MA στα προσθετικά εφέ

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Προετοιμαστείτε για ένα μέλλον στην προσθετική με αυτό το μοναδικό, πρακτικό πρόγραμμα. Εστιάζοντας στη βιομηχανία από την αρχή, θα εργαστείτε σε πραγματικά στούντιο ειδικών εφέ για να αποκτήσετε βασικές δεξιότητες και βαθιά κατανόηση, αναπτύσσοντας παράλληλα ένα δημιουργικό χαρτοφυλάκιο και ένα δίκτυο επαφών.

Εισαγωγή

Αυτό το μάθημα είναι νέο για την είσοδο του 2020.

Θα αναπτύξετε και θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας μέσω προσωπικά εστιασμένων έργων, που βασίζονται σε μια υποστηρικτική και συνεργατική κοινότητα. Μέσω του πειραματισμού και της ανάληψης κινδύνων, θα ωθήσετε τα όρια για να γίνετε ανθεκτικός και δυναμικός επαγγελματίας προσθετικών εφέ.

Εσύ θα:

 • Μάθετε από τους ειδικούς συνεργαζόμενοι με τους συνεργάτες παγκόσμιας κλάσης Gorton Studio και Millennium FX.
 • Αναπτύξτε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο δημιουργικής εργασίας που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την καριέρα σας.
 • Έχετε πρόσβαση σε επαγγελματικά πρότυπα στούντιο και πόρους.
 • Επωφεληθείτε από την επίσκεψη σειρών διαλέξεων, με ομιλητές από την παγκόσμια βιομηχανία.
 • Βασιστείτε σε μια ζωντανή διεθνή σχολή ταινιών, σε ένα πανεπιστήμιο δημιουργικών τεχνών.

krampus, mask, devil

Τι θα μάθετε

Σε αυτό το μονοετές μάθημα, θα αντιμετωπίσετε ένα πραγματικά πολυεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών, σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σημερινών ιδιαίτερα ανταγωνιστικών βιομηχανιών προσθετικών και ειδικών εφέ. Θα είστε υπεύθυνοι για τη δική σας μάθηση, θα αναπτύξετε τη δική σας κατεύθυνση και ειδικεύσεις, ενώ θα αποκτήσετε επίσης μια επαγγελματική γνώση της πρακτικής της βιομηχανίας.

Περιεχόμενο μαθήματος

Θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας για βασικά προγράμματα και τεχνικές κατασκευής, θα αποκτήσετε εμπειρία εργασιακής βάσης σε ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα και θα αναπτύξετε ένα χαρτοφυλάκιο με μεγάλη σημασία. Παράλληλα, θα εισαχθείτε σε σύγχρονες συζητήσεις που θα ενημερώνουν τη βιομηχανία προσθετικών εφέ. Εργαστήρια σχεδιασμού, σχεδίασης, παραγωγής, παρουσίασης και ευαισθητοποίησης της βιομηχανίας υποστηρίζουν τη μάθησή σας σε αυτό το πρακτικό και επαγγελματικά επικεντρωμένο μεταπτυχιακό μάθημα.

Ενότητες

 • Μελέτες με βάση τα συμφραζόμενα: Επέκταση της θεωρητικής γνώσης σας για βασικές έννοιες με βάση τα συμφραζόμενα.
 • Δομικά στοιχεία: Η θεμελίωση των θεμελιωδών δεξιοτήτων και διαδικασιών στην παραγωγή Προσθετικών Εφέ.
 • Βιομηχανικό πλαίσιο: Θα αναπτύξετε το επαγγελματικό σας χαρτοφυλάκιο και θα αποκτήσετε έκθεση σε πραγματικά εργασιακά στούντιο.
 • Breaking the Mould: Πειραματιστείτε με τα σχέδια και τις τεχνικές κατασκευής σας για να ελέγξετε τα όρια των προσθετικών εφέ.
 • Παραγωγή PFX: Επικεντρώστε τις μελέτες σας στην παραγωγή και τη δημιουργία ενός ποιοτικού κλάδου εργασίας της βιομηχανίας.

Πώς θα μάθετε

Πρόκειται για ένα μάθημα που βασίζεται στην πρακτική, τόσο μεγάλο μέρος του ταξιδιού σας θα περιλαμβάνει μάθηση κάνοντας, συνεργαζόμενο με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας Gorton Studio και Millennium FX. Θα κερδίσετε επίσης μια βάση στο πλαίσιο, τη θεωρία, τα προγράμματα και τους αγωγούς μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και masterclasses.

Μέθοδοι αξιολόγησης

 • Χαρτοφυλάκια πρακτικής εργασίας
 • Παρουσιάσεις
 • Λεκτικές αναφορές
 • Μεγάλο έργο πρακτικής

Προσωπικό

Δουλεύοντας στην παραγωγή τηλεόρασης και ταινιών, στην προσθετική, στο σχεδιασμό και στην κατασκευή, οι ομάδες από το Gorton Studio και το Falmouth University έχουν εκτεταμένη εμπειρία στη βιομηχανία. Είμαστε υπερήφανοι για τις βιομηχανικές μας συνδέσεις, οι οποίες φτάνουν πέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο σε μερικά από τα καλύτερα στούντιο προσθετικών εφέ σε όλο τον κόσμο. Αυτή η συνδεσιμότητα παρέχει βασικές ευκαιρίες δικτύωσης για τους μαθητές και τους αποφοίτους μας και βοηθά στην ενημέρωση και τη διαμόρφωση του προγράμματος σπουδών μας.

Εγκαταστάσεις

Η σχολή ταινιών και τηλεόρασης πολλαπλών εκατομμυρίων λιρών προσφέρει επαγγελματικές εγκαταστάσεις, όπως:

 • Στούντιο ζωγραφικής
 • Motion capture / συναρπαστικό στούντιο
 • Εργαστήρια με γρήγορο πρωτότυπο, τρισδιάστατη εκτύπωση, χύτευση, άλεση, συγκόλληση και άλλες εγκαταστάσεις κατασκευής
 • Σουίτα υπολογιστών είκοσι θέσεων με βασικό λογισμικό συμπεριλαμβανομένων των Z-Brush, Maya, Adobe CC και Substance Painter, μεταξύ άλλων
 • Πρόσβαση στο Gorton Studio
 • Πρόσβαση στο Millennium FX Studio
 • Κινηματογράφος με προβολή Christie M-Series HD και ήχο surround 7,2

Πώς να εφαρμόσει

Προυποθέσεις εισόδου

Χαιρετίζουμε τις αιτήσεις από άτομα με σχετικά ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 6 ή αντίστοιχη ισοδύναμη εμπειρία και αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για το θέμα.

Επίσης, θα χαιρετίζετε την αίτησή σας εάν έχετε επίσημη ή «πιστοποιημένη» μάθηση (όπως μαθήματα κατάρτισης που δεν εκτελούνται από πανεπιστήμια ή κολέγια) και μάθετε από εργασιακή εμπειρία ή αυτοδιδασκαλία. Αυτό ονομάζεται Διαπίστευση Προηγούμενης Μάθησης (APL) και θα έπρεπε να έχει αποκτηθεί μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια και να είναι ισοδύναμο με τα μαθησιακά αποτελέσματα των ελάχιστων προσόντων μας.

Οι υποψήφιοι APL που χρησιμοποιούν την εμπειρία για να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να σημειώσουν ότι υπάρχει ένα τέλος αίτησης £ 200 για την είσοδο με προχωρημένο κύρος ή με εξαίρεση από συγκεκριμένες ενότητες ή πίστωση.

Απαιτήσεις γλώσσας

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να επιδείξετε ικανότητες αγγλικής γλώσσας που είναι επαρκώς ανεπτυγμένες για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας. Δεχόμαστε μια σειρά από αναγνωρισμένα προσόντα αγγλικής γλώσσας που ισοδυναμούν με το ελάχιστο ακαδημαϊκό ελάχιστο βαθμολογικό σύστημα του IELTS (International English Testing System, IELTS) 6,5 συνολικά, με ελάχιστο αριθμό 6,0 σε ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση.

Οι διεθνείς υποψήφιοι που χρειάζονται θεώρηση φοιτητών της κατηγορίας 4 για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να λάβουν εγκεκριμένη δοκιμή ασφαλούς αγγλικής γλώσσας (SELT) για να εκπληρώσουν κρατικές απαιτήσεις θεώρησης ή να έχουν αναγνωρισμένο γλωσσικό τεστ εγκεκριμένο και εγγεγραμμένο από το πανεπιστήμιο. Η ομάδα των αιτούντων υπηρεσιών μας μπορεί να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις θεωρήσεις σπουδών ή τις κατάλληλες γλωσσικές εξετάσεις.

Δίδακτρα 2020-21

 • 10.895 £ - Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ πλήρους απασχόλησης (πληρωτέο τέλος αποδοχής 250 £. Αυτό αφαιρείται από τα δίδακτρα.)
 • 16.000 £ - διεθνές πλήρες ωράριο (τέλος αποδοχής έως 1.000 £ πληρωτέο, ανάλογα με την εθνικότητα. Αυτό αφαιρείται από τα δίδακτρα.)

Τα δίδακτρα καθορίζονται ετησίως και υπόκεινται σε έλεγχο κάθε χρόνο. Το Πανεπιστήμιο μπορεί, ως εκ τούτου, να αυξήσει τα δίδακτρα κατά το δεύτερο ή τα επόμενα έτη ενός μαθήματος, σύμφωνα με τον πληθωρισμό και / ή το μέγιστο επιτρεπόμενο από το νόμο ή την κυβερνητική πολιτική. Οι μαθητές θα ειδοποιηθούν για τυχόν αλλαγές το συντομότερο δυνατό.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... περαιτέρω

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Διαβάστε Λιγότερα
Φάλμουθ , Penryn + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη