MA στην Εικαστική Τέχνη

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το MAVA έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι υποστηρίζει τους μαθητές στην ανάπτυξη του απαιτούμενου επιπέδου ικανότητας για έξοδο με έρευνα σε εξειδικευμένους τομείς της εικαστικής τέχνης ένα πτυχίο master. Οι μαθητές ασκούν πρακτική, φωτογραφία, βίντεο και νέα τέχνη μέσων, περιβαλλοντική τέχνη και συναφείς θεωρίες, ιστορία τέχνης, θεωρία και κριτική, εκπαίδευση τέχνης, καλλιτεχνική θεραπεία και τέχνη κοινωνικής εμπλοκής, καθώς και συνεργατική πρακτική τέχνης. Οι μαθητές αναμένεται να διερευνήσουν σύνθετες αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες μέσω της γραφής σε μια διατριβή ή / και επαγγελματικής πρακτικής μέσω της διοργάνωσης ή της επιμέλειας μιας έκθεσης ή της συμμετοχής σε έρευνα που βασίζεται στην κοινότητα για την προώθηση γνώσεων κατάλληλων για τον ερευνητικό τρόπο.

spring, fantasy, ave

Σχετικά με το UJ Arts & Culture

Το UJ Arts & Culture είναι ένα τμήμα στη Σχολή Τέχνης, Σχεδιασμού & Αρχιτεκτονικής (FADA). Παράγει και παρουσιάζει προγράμματα σπουδαστών και επαγγελματικών τεχνών παγκόσμιας κλάσης, σύμφωνα με το UJ όραμα ενός διεθνούς πανεπιστημίου επιλογής, αγκυροβολημένο στην Αφρική, που δυναμικά διαμορφώνει το μέλλον. Μια τεράστια γκάμα τεχνικών πλατφορμών προσφέρεται και στις τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις UJ για φοιτητές, προσωπικό, αποφοίτους και το ευρύ κοινό για να βιώσουν και να αλληλεπιδράσουν με αναδυόμενους και καθιερωμένους παναφρικανικούς και διεθνείς καλλιτέχνες που προέρχονται από το πλήρες φάσμα των τεχνών. Για τακτικές ενημερώσεις σχετικά με το UJ Arts Center ακολουθήστε το @UJArtsCentre στο Twitter ή επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook του University of Johannesburg Τεχνών και Πολιτισμού. Καλέστε στο 011 559 4674/3058 για γενικές ερωτήσεις.

Στο University of Johannesburg «Το Μέλλον. Ξανασκεφτείτε. " δεν είναι απλώς μια ελκυστική φράση

Το ίδρυμα πρωτοστατεί σε ολόκληρη την Αφρική στη Σκέψη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον για όλους τους κλάδους Το 4IR είναι το επόμενο κύμα εκβιομηχάνισης που πρέπει να κατανοήσουμε και να διαμορφώσουμε για να χτίσουμε το μέλλον αυτής της χώρας - και της ηπείρου της Αφρικής - τόσο πλούσια αξίζουν. Το 4IR δεν αφορά μόνο τη ρομποτική και τον αυτοματισμό. πρόκειται για την πρόοδο της κοινωνίας για την ενδυνάμωση των ανθρώπων και την ανάδειξη γενεών.

Καθώς ο κόσμος προχωρά στην 4η βιομηχανική επανάσταση, το ίδιο και το UJ με το «Education 4IR» - φέρνοντας τη σκέψη και την τεχνολογία 4IR στο πρόγραμμα σπουδών σε διάφορα μαθήματα και χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες συνδυασμένης μάθησης. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοι της UJ είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να αγκαλιάσουν το μέλλον των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, καθώς το AI και το 4IR διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Στο University of Johannesburg , είναι καθήκον μας να αγκαλιάσουμε και να περιηγηθούμε στους μελλοντικούς ηγέτες της χώρας μας με υπερηφάνεια και τόλμη μέσα από τις φανταστικές πολυπλοκότητες του 4IR, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως και να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο. Μελλοντικοί ηγέτες σαν εσένα! Εδώ οδηγούμε θαρραλέα συζήτηση. πιέζει και διαμορφώνει το σχεδιασμό ενός νέου αύριο. Εδώ αναλαμβάνουμε δράση και χτίζουμε τον νέο κόσμο.

Απαιτήσεις εισδοχής

Bachelor of Arts Honours in Visual Art ή B (Fine Art) Hons ή BA Hons (Art History), με μέσο όρο τουλάχιστον 65% ή ισοδύναμο προσόν σε ισοδύναμο πρότυπο, όπως συνιστάται από μια επιτροπή κατάστασης και εγκρίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο. Ένα έως δύο χρόνια πλήρους απασχόλησης (ή τρία χρόνια μερικής απασχόλησης). Master of Arts στο πρόγραμμα Visual Art με μια σειρά από επιλογές, όπως Έκθεση και Διατριβή (50% / 50%). Θεωρητική έρευνα με διατριβή (100%) Έρευνα με επικεφαλής την πρακτική και Συμμετοχική έρευνα κοινότητας / κοινωνικής δραστηριότητας. Για περισσότερες πληροφορίες email: eldam@uj.ac.za

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη