MA στις μελέτες Ασίας-Ειρηνικού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Λεπτομέρειες προγράμματος

Το διετές πρόγραμμα των 28 μονάδων μας παρέχει γνώση και ανάλυση των κοινωνιών, της ιστορίας, της λογοτεχνίας, της οικονομίας και της πολιτικής της πιο δυναμικής περιοχής του κόσμου. Οι 28 πιστωτικές μονάδες τυπικά αποτελούνται από πέντε έως έξι βασικά μαθήματα, ένα έργο capstone, και δύο μαθήματα επιλογής.

Οι τάξεις διεξάγονται αργά το απόγευμα ή το βράδυ, από Δευτέρα έως Πέμπτη, η οποία παρέχει στους φοιτητές την ευελιξία να ισορροπούν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές με επαγγελματικές και προσωπικές ευθύνες.

Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα MAPS θα είναι σε θέση να αποδείξουν:

  • την ικανότητα να εφαρμόζουν ερευνητικά εργαλεία και μεθόδους για την ανάλυση κριτικών θεμάτων εντός των κλάδων των κλάδων και σύγχρονων διεπιστημονικών πεδίων των σπουδών Ασίας-Ειρηνικού.
  • η κατανόηση των κοινωνικοπολιτιστικών ιστοριών και παραδόσεων, τα πολιτικά και οικονομικά πρότυπα ανάπτυξης, οι οργανωτικές πρακτικές και συμπεριφορές και τα σύγχρονα γεγονότα όπως αποδεικνύεται στην περιοχή του Ασίας-Ειρηνικού.
  • προφορική και γραπτή επάρκεια σε ασιατική γλώσσα που αντιστοιχεί στο τέταρτο εξάμηνο των προπτυχιακών μαθημάτων USF ή το αντίστοιχο επίπεδο σε γλώσσες που δεν διδάσκονται στο USF .
  • πρακτική εμπειρία σε περιβάλλοντα που σχετίζονται με την Ασία και το Ειρηνικό μέσω ευκαιριών για ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανάπτυξη όπως πρακτική άσκηση, επιτόπια εργασία, συνέδρια, συμπόσια, δημόσια προγράμματα, ταξικές εκδρομές και άλλα είδη βιωματικής μάθησης.

Πρόγραμμα Μελέτης

Το πρόγραμμα προσφέρει δύο βάσεις: μία στις ανθρωπιστικές / κοινωνικές επιστήμες και μία στην επιχειρηματικότητα. Σε κάθε έμφαση, οι μαθητές ολοκληρώνουν πέντε μαθήματα πυρήνα, δύο μαθήματα επιλογής και κάθε απαραίτητη μελέτη γλωσσών.

Τα βασικά μαθήματα βοηθούν τους σπουδαστές να αποκτήσουν σημαντικές βασικές γνώσεις σε βασικούς τομείς της Ασίας-Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, του πολιτισμού, της λογοτεχνίας, της πολιτικής και της οικονομίας. Αυτά τα μαθήματα επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στην Κίνα, την Ιαπωνία και την Κορέα, αλλά και τη Νότια Ασία και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Η εμπειρία των συνεργατών και των ψυχολόγων

Οι μαθητές προχωρούν μέσω του προγράμματος ως μια ενιαία ομάδα (ή ομάδα) συνομηλίκων, οι οποίοι ξεκινούν μαζί τον Αύγουστο και τελειώνουν 21 μήνες αργότερα. Το μοντέλο εκπαίδευσης της κοόρτης επιτρέπει στην σχολή να προσαρμόζει τα θέματα και τα προγράμματα στα μαθήματα στις μοναδικές ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των ατόμων σε κάθε κοόρτη. Οι συμπληρωματικές δυνάμεις μέσα σε κάθε κοόρτη παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να μάθουν με και μεταξύ τους. Επιπλέον, στους σπουδαστές του πρώτου έτους προσφέρεται η επιλογή ενός μέντορα δευτέρου έτους που τους βοηθά να τους καθοδηγήσουν.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Το πρόγραμμα MAPS προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στις οποίες οι φοιτητές εργάζονται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με εστίαση Ασίας-Ειρηνικού. Στις πρακτικές ασκήσεις, οι σπουδαστές αποκτούν πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις ενώ κερδίζουν μεταπτυχιακές σπουδές προς το μεταπτυχιακό. Το πρόγραμμα διοργανώνει επίσης ετήσιες εκδηλώσεις σταδιοδρομίας και δικτύωσης, όπου οι μαθητές συναντούν οργανισμούς και εταιρείες που αναζητούν ασκούμενοι και εργαζόμενους.

Απαιτήσεις γλώσσας

  • Απαιτήσεις
    Για το πτυχίο απαιτούνται δύο χρόνια πανεπιστημιακής ασιατικής γλώσσας. Αυτά τα δύο έτη σπουδών γλώσσας μπορεί να ικανοποιηθούν πριν από την εγγραφή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή κατά τη διάρκεια της εγγραφής στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού. Στη USF , αυτά τα δύο έτη σπουδών γλώσσας είναι επιπλέον 16 μονάδες μαθημάτων. USF προσφέρει μαθήματα σε Mandarin, Ιαπωνικά και Tagalog. Μαθήματα σε άλλες ασιατικές γλώσσες - όπως Κορεάτικα, Βιετναμέζικα και άλλα - μπορούν να οργανωθούν μέσω κατευθυνόμενης μελέτης στο USF ή σε κοντινά διαπιστευμένα πανεπιστήμια ή ιδρύματα.
  • Δοκιμή έξω
    Εάν έρχεστε στο πρόγραμμα με τουλάχιστον μια υψηλή ενδιάμεση ικανότητα σε μια ασιατική γλώσσα (είτε μητρική είτε έμαθε) μπορεί να σας επιτρέψει να αποφύγετε περαιτέρω σπουδές γλωσσών. Όλοι οι φοιτητές MAPS πρέπει να αποδείξουν το τέταρτο εξάμηνο ή πάνω από τις γλωσσικές ικανότητες με αποφοίτηση. αυτή η επάρκεια μπορεί να αποδειχθεί μέσω προηγούμενης διδασκαλίας, online δοκιμής και / ή συνέντευξης από μέλος ΔΕΠ της Σχολής USF Σχολών.

Διπλοί βαθμοί και πιστοποιητικό

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success i ... περαιτέρω

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success involves both the head and the heart, with outstanding faculty members giving students the skills and compassion to fashion a more just and humane world. Διαβάστε Λιγότερα
Σαν Φρανσίσκο , Buenavista , Πορτοκάλι + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη