοκληρώσετε τουλάχιστον 36 ώρες πίστωσης. Αυτό προσθέτει έως και δύο χρόνια μαθημάτων πλήρους φοίτησης.
 • Εάν εργάζεστε περισσότερες από 20 ώρες την εβδομάδα, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα από δύο μαθήματα (έξι ώρες πίστωσης) κάθε εξάμηνο.
 • Οι φοιτητές που εγγράφονται για λιγότερες από 6 ώρες σε ένα συγκεκριμένο εξάμηνο θεωρούνται "λιγότερο από το μισό χρόνο" και ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τα δάνεια σπουδαστών και, εάν είναι πολίτες άλλης χώρας, τις φοιτητικές θεωρήσεις τους.
 • Εάν παίρνετε ένα ελαφρύ φορτίο διότι είστε σχεδόν έτοιμοι με τα μαθήματα ή επειδή ερευνάτε ή γράφετε μια διατριβή, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να πιστοποιηθείτε ως μισή ή πλήρους απασχόλησης, ακόμη και αν η εγγραφή σας δεν ανταποκρίνεται στον ορισμό αυτό.
Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη