Read the Official Description

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

MA Fashion: Branding

Θα σπουδάσετε σε σχολή μόδας με επικεφαλής τον Holly Fulton, βραβευμένο σχεδιαστή μόδας και δημιουργικό σκηνοθέτη. Κάτω από τη δημιουργική της κατεύθυνση, η CSVPA παράγει ευέλικτα, δημιουργικά άτομα έτοιμα να λειτουργήσουν τόσο στον εμπορικό όσο και στον εννοιολογικό τομέα της μόδας.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του δωδεκάμηνου προγράμματος στα κεντρικά στούντιο Cambridge, θα βρείτε νέες πηγές έμπνευσης και θα εξερευνήσετε συναρπαστικές νέες κατευθύνσεις για την πρακτική της εικόνας, την πειραματική προβολή σε εικονογραφικά και γραφικά μέσα, την κατεύθυνση της τέχνης, την εκδοτική (ψηφιακή και ψηφιακή) , το στυλ, τη φωτογραφία και την κινούμενη εικόνα για να αναπτύξετε τη μοναδική σας υπογραφή και την προσέγγιση της σύγχρονης επωνυμίας της μόδας. Θα δημιουργήσετε μια εξειδικευμένη θεωρητική και πρακτική γνώση στρατηγικών επωνυμίας και προώθησης και θα την εφαρμόσετε σε εκστρατείες που επικοινωνούν με διαφορετικά ακροατήρια της μόδας σε ποικίλους σύγχρονους χώρους, πραγματικές και ψηφιακές εμπειρίες και ζωντανές πλατφόρμες.


Μοναδικές ευκαιρίες

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει εξαίρετα εξειδικευμένα μαθήματα σε συνδυασμό με εκτεταμένες ακαδημαϊκές επαφές και πρόσβαση στο στούντιο. Ως φοιτητής του Master σας επωφελείστε από:

 • Σπούδασε σε σχολή μόδας με επικεφαλής έναν βραβευμένο σχεδιαστή και δημιουργικό διευθυντή.
 • Αποκλειστική πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης και την τεχνογνωσία του κλάδου, ζωντανές ενημερώσεις και πρακτική εξάσκηση μέσω των συνεργατών μας, όπως το Hearst Magazines UK, εκδότης τίτλων όπως το Harper's Bazaar, το ELLE και το Esquire.
 • Εξάσκηση εμπειρογνωμόνων από επαγγελματίες του κλάδου με πάθος για διδασκαλία.
 • Έντονη εμπειρία εκμάθησης προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας, με υψηλό επίπεδο εξατομικευμένης υποστήριξης και χρόνο διδασκαλίας 1: 1.
 • Ευκαιρίες για τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας ή για καθοδήγηση στον κλάδο ως μέρος του μαθήματος.
 • Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα πρέπει να ξεχωρίσετε και να προχωρήσετε.
 • Συνεργασία με μια δημιουργική, διεπιστημονική και παγκόσμια μεταπτυχιακή κοινότητα.
 • Το δικό σας χώρο εργασίας iMac και στούντιο, ανοίγει κάθε μέρα της εβδομάδας.
 • Πρόσβαση σε τακτικό Σχέδιο Ζωής στο αφιερωμένο στούντιο σχεδίασης.
 • Ένα μικρό, υποστηρικτικό και εξειδικευμένο δημιουργικό κολέγιο τέχνης σε μια όμορφη, ιστορική και πολιτιστική πόλη - ένα δημιουργικό hotspot και το σπίτι σε μια από τις πιο δυναμικές και διεθνείς φοιτητικές κοινότητες του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΒΡΑΒΕΙΟ

Αυτό το μάθημα απονέμεται από το πανεπιστήμιο Falmouth.


Τι να περιμένεις

Στην αρχή, μια σειρά από έργα θα βελτιώσει τις βασικές δεξιότητες σχεδίασης και παραγωγής εικόνας. Αυτά τα πρακτικά προγράμματα θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τόσο στις παραδοσιακές όσο και στις ψηφιακές δεξιότητες, ταυτόχρονα με την ανάπτυξη μιας ενημερωμένης συνειδητοποίησης των νέων τεχνολογιών, των βιωματικών πλατφορμών και των εξελισσόμενων χώρων στους οποίους οι εικόνες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και επικοινωνία της σύγχρονης μόδας και της ταυτότητάς της.

Αυτά τα πρακτικά προγράμματα υποστηρίζονται από διαλέξεις και σεμινάρια που βασίζουν τις βασικές γνώσεις των βασικών αρχών και των σύγχρονων στρατηγικών οπτικής επωνυμίας, μάρκετινγκ και προώθησης καθώς και πρόβλεψης και ανάλυσης τάσεων, κοινωνικών μέσων και ψηφιακών επιρροών.

Μέσα από διαλέξεις με το Μ.Α. Μόδας: Σχεδιασμός φοιτητών θα εξερευνήσετε ιστορικές και σύγχρονες περιπτωσιολογικές μελέτες στην πρωτοπορία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της ταινίας και της επικοινωνίας, πυροδοτώντας τη φαντασία σας και αναπτύσσοντας μια κατανόηση της σημασίας της εικόνας " και μετά την ψηφιακή κουλτούρα. Προηγούμενες εκθέσεις επισκέψεων έχουν συμπεριλάβει τη Balenciaga: Shaping Fashion στη Βικτώρια


Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Το μάθημα προσφέρει ευκαιρίες για εργασιακή εμπειρία και η συνεργασία μας με τους εταίρους της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του Hearst Magazines UK, θέτει το πρόγραμμά μας ξεχωριστά. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πρακτική άσκηση με ένα από τα εμπορικά σήματα τους για να γνωρίσετε τον τρόπο επικοινωνίας της μόδας σε έντυπη, ηλεκτρονική και σε ζωντανές εκδηλώσεις. Οι προηγούμενοι φοιτητές εργάστηκαν ως ειδικοί μόδας και επικοινωνιών στο Esquire , στο ELLE και στο ELLE Ukraine. Αυτές οι τοποθετήσεις βοήθησαν τους προηγούμενους φοιτητές να αναπτύξουν επαγγελματικές επαφές διαρκείας - και ακόμη και τις πρώτες θέσεις τους στο σχεδιασμό περιοδικών.


Βιομηχανικές πληροφορίες

Αυτή η διορατικότητα υποστηρίζεται από ενημερωτικά σεμινάρια για την επικοινωνία και το μαρκάρισμα της μόδας, συμπεριλαμβανομένου ενός εκτυπώσιμου εκτυπώσιμου εκθέματος μόδας από τον διευθυντή μόδας της ELLE και ενός ζωντανού σχεδίου επωνυμίας από τις επιχειρηματικές γυναίκες πίσω από τη νέα κυκλοφορία μόδας Sosandar. Επιπλέον, το πρόγραμμα Visiting Lecturers περιελάμβανε έμπειρους και καινοτόμους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εικονογράφηση της μόδας, τη διοίκηση μάρκας υψηλού επιπέδου και τη δημιουργική κατεύθυνση, καθώς και περιοδικά μόδας με συνομιλίες κορυφαίων επιρροών όπως οι Tom Meredith, Creative Director και Anne-Marie Curtis, Αρχισυντάκτης της ELLE.


Καριέρα

Το πτυχίο αυτό προετοιμάζει τους φοιτητές για επαγγελματική σταδιοδρομία ως στυλίστες ελεύθερων επαγγελματιών, επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων, οπτικοί έμποροι, ηλεκτρονικοί έμποροι και υπεύθυνοι μάρκετινγκ, αναλυτές τάσεων και χρώματος, διευθυντές μάρκας μόδας και στρατηγικοί, εκδότες προϊόντων και εκδήλωση μόδας σχεδιαστές. Άλλες ευκαιρίες περιλαμβάνουν: διαχείριση μόδας, ανάπτυξη προϊόντων; διαχείριση μάρκας πολυτελείας. εμπορία; εξαγορά; λιανεμποριο; παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών; επιμελητεία; ηθική και βιωσιμότητα · και τη δημοσιογραφία της μόδας.


Πόροι

Όλοι οι φοιτητές στα μαθήματά μας έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πόρων για να υποστηρίξουν τις σπουδές τους και τον υβριδικό χαρακτήρα της σύγχρονης πρακτικής σε όλη την τέχνη και το σχεδιασμό που περιλαμβάνει:

 • Βιομηχανικές ραπτομηχανές και τεχνική υποστήριξη από τον τεχνικό ενδυμάτων.
 • Τεχνολογία Gerber.
 • Πρότυπο λογισμικό που περιλαμβάνει το Adobe Creative Cloud, το Maxon Cinema 4D.
 • Τα στούντιο φωτογραφίας και η πρόσβαση σε βρεγμένο σκοτεινό χώρο.
 • Σχέδιο Studio.
 • Digital Media Suite και τεχνική υποστήριξη.
 • Ξυλεία, Μεταλλικά και Κεραμικά 3D εργαστήρια και τεχνική υποστήριξη.
 • Πρωτότυπο εργαστήριο (συμπεριλαμβανομένου 3D εκτυπωτή και λέιζερ-κόπτης).
 • Σύμβουλος ακαδημαϊκών δεξιοτήτων (διαθέσιμο για μαθήματα ομάδας και 1: 1).

Εκτός από τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία που προσφέρονται στο CSVPA , οι φοιτητές έχουν υποστηριχθεί για να συνεργαστούν με ειδικούς τεχνολογίας στο Cambridge, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, στο Cambridge Makespace, καθώς και στις τοπικές ψηφιακές βιομηχανίες εκτύπωσης.

Απαιτήσεις

Ηλικία
20 χρόνια

Εκπαιδευτικό επίπεδο

Ολοκλήρωσε επιτυχώς πτυχίο στο χώρο της μόδας, του σχεδιασμού, των μέσων ενημέρωσης ή των επικοινωνιών ή σε ένα στενά σχετικό θέμα.

CSVPA αναγνωρίζει μια ευρεία ποικιλία προσόντων ή / και σχετική εμπειρία και ενθαρρύνει εφαρμογές από όλους τους ανθρώπους, με αποδεδειγμένο ενδιαφέρον και εμπειρία στο θέμα τους. Θα ληφθούν υπόψη αιτήσεις που δεν έχουν τα προσόντα ή το πειθαρχικό υπόβαθρο που προσδιορίστηκαν παραπάνω αλλά παρουσιάζουν σχετική πείρα, απαραίτητες δεξιότητες και πνευματικά επιτεύγματα που απαιτούνται για την επιτυχία του μαθήματος. Η ισοδύναμη εμπειρία πρέπει να αποδεικνύεται μέσω της υποβολής πρόσθετου βιογραφικού σημειώματος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φοιτητές ενδέχεται να υποχρεούνται να ολοκληρώσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Επίπεδο αγγλικών
IELTS 6,5 (κανένα στοιχείο κάτω του 5,5)

Χαρτοφυλάκιο

Αρχή
Σεπτεμβρίου έως Σεπτεμβρίου

Μήκος Μαθήματος
3 εξάμηνα

Διαπίστευση
Πανεπιστήμιο Falmouth

Ώρα επικοινωνίας
Έως 15 ώρες την εβδομάδα

Αγγλική γλώσσα
Μέχρι 5 ώρες την εβδομάδα, εάν απαιτείται


Προσωπική δήλωση

Υποβάλετε μια σύντομη δήλωση (300-400 λέξεις), η οποία μας λέει για σας, την προηγούμενη εμπειρία σας και την προσέγγισή σας στη δημιουργική πρακτική. Παρακαλείστε να συμπεριλάβετε:

 • Λόγοι για την εφαρμογή στο μάστερ μας.
 • Εμπειρία και δεξιότητες. Τι κάνατε πριν;
 • Η προσέγγισή σας στην πρακτική τέχνης / σχεδιασμού. Τι εμπνέει, ενημερώνει και επηρεάζει τι κάνετε - και γιατί;
 • Οι στόχοι σας. Τι ελπίζετε να βγείτε από τη ΜΑ;
 • Οι μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Πώς πιστεύετε ότι η μεταπτυχιακή μελέτη θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια σταδιοδρομία στις δημιουργικές βιομηχανίες;
Program taught in:
Αγγλικά

See 4 more programs offered by Cambridge School of Visual & Performing Arts »

Last updated July 20, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Εξάμηνα
Τιμή
22,920 GBP
Αρχική / ΕΕ: £ 13.500 / Διεθνείς φοιτητές: £ 22.920
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο