Επισκόπηση μαθημάτων

Η MA Fashion Communication δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και μεταπτυχιακούς φοιτητές να εισέλθουν στον κόσμο της μόδας μέσω μιας σειράς ενοτήτων που εστιάζουν σε παρελθόντα, σημερινά και μελλοντικά σενάρια της ευρύτερης βιομηχανίας μόδας. Οι σπουδαστές θα συμμετάσχουν σε μια εκπαίδευση που συνδέεται με την Conde Nast Publishing, παρέχοντας αποκλειστική πρόσβαση και υποστήριξη, η οποία είναι ασύγκριτη σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ευκαιρίες σε άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στη βιομηχανία της μόδας, τα οποία μπορεί να μην έχουν προηγούμενη γνώση ή / και εμπειρία σε αυτόν τον ειδικό και ποικίλο τομέα. Το μάθημα σας παρέχει μεταβιβάσιμες δεξιότητες και γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας και Pathways . Εστιάζοντας στην επικοινωνία της μόδας και των εμπορικών σημάτων, το μάθημα διευκολύνει τις ευκαιρίες επικοινωνίας με οπτικές, λεκτικές και γραπτές μορφές, αξιοποιώντας τις προηγούμενες γνώσεις και εξειδικευμένες γνώσεις.

Αυτό το MA είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν επικυρωμένο από το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ, αξίας 180 πιστώσεων σε επίπεδο QCF 7.

Δομή μαθημάτων

Θα σπουδάσετε αυτό το μάθημα με τον μοναδικό φορέα μόρφωσης μόδας του Ηνωμένου Βασιλείου που λειτουργεί από τη βιομηχανία της μόδας. Αυτό το μοναδικό περιβάλλον σας παρέχει μια εσωτερική προοπτική στην εκμάθηση της εσωτερικής λειτουργίας της επικοινωνίας μόδας σε όλες τις μορφές της και του τρόπου λειτουργίας των δημιουργικών βιομηχανιών, καθώς και της πρόσβασης σε μια σειρά εμπειρογνωμόνων στους τομείς τους.

Με εβδομαδιαίους ομιλητές που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων στο χώρο της μόδας και της δημιουργικής βιομηχανίας, θα μαθαίνετε απευθείας από έμπειρους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες.

Ο πρώτος όρος του προγράμματος ΜΑ διερευνά τις κορυφές των αλλαγών στην κουλτούρα της μόδας και διευκολύνει επίσης την ανάπτυξη οπτικών ευαισθησιών και δεξιοτήτων επικοινωνίας. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτηθούν θα στηρίξουν και στηρίξουν τη συνεχή μελέτη παρέχοντας πολύτιμο πλαίσιο και συνειδητοποίηση της μόδας ως μορφή επικοινωνίας.

Ο δεύτερος όρος αποσκοπεί στην εμπλοκή της φαντασίας σας, της δημιουργικότητας και της προνοητικότητας - σας ζητείται να ξανασκεφτείτε τη βιομηχανία της μόδας, αμφισβητώντας πώς η μόδα θα βιωθεί, χρησιμοποιηθεί και επιδιωχθεί σε μελλοντικά περιβάλλοντα.

Ο τρίτος όρος αναπτύσσει συνεργατικές δεξιότητες και ευρηματικότητα με την εισαγωγή ενός σχεδίου που επικεντρώνεται στη βιομηχανία και εξετάζει και διερευνά μερικά από τα σύνθετα δεοντολογικά ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η βιομηχανία της μόδας. Ένα βασικό στοιχείο της μαθησιακής εμπειρίας είναι να μπορείτε να αμφισβητήσετε τον δικό σας δυνητικό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας και να σκεφτείτε τι και πώς μπορείτε να κάνετε θετικό αντίκτυπο ή συμβολή μέσω του επιλεγμένου σας ειδικού τομέα.

Ο τελευταίος όρος ενοποιεί βασικές πτυχές της προηγούμενης μελέτης, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τα δικά σας θέματα, ιδέες και μορφές επικοινωνίας μόδας μέσα στην επιλεγμένη σας ειδίκευση. Το τελικό σχέδιο μόδας σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα έργο που υποστηρίζεται από μια διατριβή που αποδεικνύει την ακαδημαϊκή σας ικανότητα, την ανεξάρτητη σκέψη και τη δημιουργική ανδρεία σας.

Τα κυριότερα σημεία του μαθήματος περιλαμβάνουν:

 • Πρόσβαση σε συμβούλους της επαγγελματικής βιομηχανίας τόσο από την Condé Nast όσο και από την ευρύτερη βιομηχανία μόδας
 • Εξαιρετική ομιλητές της βιομηχανίας
 • Συμβουλές σταδιοδρομίας
 • Πρόσβαση στο Vogue House και στο Αρχείο Vogue

Ενότητες:

 • Ανακοίνωση μάρκας
 • Μόδα Re-φανταστεί
 • Δημιουργική Έρευνα: Αγορές μόδας
 • Δημιουργική συνεργασία: Εφαρμοσμένη μόδα επικοινωνία
 • Τελικό Πρόγραμμα Επικοινωνίας Μόδας

Τέλη και χρηματοδότηση

Πληρωμή αμοιβής μαθημάτων:

 • Για να επιβεβαιώσουν και να εξασφαλίσουν μια θέση σε αυτό το μάθημα, οι μαθητές θα κληθούν να καταβάλουν προκαταβολή ύψους £ 1.200 στο σημείο να λάβουν μια προσφορά από εμάς.
 • Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ μπορούν να καταβάλλουν το δίδακμα σε δόσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
 • Οι διεθνείς φοιτητές θα κληθούν να πληρώσουν πλήρως το ποσό των μαθημάτων τους πριν φτάσουν στο The College και πριν από την έκδοση του CAS.

Υποτροφίες και εναλλακτικές χρηματοδοτήσεις:

 • Δεν υπάρχουν επί του παρόντος διαθέσιμες υποτροφίες ή επιλογές χρηματοδότησης για αυτό το μάθημα.

Πρόσθετα έξοδα μαθημάτων:

 • Υπάρχει ένα προαιρετικό ταξίδι σπουδών στο εξωτερικό, το οποίο δεν καλύπτεται από το τέλος μαθημάτων. Αυτό γίνεται την άνοιξη και παρέχονται περισσότερες πληροφορίες στην αρχή του μαθήματος.

Μελέτη και διαβίωση στο Λονδίνο

 • Για πληροφορίες σχετικά με τη μελέτη στο Λονδίνο και τι θα μπορούσε να κοστίσει, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Living at London.
 • Για πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας ενώ σπουδάζετε στο Κολέγιο Condé Nast, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οδηγού Διαμονής μας.

Εισαγωγές και απαιτήσεις εισόδου

Οι τυπικές απαιτήσεις εισόδου για αυτό το μάθημα είναι:

 • Ένα πτυχίο, κατά προτίμηση 2: 1 ή μεγαλύτερο, ή ισοδύναμο τίτλο σπουδών ΕΕ / διεθνούς κύρους.
 • Ηλικία 18 ετών και άνω την πρώτη ημέρα του μαθήματος

Διαπίστευση προηγούμενης Βιωματικής Μάθησης (APEL)

Οι αιτήσεις είναι ευπρόσδεκτες από άτομα που δεν πληρούν τις τυποποιημένες απαιτήσεις εισόδου εάν μπορούν να αποδείξουν εκτενώς τις δεξιότητες και την ικανότητα που απαιτούνται για ακαδημαϊκή μελέτη σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Η σχετική μάθηση που πραγματοποιήθηκε μέσω μιας σειράς εμπειριών, συχνά αδόμητων, προσωπικών και ασυνείδητων, μπορεί να είναι ίση με τη μάθηση που πραγματοποιείται από μαθητές που παρακολουθούν παραδοσιακά μαθήματα μέσω της επίσημης εκπαίδευσης. Οι εξαιρετικοί υποψήφιοι που δεν πληρούν τις τυποποιημένες απαιτήσεις εισόδου μπορούν ακόμη να εξεταστούν μέσω της APEL. Οι εισαγωγές και οι ακαδημαϊκές ομάδες θα εξετάσουν κάθε εφαρμογή που παρουσιάζει εξαιρετικά πλεονεκτήματα και εναλλακτικά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Προϋπηρεσία
 • Μη-διαπιστευμένα μαθήματα
 • Εκτεταμένη ανάγνωση και έρευνα
 • Η ποιότητα, η συνάφεια και η αξιοπιστία της προσωπικής δήλωσης
 • Μια εξαιρετικά ισχυρή ακαδημαϊκή ή επαγγελματική αναφορά
 • Ή ένας συνδυασμός αυτών

Κάθε αίτηση θα εξεταστεί με δική της αξία, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε μια προσφορά σε κάθε περίπτωση.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

 • IELTS επίπεδο 6,5 ή παραπάνω ή ισοδύναμη δοκιμή ασφαλούς αγγλικής γλώσσας (SELT)
 • Πλήρεις πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Διεθνών Φοιτητών μας.

Κριτήρια επιλογής

Επιλέγουμε υποψηφίους ανάλογα με τις δυνατότητες και την τρέχουσα ικανότητα στους ακόλουθους τομείς:

 • Μπορεί να επιδείξει ισχυρή προσωπική ταυτότητα
 • Δείχνει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από την πορεία
 • Έχει άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες
 • Επιδεικνύει κίνητρο και δέσμευση

Πώς να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα Επικοινωνίας Μ.Α.

Όλοι οι αιτούντες καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας χρησιμοποιώντας το κουμπί Εφαρμογή τώρα και να υποβάλουν ένα από τα παρακάτω:

 • Ένα κατάλληλο χαρτοφυλάκιο
 • Ένα κομμάτι της γραπτής εργασίας
 • Ολοκλήρωση της πρόκλησης του κολλεγίου

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη με ένα μέλος της ακαδημαϊκής ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τις απαιτήσεις συμμετοχής ή τις συμμετοχές, επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισδοχής.

Καριέρα και Επαγγελματική Ανάπτυξη

Το κολέγιο Condé Nast της μόδας

Σε όλη τη διάρκεια της μαθησιακής εμπειρίας, ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε τις δικές σας συνδέσεις στον κλάδο και να δημιουργήσετε μια πιθανή τοποθέτηση που συμβάλλει στη μελέτη και την επαγγελματική σας ανάπτυξη, διευρύνοντας παράλληλα τις γνώσεις σας για συγκεκριμένους ρόλους και σταδιοδρομία.

Η προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των φοιτητών αποτελεί συνεχή εστίαση σε όλη τη διάρκεια της μελέτης και αποτελεί βασική πτυχή της διαδικασίας προμήθειας πιθανών τοποθετήσεων και προσδιορισμού των μελλοντικών σταδιοδρομιών στο χώρο της μόδας.

Τα τελευταία χρόνια, οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν οδηγήσει νέες ευκαιρίες στην επικοινωνία της μόδας και τώρα υπάρχει πληθώρα ποικίλων και συναρπαστικών ευκαιριών σταδιοδρομίας τόσο στην εκδοτική όσο και στην εμπορική επικοινωνία. Τα όρια μεταξύ της εμπορικής πώλησης προϊόντων και της δημιουργίας του περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης έχουν καταρρεύσει για να δημιουργήσουν ένα συναρπαστικό δημιουργικό τοπίο για την επικοινωνία των μέσων ενημέρωσης σε όλα τα πεδία της βιομηχανίας της μόδας και του τρόπου ζωής, με αποτέλεσμα όλο και ευρύτερο φάσμα ευκαιριών απασχόλησης.

Γιατί να σπουδάσετε με το κολλέγιο Condé Nast;

Θα σπουδάσετε αυτό το μάθημα με τον μοναδικό φορέα μόρφωσης μόδας του Ηνωμένου Βασιλείου που λειτουργεί από τη βιομηχανία της μόδας. Αυτό το μοναδικό περιβάλλον σας παρέχει μια εσωτερική άποψη για την εσωτερική λειτουργία των επικοινωνιών μόδας σε όλες τις μορφές της, καθώς και για το πώς λειτουργούν οι δημιουργικές βιομηχανίες. Θα έχετε μοναδική πρόσβαση σε μια σειρά εμπειρογνωμόνων στους τομείς τους.

Με εβδομαδιαίους ομιλητές που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων στο χώρο της μόδας και της δημιουργικής βιομηχανίας, θα μαθαίνετε απευθείας από έμπειρους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες.

Το Campus σας

Το Condé Nast College βρίσκεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο στην καρδιά του δημιουργικού και πολιτιστικού κόμβου Soho του Λονδίνου. Περιτριγυρισμένο από πολυάριθμες σκηνές ταινιών, μόδας και μέσων ενημέρωσης, σας παρέχουμε ασυναγώνιστες ευκαιρίες για επαγγελματική δικτύωση και πολιτιστικές εμπειρίες. Το Κολέγιο απέχει μόνο 10 λεπτά με τα πόδια από το Διεθνές Αρχηγείο Condé Nast, καθώς και από το εικονικό σπίτι Vogue, το οποίο επισκέπτονται οι φοιτητές μας ως μέρος της έκθεσής τους στον επαγγελματικό κόσμο.

Ποιος διδάσκει στο Κολέγιο Condé Nast;

Η ακαδημαϊκή ομάδα στο Condé Nast College προσφέρει μια ποικίλη βάση γνώσεων και γνώσεων της ευρύτερης βιομηχανίας μόδας. Οι μεμονωμένοι σύνδεσμοι και η συνεχής μελέτη παρέχουν συνεχείς ενημερώσεις από τον κλάδο της μόδας και πέραν αυτού. Η κουλτούρα και το ύφος της διδασκαλίας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τις προσωπικές προοπτικές στη βιομηχανία της μόδας και να αμφισβητούν την επικοινωνία της μόδας, τις μεθόδους και το μέλλον της, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν και αναπτύσσουν ατομικά σύνολα δεξιοτήτων και στυλ.

Κατά τη διάρκεια της πορείας σας, θα διδαχθεί από μια σειρά από ακαδημαϊκά στελέχη μας, καθώς και επισκέπτες του κλάδου και επισκέπτονται καθηγητές.

Μερικοί από τους προηγούμενους επαγγελματίες ομιλητές μας συμπεριέλαβαν: Tommy Hilfiger, Tory Burch και Victoria Beckham για να αναφέρουμε μια απλή χούφτα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποConde Nast College »

Τελευταία ενημέρωση Μάιος 7, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 28, 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
28,368 GBP
£ 27.560 (με ΦΠΑ)
Προθεσμία
Αύγ. 24, 2020
Four weeks before the course starts.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 28, 2020
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 27, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 24, 2020
Four weeks before the course starts.

Σεπτ. 28, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 24, 2020
Four weeks before the course starts.
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 27, 2021
Άλλη