ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Προκαλείστε την οπτικοακουστική σας πρακτική και προσπαθήστε για πρωτοτυπία μέσα από πειραματισμούς με έννοιες, θέματα και υλικά που σχετίζονται με κινούμενη εικόνα ή / και σχεδιασμό ήχου.

Συνεργάζομαι

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο NUA, θα συμμετάσχετε σε μια κοινότητα επαγγελματιών και ερευνητών με ποικίλες ειδικότητες, δίνοντάς σας πολύτιμες ευκαιρίες να συνεργαστείτε και μεμονωμένα.

Μέσω εντατικής μελέτης και ολοκληρωμένων τεχνικών εργαστηρίων, θα αναπτύξετε τις πρακτικές και εννοιολογικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία πρωτότυπων και καινοτόμων έργων με αυστηρά επαγγελματικά πρότυπα.

Ειδικεύομαι

Ανάλογα με την ειδικότητά σας, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ένα ευρύ φάσμα οπτικοακουστικών μεθόδων. Αυτά περιλαμβάνουν: 2D Digital; CGI και κινηματογραφική ταινία κίνησης stop-motion και παραγωγή κινούμενων εικόνων. ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ; scripting και αφήγηση? ικανότητες και τεχνικές προπαραγωγής και μεταπαραγωγής · σχεδιασμό ήχου.

Ωστόσο, επιλέγετε να διαμορφώσετε τη μελέτη σας, θα αποφοιτήσετε με μια βαθύτερη κατανόηση της δικής σας πρακτικής και μια ευρύτερη εκτίμηση του τρόπου εφαρμογής της ικανότητας σας σε μια ποικιλία επαγγελματικών ρυθμίσεων.

Υποτροφία BAFTA

Ανακαλύψτε πώς θα μπορούσατε να λάβετε υποτροφία μέσω της BAFTA μέχρι £ 12,000 για τις αμοιβές μαθημάτων σας και την πρόσβαση σε έναν μέντορα της βιομηχανίας.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

Ανακαλύψτε το έργο κάποιων από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Norwich University of the Arts .

Οι απόφοιτοι εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών συμπεριλαμβανομένων

  • Ηχητική οπτική παραγωγή
  • Ταινία
  • ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ
  • CGI
  • 2D και 3D animation
  • Scripting και Αφηγήσεις
  • Προπαραγωγή και μεταγενέστερη παραγωγή
  • Διδασκαλία / διδασκαλία
  • Έρευνα / Διδακτορική Διατριβή

Προυποθέσεις εισόδου

Οι φοιτητές θα πρέπει κανονικά να έχουν επιτύχει πτυχίο ΒΑ (Hons) / BSc 2: 1 ή μεγαλύτερο (ή ισοδύναμο), σε ένα θέμα που σχετίζεται με το προτεινόμενο μάθημα σπουδών σας.

Οι υποψήφιοι που κατέχουν πτυχίο άλλου κλάδου μπορούν επίσης να θεωρηθούν για την είσοδο, με την προϋπόθεση υποβολής ικανοποιητικού χαρτοφυλακίου έργων τέχνης, σχεδίου ή μέσων επικοινωνίας προς υποστήριξη της αίτησής τους.

Η προσφορά εισόδου σε μεταπτυχιακό επίπεδο (MA) βασίζεται στην προσδοκία ότι έχετε τη δυνατότητα να εκπληρώσετε τους στόχους του μαθήματος και να πετύχετε το πρότυπο που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του βραβείου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNorwich University of the Arts »

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,700 GBP
φοιτητές εκτός ΕΕ | Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ: £ 7.000 (πλήρους απασχόλησης) / £ 4.500 (μερικής απασχόλησης)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη