MA στην Πολιτική Επιστήμη

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Master of Arts στην Πολιτική και την Πολιτική συνδυάζει μαθήματα, επαγγελματική ανάπτυξη και ανεξάρτητη έρευνα για τη δημιουργία δεξιοτήτων σε ποιοτική και ποσοτική ανάλυση. επιχορήγηση γραφής? και ανάλυση σύνθετων πολιτικών περιβάλλοντος. Ετοιμάζουμε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν κανονιστικά πολιτικά ζητήματα. Εφαρμογή προηγμένων στατιστικών μεθόδων στην ανάλυση πολιτικής και δικτύωση σε πολιτικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς.

Το MA στην Πολιτική και την Πολιτική μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα ημερολογιακό έτος, και πολλοί από τους μαθητές μας συμμετέχουν επίσης στο Πρόγραμμα Κοινοτικών Υποτροφιών. Προετοιμάζουμε τους μαθητές για περαιτέρω σπουδές στην πολιτική επιστήμη, στη δημόσια πολιτική ή στο νόμο. Πολλοί από τους πρόσφατους αποφοίτους μας έχουν εξασφαλίσει σταδιοδρομία στην ανάλυση πολιτικής υγείας, διοίκηση σε μη κερδοσκοπικούς και δημόσιους οργανισμούς, διοίκηση επιχορηγήσεων, οργανωτική ανάπτυξη, οργάνωση κοινότητας, ηγεσία πολιτείας και τοπικής αυτοδιοίκησης, λόμπι και επικοινωνίες.

Πρόγραμμα αποφοίτησης

Το πρόγραμμα Master of Arts στην Πολιτική και Πολιτική προετοιμάζει τους μαθητές για δημόσια υπηρεσία, σταδιοδρομίες στον ιδιωτικό τομέα ή / και περαιτέρω σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη, τη δημόσια πολιτική ή τη νομική σχολή. Οι μαθητές έχουν την επιλογή να εγγραφούν σε ένα παραδοσιακό πρόγραμμα πλοιάρχου ή να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα Κοινότητας Συνεργατών. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τη μεταπτυχιακή τους εμπειρία πέρα από το επίπεδο του μεταπτυχιακού, διδάσκουν σε κοινοτικό κολέγιο ή γυμνάσιο ή εργάζονται σε ιδιωτική εταιρεία ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν την παραδοσιακή πίστα. Οι μαθητές που θα ήθελαν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία σε μια πολιτεία ή σε τοπικό οργανισμό δημόσιας υπηρεσίας ή να συμμετάσχουν σε μη κερδοσκοπική εργασία μπορεί να επιθυμούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα Community Fellows, όπου ένας μαθητής θα εργάζεται για 15 ώρες την εβδομάδα σε μια τοπική υπηρεσία σε ένα έργο που σχετίζεται με την κοινότητα ανάπτυξη. Ανεξάρτητα από την επιλογή κομματιού, υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στη στενή αλληλεπίδραση καθηγητή-φοιτητή σε τάξεις και σε έργα με τοπικούς ή περιφερειακούς εταίρους.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα Master of Arts, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν 30 ώρες πίστωσης (ένα μάθημα μεθόδων έρευνας συν 27 επιπλέον πίστωση). Απαιτείται επίσης μια ολοκληρωμένη εξέταση, ερευνητικό έργο ή διατριβή. Οι μαθητές θα συνεργαστούν στενά με τον διευθυντή μεταπτυχιακών σπουδών προκειμένου να καταρτίσουν ένα πρόγραμμα σπουδών.

Οικονομική υποστήριξη

Υπάρχει μια σειρά ευκαιριών για τους μαθητές να ακολουθήσουν το πρόγραμμα Master of Arts, συμπεριλαμβανομένων διδακτικών βοηθών, ερευνητικών βοηθών, μερικών ή πλήρων αμοιβών διδασκαλίας ή της Κοινότητας.

Απαιτήσεις εφαρμογής

Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών έχει κυλιόμενες εισαγωγές για το πρόγραμμα Master of Arts. Για φοιτητές που θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι για οικονομική βοήθεια για το φθινόπωρο, οι αιτήσεις θα υποβληθούν στις 15 Φεβρουαρίου.

Οι βαθμολογίες GRE δεν απαιτούνται ως μέρος της διαδικασίας αίτησης για το πρόγραμμα Master of Arts. Ωστόσο, οι υποψήφιοι είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν τις βαθμολογίες GRE τους εάν το επιλέξουν. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αίτησης, απαιτούνται μεταγραφές, 3 συστατικές επιστολές (τουλάχιστον 2 πρέπει να προέρχονται από ακαδημαϊκούς), ένα βιογραφικό και μια δήλωση στόχων.

Για το πρόγραμμα Community Fellows, οι αιτούντες πρέπει να υποβάλουν μια σύντομη συμπληρωματική δήλωση για το γιατί ενδιαφέρονται να εργαστούν σε μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε σχετικής κοινότητας ή εθελοντικής εμπειρίας ή δεξιοτήτων που μπορεί να διαθέτουν.

Εγκαταστάσεις και πόροι

Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών βρίσκεται στην αίθουσα 307 Maginnes στην κεντρική πανεπιστημιούπολη. Μια αίθουσα υπολογιστών βρίσκεται στο Maginnes Hall όπου οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στον κύριο υπολογιστή του πανεπιστημίου, στις υπηρεσίες βιβλιοθηκών και σε μια ποικιλία διαδικτυακών πόρων. Οι βιβλιοθήκες του πανεπιστημίου περιέχουν ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα πληροφοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αριθμός μαθητών MA

Σε ένα τυπικό έτος, το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών έχει 15-20 μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Πρόσφατα παραδείγματα ερευνητικών έργων από μαθητές MA

  • Μελέτη των αρπακτικών δανειοδοτικών πρακτικών στο Lehigh Valley.
  • Ανάπτυξη τμημάτων δημόσιου ραδιοφώνου WDIY σε προάστια.
  • Μελέτη του κοινοτικού ακτιβισμού στο κίνημα No-Mall της Δυτικής Βηθλεέμ.
  • Πρωτοβουλία Market-Towns στον διάδρομο Delaware-Lehigh River Heritage.
  • Συνεργασία με την Κοινοτική Επιτροπή Δράσης της Lehigh Valley για το Green Futures Fund και την περιφερειακή αγορά αγροτών.
  • Επισκόπηση του περιφερειακού πολιτικού ακτιβισμού.
  • Μελέτη άμεσων ξένων επενδύσεων στον εκδημοκρατισμό σε πρώην κομμουνιστικά έθνη.
  • Ανάλυση του πολιτικού ακτιβισμού από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς Lehigh Valley.

Διάρκεια τυπικού μεταπτυχιακού προγράμματος

Η ολοκλήρωση του προγράμματος Master of Arts είναι συνήθως 12 μήνες για κοινότητες και 12-15 μήνες για τους μαθητές στο παραδοσιακό κομμάτι.

Απαιτήσεις εισδοχής

Ανοιχτές είσοδοι: Φθινόπωρο

Προθεσμία πτώσης για έλεγχο αιτήσεων: 1 Μαρτίου

Προθεσμία πτώσης για εξέταση χρηματοοικονομικής βοήθειας: 15 Φεβρουαρίου

Στοιχεία επικοινωνίας

Holona Ochs, Πτυχιούχος Διευθυντής
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: hlo209@lehigh.edu
Τηλέφωνο: 610-758-6508

Απαιτήσεις εισδοχής

3 Επιστολές Σύστασης (δύο από τις οποίες είναι Σχολή), δεν απαιτούνται βαθμολογίες GRE

Διεθνείς αιτούντες

Οι Διεθνείς Υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν δεξιότητες Αγγλικής γλώσσας ίσες με εκείνες που απαιτούνται για τους σπουδαστές που αναζητούν πτυχίο. Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι Αγγλικά πρέπει να λάβουν μέρος στο τεστ TOEFL και να υποβάλουν βαθμολογίες.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... περαιτέρω

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη