Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές αναπτύσσουν μια πρακτική και κριτική προσέγγιση της σχέσης μεταξύ ροές εργασίας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, ψηφιακή τεχνολογία φιλμ, και δημιουργική πρακτική. Το πρόγραμμα επιδιώκει να αναπτύξουν τις δημιουργικές ικανότητες των μαθητών σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, την προετοιμασία τους για την απασχόληση σε όλο και πιο δυναμικούς τομείς του κινηματογράφου και των μέσων ενημέρωσης, και να διευκολύνει τα έργα ταινία που προσκήνιο τη σημασία της πρακτικής με βάση την έρευνα, την εμπειρία και τον πειραματισμό.

Η διαδρομή MA επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσετε μια κριτική προσέγγιση της δημιουργικότητας σε τομείς όπως η γραφή, σκηνοθεσία και την παραγωγή? το MSc επικεντρώνεται στην δημιουργική τεχνολογική ατζέντες σε τομείς όπως η κινηματογραφία, επεξεργασία και VFX. Για να μάθετε περισσότερα για το MA / MSc στην παραγωγή ταινιών επισκεφθείτε το blog μας στο http://blogs.gre.ac.uk/filmproduction.

Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, θα παρακολουθήσουν τρία μαθήματα κορμού (Φωτογραφία 1, Πρακτική Παραγωγής, Film Workshop Έρευνας) και επιλέξτε τέσσερα μαθήματα από τις ακόλουθες επιλογές: Φωτογραφία 2, Film Σεναρίου, VFX, Σκηνοθεσίας απόδοση της οθόνης, Σχεδιασμός Ήχου και Μοντάζ. Από Μάιο έως Σεπτέμβριο, θα αναλάβει ένα τελικό σχέδιο.

Θα χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τρέχοντα εξοπλισμό της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων, Canon C300 και τα συστήματα Arri Alexa. Η διδασκαλία γίνεται σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις παραγωγής ταινιών στο κτίριο Stockwell Street, η οποία περιλαμβάνει στούντιο, σουίτες post-production, και ένα στούντιο ήχου.

Περιεχόμενο του μαθήματος

Έρευνα Εργαστήριο Κινηματογράφου (30 credits) Φωτογραφίας 1 (15 credits) Πρακτική Παραγωγής (15 credits) Σημαντικές έργου (60 μονάδες)

Τέσσερις επιλογές από:

Ταινία Σεναρίου - υποχρεωτική για MA (15 credits) Σκηνοθεσία απόδοση της οθόνης - υποχρεωτική για MA (15 credits) Κινηματογραφία 2 - υποχρεωτική για MSc (15 credits) VFX - υποχρεωτική για MSc (15 credits) Σχεδιασμός Ήχου (15 credits) Μοντάζ (15 credits)

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν: Ένα καλό πρώτο πτυχίο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να περιλαμβάνει μια σύνδεση με ένα online showreel βίντεο, ή ένα ψηφιακό χαρτοφυλάκιο που περιέχει το σχετικό υλικό. Σε περιπτώσεις όπου επαγγελματίες του κινηματογράφου επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πανεπιστήμιο να βελτιώσουν skillset τους, θα εξετάσουν από πέντε χρόνια σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην κινηματογραφική βιομηχανία ως Διαπίστευση της προηγούμενης βιωματικής μάθησης (APEL).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε49 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,100 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη