MA στη Ιστορία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το MA στην Ιστορία προσφέρει εκπαίδευση στην προετοιμασία για καριέρα στην έρευνα και τη διδασκαλία, καθώς και μη ακαδημαϊκές αναζητήσεις. Τα μεταπτυχιακά μαθήματα είναι μικρά και οι φοιτητές έχουν άμεση πρόσβαση σε καθηγητές καθηγητών.

Το πρόγραμμά μας προσφέρει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα στους ακόλουθους τομείς:

 • Ιστορία των ΗΠΑ του 19ου και του 20ού αιώνα.
 • Λατινική Αμερική, Καραϊβική, Αφρικανική και Ατλαντική Αφρική-Διασπορά Ιστορία.
 • Βρετανικές, Γαλλικές και Ισπανικές Αυτοκρατορίες του Ατλαντικού Κόσμου.
 • Αφρικανική-αμερικανική ιστορία.

Οι μαθητές μπορούν επίσης να ακολουθήσουν μια σειρά θεματικών προσεγγίσεων όπως:

 • Ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες.
 • Ιστορία των κοινωνικών κινημάτων και του πολιτικού πολιτισμού.
 • Ιστορία της Τεχνολογίας.
 • Ιθαγενής αμερικανική ιστορία.
 • Ευρωπαϊκή πνευματική ιστορία.
 • Γυναίκες και Ιστορία των Φύλων.

Απαιτήσεις προγράμματος MA

Το MA απονέμεται σε φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω εντός έξι ετών από την είσοδο στο Lehigh. Το MA μπορεί να είναι είτε τελικό πτυχίο είτε βήμα προς το διδακτορικό. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν για διδακτορικό στο Lehigh πρέπει να υποβάλει αίτηση ξεχωριστά για αυτό το πρόγραμμα έως τις αρχές του τελευταίου εξάμηνου MA, με την κύρια απαίτηση να πρέπει να έχουν τη συμφωνία ενός συμβούλου καθηγητή που θα διευθύνει το μεταπτυχιακό έργο τους. Όλοι οι μαθητές πρέπει να διατηρήσουν έναν μέσο όρο 3,3 βαθμών στην κλίμακα 4.0 του Lehigh. Οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν το σχέδιό τους για ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού τίτλου το συντομότερο δυνατό αφού έχουν ολοκληρώσει 15 μονάδες για το πτυχίο τους.

Το MA απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση 30 ωρών εργασίας φυσικά που πρέπει να περιλαμβάνει: 1) το σεμινάριο 401 Research Methods (τρεις μονάδες). και 2) μία από τις ακόλουθες ασκήσεις capstone, που συμφωνήθηκαν με έναν μέντορα ή μέντορες της σχολής: α) μια διατριβή βασισμένη στην πρωτογενή πηγή (έξι μονάδες για δύο εξάμηνα) · β) εκτεταμένο ερευνητικό δοκίμιο δευτερογενούς βάσης (τρεις μονάδες) · γ) διεξοδική μεταπτυχιακή εξέταση δύο πεδίων (τρεις μονάδες) · ή δ) ένα σύνθετο χαρτοφυλάκιο μεταπτυχιακών σπουδών (τρεις μονάδες, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: ψηφιακά ερευνητικά στοιχεία όπως χάρτες ή σύνολα δεδομένων, παρουσιάσεις πολυμέσων, σχολιασμένες πηγές αρχειοθέτησης, αναλυτικά προγράμματα και σχέδια μαθημάτων κ.λπ.). Το capstone πρέπει να προετοιμαστεί υπό την καθοδήγηση ενός μέλους του Τμήματος Ιστορίας και να ελεγχθεί από τουλάχιστον ένα μέλος του τμήματος εκτός του διευθυντή και να γίνει δεκτό και από τα δύο.

Πρόγραμμα αποφοίτησης

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Lehigh History προσφέρει εκπαίδευση σε προετοιμασία για μια καριέρα στην έρευνα και τη διδασκαλία, καθώς και μη ακαδημαϊκές αναζητήσεις. Το πρωταρχικό θέμα του προγράμματος είναι η Διακρατική Ιστορία. * Μαθήματα που σχετίζονται με αυτό το θέμα προσφέρονται από μέλη της σχολής σε όλο το τμήμα, για ένα ευρύ φάσμα γεωγραφικών περιοχών και χρονολογικών περιόδων. Το μάθημα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη τόσο των βασικών στοιχείων της ιστοριογραφικής ανάλυσης όσο και των ιστορικών ερευνητικών μεθόδων. Το MA έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα γενικό πτυχίο που μπορεί να προετοιμάσει τους μαθητές για μια σειρά σταδιοδρομιών ή για πιο προηγμένη μεταπτυχιακή εργασία. Οι πρώην απόφοιτοι εργάζονται σε διάφορους τομείς, όπως η δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η δημόσια ιστορία, οι υπηρεσίες βιβλιοθηκών, οι επιχειρήσεις και οι κυβερνητικές θέσεις. Το πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση σε όσους επιθυμούν να διδάξουν παγκόσμιες, διεθνικές ΗΠΑ, Ατλαντικός Κόσμος, ευρωπαϊκές, αφρικανικές, μεσανατολικές ή λατινοαμερικάνικες ιστορίες σε επίπεδο δευτεροβάθμιου ή κοινοτικού κολεγίου, καθώς και για εκείνους που θα συνεχίσουν σε πιο προηγμένη μεταπτυχιακή εργασία και μια καριέρα στην έρευνα και τη διδασκαλία σε επίπεδο κολλεγίων.

Εισαγωγή στο διδακτορικό Το πρόγραμμα δεν είναι αυτόματο για μαθητές που ολοκληρώνουν το MA στο Lehigh. Υποψήφιος διδακτορικός Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να προσδιορίσουν συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος και μέλη της σχολής με τα οποία θα ήθελαν να εργαστούν. Στο Ph.D. επίπεδο, οι μαθητές μπορούν να εξετάσουν τα δυνατά τμήματα στους ακόλουθους τομείς:

 • Αφρικανική και Ατλαντική Αφρικανική-Διασπορά Ιστορία
 • Λατινική Αμερική και Καραϊβική Ιστορία
 • Βρετανικές, γαλλικές και ισπανικές παγκόσμιες αυτοκρατορίες του Ατλαντικού
 • Πρώιμη σύγχρονη και σύγχρονη ευρωπαϊκή πνευματική ιστορία
 • Μελέτες για το Ολοκαύτωμα, τη γενοκτονία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες
 • Οθωμανική αυτοκρατορία και ισλαμική παγκόσμια ιστορία
 • Αποικιακή Αμερική και Πρώιμη Αμερικανική Δημοκρατία
 • Ιθαγενής αμερικανική ιστορία
 • Ιστορικό φύλου
 • Ιστορία των ΗΠΑ του 20ού αιώνα
 • Αφρικανική-αμερικανική ιστορία

Οι μαθητές που υποβάλλουν αίτηση για διδακτορικό Το πρόγραμμα πρέπει να συμβουλευτεί τη λίστα των βιολογικών σχολών για να μάθει περισσότερα σχετικά με αυτές τις ερευνητικές ειδικότητες για να βοηθήσει στον προσδιορισμό της συμβατότητάς τους με πιθανούς μέντορες. Μπορεί να μην είναι προσβάσιμα όλα τα πεδία σε ένα δεδομένο έτος, λόγω των φύλλων της σχολής και των καθηκόντων καθοδήγησης. Οι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με τα μέλη της σχολής εάν έχουν ερωτήσεις σχετικά με τη δυνατότητα να εργαστούν σε σχετικό ερευνητικό πεδίο ή μπορεί να επικοινωνήσουν με τον Διευθυντή Πτυχιούχου, καθηγητή John Savage, στη διεύθυνση jms8@lehigh.edu για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη διαδικασία.

** Λάβετε υπόψη ότι λόγω μιας ισχυρής τρέχουσας κοόρτης Ph.D. Οι υποψήφιοι, οι ερευνητικές ευκαιρίες στους τομείς της Βρετανικής Αποικιακής Αμερικής, της Πρώιμης Δημοκρατίας των ΗΠΑ και της Ιστορίας των Αμερικανών ιθαγενών δεν είναι διαθέσιμες για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Ανοιχτές είσοδοι: Καλοκαίρι / Φθινόπωρο / Άνοιξη
 • Προθεσμία πτώσης για έλεγχο αιτήσεων: 15 Απριλίου
 • Προθεσμία πτώσης για πλήρη εξέταση της χρηματοοικονομικής βοήθειας: 15 Ιανουαρίου
 • Άνοιξη Προθεσμία για έλεγχο αίτησης: 1 Νοεμβρίου
 • Θερινή προθεσμία για έλεγχο αιτήσεων: 15 Απριλίου

Στοιχεία επικοινωνίας

John Savage, Πτυχιούχος Διευθυντής
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: jms8@lehigh.edu
Τηλέφωνο: 610-758-3363

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Απαιτούνται 2 επιστολές σύστασης
 • Απαιτούνται γενικές βαθμολογίες δοκιμής GRE
 • Απαιτείται δείγμα γραφής

Διεθνείς αιτούντες

Οι Διεθνείς Υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν δεξιότητες Αγγλικής γλώσσας ίσες με εκείνες που απαιτούνται για τους σπουδαστές που αναζητούν πτυχίο. Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι Αγγλικά πρέπει να λάβουν μέρος στο τεστ TOEFL και να υποβάλουν βαθμολογίες ή να είναι σε θέση να αποδείξουν προηγμένη ικανότητα ανάγνωσης και γραφής με άλλους τρόπους.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... περαιτέρω

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη