MA στη Δημοτική Εκπαίδευση Παιδιών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχεδιάστε ιστορίες και ιδέες για εκτύπωση και ψηφιακή έκδοση στο πρώτο μάθημα εκδόσεων MA για παιδιά.

Δημιουργικό, στούντιο-βασισμένο, πρακτικό μάθημα που επικεντρώνεται σε μια δημοφιλή περιοχή των εκδόσεων.

Ειδικός επικεντρώνεται στις διεθνείς έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις.

Εξαιρετικές ευκαιρίες για συνεργασία στη βιομηχανία και προσωπική εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

Τα βιβλία για παιδιά και νέους ενηλίκους είναι διεθνώς επιτυχημένοι, υψηλής ανάπτυξης τομείς εκδόσεων όσον αφορά την καινοτομία, τα έσοδα και την απασχόληση.

Αυτό το δημιουργικό, προσανατολισμένο στη βιομηχανία μάθημα προσφέρει μια βαθιά και εντυπωσιακή μαθησιακή εμπειρία σε θέματα σύνταξης, μάρκετινγκ, δικαιωμάτων και συμβολαίων, σχεδιασμού και παραγωγής. Επιπλέον, η επιχειρηματική στρατηγική, το κοινό και η έρευνα αγοράς, η εμπειρία των χρηστών και η ανάπτυξη ψηφιακών προϊόντων, η συνεργασία και η διαχείριση του έργου καλύπτονται όλα μαζί με την προπόνηση σταδιοδρομίας.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να προσφέρει σε κάθε μαθητή την ευελιξία να προσαρμόσει τα μαθήματα και ένα τελικό εκτεταμένο έργο στα δικά του ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες.

Θα έχετε πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες από επαγγελματίες ομιλητές και εκδρομές σε σημαντικά γεγονότα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν το φεστιβάλ Bath Children's Literature, τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου και την Έκθεση Βιβλίου Παιδιών της Μπολόνια.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η έκδοση στο Bath Spa χαρακτηρίζεται από καινοτόμες προσεγγίσεις, δημιουργική συνεργασία με βάση το στούντιο και υψηλή ποιότητα σε όλα τα δημοσιευμένα έντυπα, από χειροποίητα και εκτυπωμένα σε ψηφιακά και ζωντανά.

Αυτό το βασισμένο στην πράξη θέμα περιλαμβάνει δημιουργικό πειραματισμό, πνευματική και κριτική προσήλωση σε ιδέες, έρευνα και ιστορίες. Περιλαμβάνει την εφαρμογή της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της κριτικής κρίσης και της εμπορικής ευαισθητοποίησης στην εννοιοποίηση, τη διαμόρφωση και την παραγωγή περιεχομένου εμπλοκής. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του μαθήματος θα είναι η προσέγγιση της δημιουργικής ψηφιακής τεχνολογίας στην καινοτομία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας τόσο στις ψηφιακές εκδόσεις όσο και στα φυσικά βιβλία, π.χ. εφαρμογές ιστοριών και αναδυόμενα βιβλία.

Μια ιδιαίτερη δύναμη αυτού του πτυχίου είναι τα εικονογραφημένα βιβλία, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος της διεθνούς εκδοτικής παιδικής βιομηχανίας. Το διεθνές πλαίσιο αποτελεί σημαντική συνιστώσα του μαθήματος όσον αφορά τη μετάφραση, τα δικαιώματα, την απεικόνιση και τις πωλήσεις. όπως είναι η συνειδητοποίηση του κοινού, της αγοράς και των εμπορευμάτων.

Η ενσωματωμένη ευελιξία επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσουν το μάθημα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και την επιλεγμένη ειδικότητα, όπως η ανάπτυξη νέων προϊόντων, η σύνταξη, η εμπορία, ο σχεδιασμός ή η παραγωγή. νεανικά, εκπαιδευτικά και εικονογραφημένα βιβλία. Οι σπουδαστές θα αποφοιτήσουν με ένα εκπληκτικό επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο που θα παρουσιάσει τις σχετικές γνώσεις και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα στον οποίο επιθυμούν να οικοδομήσουν μια σταδιοδρομία.

Δομή μαθημάτων

Τρίμηνο ένα

Θα εξερευνήσετε τη βιομηχανία σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, θα πειραματιστείτε με τη σχέση μεταξύ μορφής και περιεχομένου και θα αναπτύξετε τις δεξιότητες για να δημιουργήσετε τη δική σας πρωτότυπη δημοσίευση.

Θα μάθετε για τη διακριτική φύση των παιδικών και YA βιβλίων στο πλαίσιο της διεθνούς έκδοσης και των προκλήσεων και ευκαιριών της ψηφιακής τεχνολογίας.

Επισκέπτες εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας θα σας μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις σε ένα ευρύ φάσμα ειδικών τομέων, από τα δικαιώματα για ψηφιακό μάρκετινγκ, και την ανάθεση στρατηγικής για τη συνεργασία με τους εικονογράφους.

Τρίμηνο δύο

Θα αναπτύξετε εξειδικευμένες δεξιότητες για αυτόν τον ξεχωριστό τομέα της δημοσίευσης σε έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις. Αυτό θα είναι πρακτικό και ποικίλο. Οι ενότητες ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

  • Ιστορικό εργαστήριο
  • Οπτική αφηρημένη αλληλουχία

Ειδική προπόνηση σταδιοδρομίας προσφέρεται σε όλους τους μαθητές σε αυτό το μάθημα, από έμπειρους Εκπαιδευτικούς Εκπαιδευτικούς. Σας βοηθάμε να αναπτύξετε ένα επαγγελματικό ψηφιακό χαρτοφυλάκιο για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και το έργο σας στη βιομηχανία.

Τρίμηνο τρίτο

Θα ολοκληρώσετε ένα εκτεταμένο έργο ή διατριβή. Οι εκπαιδευτές θα σας υποστηρίξουν καθώς θα αναπτύξετε τις ιδέες σας σε μια τελική πρόταση και σε διεξοδική εξερεύνηση ενός θέματος.

Η εργασιακή εμπειρία είναι ενσωματωμένη σε όλο το πρόγραμμα και θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με έναν εκδότη σε ένα ζωντανό πρόγραμμα βιομηχανίας.

Μαθήματα μαθήματος

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ή προσφέρει τις ακόλουθες ενότητες.

  • Εκδόσεις πολλαπλών πλατφορμών
  • Πειράματα σε εκτύπωση και παραγωγή βιβλίων
  • Ιστορικό εργαστήριο
  • Οπτική ακολουθία και αφήγηση
  • Εκτεταμένο έργο ή διατριβή

Πώς θα αξιολογηθεί;

Θα αξιολογηθεί μέσω μαθημάτων και συνεχούς αξιολόγησης. Θα παρουσιάσετε δημιουργικές και στρατηγικές εκθέσεις έργων βιομηχανίας και γήπεδα, δείγματα δημοσιεύσεων, βιομηχανικά πρότυπα τεκμηρίωσης, ανακλαστική γραφή και κρίσιμα δοκίμια.

Πώς θα διδαχθώ;

Διδασκόμενοι από ειδικούς και επαγγελματίες του κλάδου, θα συμμετάσχετε σε εργαστήρια με καθοδηγητή και έργα ζωντανής βιομηχανίας κατά το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο.

Το εκτεταμένο έργο ή η διατριβή είναι μια ευκαιρία για εσάς να εφαρμόσετε και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και τη δημιουργικότητά σας για να αναπτύξετε το δικό σας πρωτότυπο έργο. Αυτό θα διδαχθεί μέσω ενός σε ένα tutorials και πρόσβασης σε εργαστήρια τεχνικών εκδόσεων.

Ευκαιρίες

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Οι φοιτητές έχουν ολοκληρώσει προγράμματα ανταλλαγής Erasmus και GALA σε διάφορες χώρες.

Εκδρομές

Οι εκδρομές στο χώρο της βιομηχανίας σε βασικά γεγονότα, όπως το Φεστιβάλ Λογοτεχνικής Παιδικής Τέχνης Bath, η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου ή η Έκθεση Βιβλίου Παιδιών της Μπολόνια, θα προσφέρουν ευκαιρίες δικτύωσης βιομηχανίας και πιθανές ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας.

Εργασιακές τοποθετήσεις, σύνδεσμοι βιομηχανίας και πρακτική εξάσκηση

Το προσωπικό διαθέτει άριστες βιομηχανικές συνδέσεις - σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο. Οι σπουδαστές μας συνεργάστηκαν με διεθνείς, βραβευμένους εκδότες παιδιών όπως το Book Island, το Parragon Books και το Chicken House. Αναπτύσσουμε ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας για τους σπουδαστές μέσα από τις σχέσεις μας με τους εκδότες.

Καριέρα

Θα λάβετε συμβουλές από ειδικούς για την ανάπτυξη κατάλληλου Βιογραφικού Βιογραφικού για να συνοδεύσετε το ψηφιακό σας χαρτοφυλάκιο, καθώς και συμβουλές ειδικών σταδιοδρομιών δημοσίευσης.

Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι MA Children's Publishing θα προετοιμαστούν για ένα ευρύ φάσμα ρόλων στο χώρο της εκδοτικής βιομηχανίας, όπως η σύνταξη, ο σχεδιασμός και η παραγωγή, και το μάρκετινγκ. Επιπλέον, οι μεταβιβάσιμες δεξιότητες θα σας κάνουν ελκυστικό για τους υπεύθυνους προσλήψεων στην ανάπτυξη ψηφιακού περιεχομένου, το ψηφιακό μάρκετινγκ, το εμπόριο και την εκπαίδευση. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας επιχειρήσεις ή να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε επίπεδο διδακτορικού.

Κόστος

  • UK / EU σπουδαστές πλήρους απασχόλησης - 2019/20 εισόδου £ 7,395
  • Διεθνείς φοιτητές πλήρους απασχόλησης - 2019/20 εισόδου £ 14.300
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... περαιτέρω

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη