MA στην αγγλική λογοτεχνία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το MA στην αγγλική λογοτεχνία έχει σχεδιαστεί γύρω από την ανάπτυξή σας ως αναγνώστης και ερευνητής λογοτεχνίας. ως κριτικός και στοχαστικός λόγιος. και ως επικοινωνιακός και παρουσιαστής της γνώσης. Συνδυάζει την τρέχουσα επιστημονική έρευνα με την προώθηση μεταβιβάσιμων ακαδημαϊκών και επαγγελματικών δεξιοτήτων. Σας προσκαλεί να συνεισφέρετε στις συζητήσεις, τις συζητήσεις και τα έργα που μεταμορφώνουν την πειθαρχία τώρα με ενότητες που βασίζονται στην έρευνα και ενημερώνονται από τα τρέχοντα ενδιαφέροντα, τις δημοσιεύσεις και τα συνεργατικά έργα του προσωπικού μας. Βασισμένο σε μια δομοστοιχειωτή δομή και ένα προσαρμοστικό χρονοδιάγραμμα, αυτό το μάθημα είναι κατάλληλο τόσο για μελέτη μερικής όσο και για πλήρη απασχόληση.

Βασικά στοιχεία

 • Βραβείο: Δασκάλους
 • Διάρκεια: 1 ή 2 χρόνια
 • Τρόπος μελέτης: Πλήρης / Μερική απασχόληση
 • Ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος
 • Βραβευμένο ίδρυμα: Bishop Grosseteste University
 • Κωδικός ιδρύματος: B38

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Το MA μας στην Αγγλική Λογοτεχνία είναι ιδανικό εάν θέλετε να διευρύνετε και να επεκτείνετε την εμπλοκή σας με την Αγγλική Λογοτεχνία. Θα εξερευνήσετε μια σειρά λογοτεχνικών ειδών, προσεγγίσεων και θεμάτων μέσα σε ένα πλαίσιο μετά το Διαφωτισμό, από το 1780 έως σήμερα μέσω δύο ενοτήτων που διδάσκονται από την ομάδα, αποκαλύπτοντας νέες και σκοτεινότερες πλευρές στη λογοτεχνία, καθώς και καινοτόμους τρόπους ερμηνείας του παρελθόντος και το παρόν μέσα από διαφορετικές προοπτικές, και τέσσερις ενότητες με επικεφαλής τον καθηγητή επιλεκτικών συγγραφέων, λογοτεχνικών περιόδων, ειδών και θεμάτων.

Θα αποκτήσετε προηγμένη γνώση της λογοτεχνίας στα Αγγλικά, τις δυνάμεις της λογοτεχνικής κριτικής ανάλυσης, την έρευνα, την ανεξάρτητη υποτροφία και τη μεταφορά γνώσεων μέσω εξαιρετικών δεξιοτήτων επικοινωνίας. Αυτό το μάθημα σας εξοπλίζει με πολύ περιζήτητες δεξιότητες οργάνωσης, διαχείρισης έργων, παράδοσης, σύνδεσης, επίλυσης προβλημάτων και αλληλεπίδρασης. Ευέλικτη και ζωντανή, σας δίνει την ευκαιρία να επιδιώξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα σε μια ποικιλία γραπτών και λεκτικών εργασιών.

Το BGU English έχει καθιερωμένη ερευνητική κουλτούρα και θα κληθείτε να συμμετάσχετε στο προσωπικό μας σε τακτικές λογοτεχνικές εκδηλώσεις, εργαστήρια και παρουσιάσεις. Θα ενθαρρυνθείτε να συμμετάσχετε στις ερευνητικές σειρές σεμιναρίων, συνέδρια και άλλες δημόσιες εκδηλώσεις. Στο 2014 Research Excellence Framework (REF), το 83% των εργασιών που υπέβαλε το αγγλικό προσωπικό κρίθηκε ότι ήταν «διεθνούς» ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας που θεωρήθηκε «παγκόσμιας ηγετικής» στην πρωτοτυπία, τη σημασία και την αυστηρότητα της.

Τι θα μελετήσετε

Οι μαθητές σε αυτό το μάθημα μελετούν αυτήν τη στιγμή μερικές ή όλες τις ακόλουθες ενότητες

Μαθήματα μαθήματος

 • Θεωρητική Λογοτεχνία: Κρίσιμα Πλαίσια
 • Λογοτεχνία στο χρόνο
 • Είδος πλαισίου
 • Η σκοτεινή πλευρά της λογοτεχνίας
 • Ο συγγραφέας στο Focus
 • Θεματικά θέματα
 • Διατριβή

Weathered books

Προυποθέσεις εισόδου

Συνήθως θα αναμενόταν να έχετε, ή να έχετε, τουλάχιστον 2,2 πτυχία Αγγλικής Λογοτεχνίας ή σχετικό κλάδο.

Εάν κατέχετε άλλο πτυχίο στο 2.2 ή παραπάνω, ανάλογα με το περιεχόμενο, θα σας ζητηθεί να αποδείξετε επαρκείς γνώσεις σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος. Αυτό θα εκτιμηθεί κατά τη συνέντευξη και την αίτηση.

Η BGU έχει δεσμευτεί να διευρύνει την πρόσβαση και τη συμμετοχή και ακολουθούμε μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης των διακρίσεων.

Πώς θα διδαχθείτε

Καθ 'όλη τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα σας προσφερθούν ατομικές, ανεξάρτητες ενότητες που παραδίδονται μέσω ενός ευέλικτου χρονοδιαγράμματος (το οποίο μπορεί επίσης να φιλοξενήσει μια διαδρομή μελέτης μερικής απασχόλησης). Παρέχει ποικιλομορφία τόσο στο περιεχόμενο όσο και στη δομή, με μεγαλύτερες ενότητες που προσφέρουν εύρος και εύρος, συμπληρωμένες από εξειδικευμένες ενότητες που παρέχουν βάθος και εστίαση. Θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την αξιολόγηση σύμφωνα με τα δικά σας ενδιαφέροντα και να δημιουργήσετε την ατομική σας διατριβή.

Εκτίμηση

Η διδασκαλία θα βασίζεται σε ανεξάρτητα ερευνητικά καθήκοντα που τροφοδοτούν τακτικές συνεδρίες σεμιναρίων μικρών ομάδων. Μέσω ενός συνδυασμού ειδικών σχολίων και κριτικής συζήτησης, οι μαθητές θα αποκτήσουν τις δεξιότητες και τα πλαίσια που απαιτούνται για μια σειρά από προφορικές, γραπτές και ερευνητικές προσανατολισμένες αξιολογήσεις. Αυτές οι λογοτεχνικές αξιολογήσεις θα αναπτύξουν προηγμένες δεξιότητες επικοινωνίας και παρουσίασης για ένα πλήθος επαγγελματικού μέλλοντος.

Καριέρα & Περαιτέρω μελέτη

Αυτό το μάστερ θα σας προετοιμάσει για μια ποικιλία επαγγελμάτων που εξαρτώνται από προχωρημένες κρίσιμες, λογοτεχνικές και αναλυτικές δεξιότητες και επίσης εξαρτώνται από τις εξελιγμένες ικανότητες επικοινωνίας και έρευνας που θα αποκτήσετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει καριέρες όπως διδασκαλία, εκδόσεις, βιβλιοθηκονομία, δημοσιογραφία, επαγγελματική γραφή ή εντός ακαδημαϊκού (μέσω της απόκτησης διδακτορικού τίτλου). Ωστόσο, ένα μεταπτυχιακό στα αγγλικά δεν χρειάζεται να οδηγήσει σε μια καριέρα που συνδέεται ειδικά με το θέμα. Οι απόφοιτοί μας θα είναι επίσης σε θέση να μετακινηθούν σε επαγγέλματα που σχετίζονται με το μάρκετινγκ, τη διαχείριση ή τις δημόσιες σχέσεις.

Υποστήριξη

Η μελέτη στο BGU είναι μια εμπειρία με επίκεντρο τους μαθητές. Το προσωπικό και οι μαθητές συνεργάζονται σε μια φιλική και υποστηρικτική ατμόσφαιρα ως μέρος μιας οικείας κοινότητας πανεπιστημιουπόλεων. Θα γνωρίζετε κάθε μέλος του προσωπικού προσωπικά και θα αισθάνεστε σίγουροι να τους πλησιάζετε για βοήθεια και συμβουλές, και τα μέλη του προσωπικού θα σας αναγνωρίσουν, όχι μόνο από την όραση, αλλά ως άτομο με μοναδικά ταλέντα και ενδιαφέροντα.

Θα είμαστε εκεί για να σας υποστηρίξουμε, προσωπικά και ακαδημαϊκά, από την εισαγωγή έως την αποφοίτηση.

Τέλη & Οικονομικά

Πολλές πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση των φοιτητών είναι διαθέσιμες από πολλές πηγές, αλλά μερικές φορές είναι σύγχυση και αντιφατική. Γι 'αυτό στο BGU προσπαθούμε να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και την υποστήριξη που μπορούμε να βοηθήσουμε σε όλη τη διαδικασία. Η ομάδα των Φοιτητικών Συμβουλών μας είναι ειδικοί στο να σας βοηθήσουν να διευθετήσετε τις ρυθμίσεις χρηματοδότησης για τις σπουδές σας, προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών για να σας καθοδηγήσουν σε όλες τις πτυχές της χρηματοδότησης των μαθητών βήμα προς βήμα.

Για όλους τους αιτούντες, υπάρχουν πλήρεις οδηγίες στο UCAS για να το καταστήσετε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική σας αίτηση, καθώς και κείμενο βοήθειας όπου χρειάζεται.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... περαιτέρω

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη