Λεπτομέρειες προγράμματος

Το Master of Arts στην Επαγγελματική Επικοινωνία είναι ένα πρόγραμμα 30 μονάδων που μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. Οι φοιτητές ολοκληρώνουν τέσσερις βασικές και έξι μαθήματα επιλογής που είναι τρεις μονάδες η κάθε μία. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης εγγράφονται σε μαθήματα κάθε φθινόπωρο και εαρινό εξάμηνο Τα μαθήματα διατίθενται επίσης το καλοκαίρι. Ο βαθμός κορυφώνεται είτε με μια καταιγίδα είτε με μια κατευθυνόμενη μελέτη και με αποκορύφωμα έργου, όπως ένα χαρτοφυλάκιο αντανακλαστικών, σχετικό με πρακτική άσκηση, αναλυτικό χαρτί ή ακαδημαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα.

Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν στο γενικό κομμάτι της επαγγελματικής επικοινωνίας, το οποίο συνδυάζει μαθήματα στρατηγικής και τεχνικής επικοινωνίας για μια μεικτή ειδικότητα στον κλάδο και την οργανωτική επικοινωνία. Αυτή η ευρύτερη εστίαση δίνει στους σπουδαστές πολύτιμες γνώσεις για την προώθηση ή την προώθηση επιτυχημένων σταδιοδρομιών επικοινωνίας σε διάφορους τομείς και οργανισμούς.

Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος

  • Βασική γνώση: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα καθορίσουν, θα προσδιορίσουν και θα εφαρμόσουν τις ρητορικές συμβάσεις και τις στρατηγικές που είναι κατάλληλες για την αποτελεσματική και ηθική επικοινωνία με το διαφορετικό κοινό.
  • Επιστημονική επικοινωνία: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα γράψουν και θα επεξεργαστούν ένα σημαντικό ποσό αναθεωρημένης πεζογραφίας, την τήρηση προτύπων και την εφαρμογή συμβάσεων που καθορίζονται από τον τομέα της επικοινωνίας.
  • Επαγγελματισμός: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παράγουν γραπτή, προφορική και ψηφιακή επικοινωνία υψηλής ποιότητας σύμφωνα με την επαγγελματική τους συγκέντρωση και εστίαση.
  • Έρευνα: Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα διεξάγουν εξειδικευμένη και δεοντολογική έρευνα στον τομέα της επικοινωνίας και θα συνεισφέρουν πρωτότυπες γνώσεις στην βιομηχανία και το επάγγελμά τους.

Συγκεντρώσεις

  • ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι στρατηγικοί υπεύθυνοι επικοινωνίας εργάζονται ως σχεδιαστές, σχεδιαστές και ηγέτες για να αναπτύξουν και να διαδώσουν μηνύματα τόσο εντός όσο και εκτός των οργανώσεων. Οι σπουδαστές που συμμετέχουν σε αυτή τη συγκέντρωση αναλύουν τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί αλληλεπιδρούν εσωτερικά και εξωτερικά με το κοινό, τη βιομηχανία και τα μέσα ενημέρωσης. Οι σπουδαστές αποκτούν επίσης πρακτικές δεξιότητες επικοινωνίας που τους προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας.

  • ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τεχνικοί επικοινωνούντες χρησιμοποιούν επικοινωνιακές δεξιότητες για να μεταφράζουν σύνθετες επιστημονικές, τεχνικές ή τεχνικές πληροφορίες στο περιεχόμενο που μπορούν να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Οι σπουδαστές που εγγράφονται σε αυτή τη συγκέντρωση μάθουν πώς να επικοινωνούν με τον χρήστη διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι το προϊόν ή η υπηρεσία έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Καθώς η τεχνολογία αναπτύσσεται σε διάφορους τομείς, η ζήτηση τέτοιων ειδικευμένων, έμπειρων και ευκίνητων τεχνικών επικοινωνιών δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.

  • ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή η συγκέντρωση εξοπλίζει τους μαθητές με τα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία επικοινωνίας που απαιτούνται για να επηρεάσουν αποτελεσματικά και δεοντολογικά το δημόσιο και προσωπικό μόρφωμα για την υγεία. Με τη δημιουργία εκστρατειών ευαισθητοποίησης στην υγεία, τη βελτίωση των σχέσεων ασθενών, τη συνεργασία με κανονισμούς και την εξήγηση της πολιτικής περί υγειονομικής περίθαλψης, οι επαγγελματίες της επικοινωνίας στον τομέα της υγείας είναι καθοριστικοί για τη διευκόλυνση της κατανόησης των θεμάτων υγείας ως βάση για την ενημέρωση, .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε14 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of San Francisco - College of Arts & Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
20,100 USD
Προθεσμία
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη