$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε 4 Προγράμματα MA σε Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Πολλοί κάτοχοι πτυχίου πανεπιστημίου επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να παρακολουθήσουν ένα Master of Arts ή MA, το οποίο είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό επίτευγμα που απονέμεται σε όσους ολοκληρώ… περαιτέρω

Πολλοί κάτοχοι πτυχίου πανεπιστημίου επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να παρακολουθήσουν ένα Master of Arts ή MA, το οποίο είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό επίτευγμα που απονέμεται σε όσους ολοκληρώνουν προρυθμισμένους κύκλους μαθημάτων σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Κάτι τέτοιο συνήθως βελτιώνει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και συχνά κερδίζει επίσης το δυναμικό.

Ακριβώς ποια είναι η εξειδίκευση στην ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων; Ενώ υπάρχει κάποιο επίπεδο διακύμανσης από ένα πρόγραμμα πτυχίου ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού στο επόμενο, οι μαθητές θα πρέπει να περιμένουν να μελετήσουν στενά και να αναπτύξουν μια ποικιλία δεξιοτήτων που επιθυμούν οι σημερινές επιχειρήσεις και εταιρείες. Οι κοινές περιοχές σπουδών περιλαμβάνουν την ηγεσία της διοίκησης, τη διαχείριση του έργου, τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, την κοινωνιολογία, τη θεωρία διαχείρισης και τις πρακτικές πρόσληψης, κατάρτισης και τερματισμού των εργαζομένων. Μερικοί φοιτητές σε αυτά τα προγράμματα επιλέγουν να επικεντρώσουν τις σπουδές τους σε μια συγκεκριμένη πτυχή της ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, όπως η ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών ηλεκτρονικής μάθησης ή κατάρτισης.

Οι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων γενικά διαπιστώνουν ότι είναι κατάλληλοι για περισσότερες θέσεις ανώτερου επιπέδου από ό, τι πριν από τη διάκριση και συχνά κερδίζουν υψηλότερους μισθούς από τους λιγότερο μορφωμένους συναδέλφους τους.

Λόγω της σημαντικής διακύμανσης του κόστους ενός προγράμματος Master of Arts στο πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού στο επόμενο, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να συμβουλευτούν το γραφείο αποδοχής κάθε σχολείου που εξετάζουν για τις έγκαιρες πληροφορίες διδασκαλίας.

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων σπουδών για την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού μπορούν να βρουν εργασία σε έναν μεγάλο αριθμό επαγγελμάτων. Πολλοί εργάζονται ως ειδικοί σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και κατάρτισης, σχεδιαστές προγραμμάτων ή διαχειριστές, συμβούλους ανθρώπινου δυναμικού, διαχειριστές ηλεκτρονικής μάθησης ή ως υπεύθυνοι ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών. Πρόσθετοι συνηθισμένοι ρόλοι περιλαμβάνουν τον επικεφαλής μάνατζερ ή τον επαγγελματία επαγγελματικής μάθησης. Άλλοι όμως επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το μεταπτυχιακό τους δίπλωμα για να διδάξουν ένα θέμα που σχετίζεται με τους ανθρώπινους πόρους σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Εκείνοι που θέλουν να δημιουργήσουν ανταμείβοντας και κερδοφόρες σταδιοδρομίες στον τομέα της ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού ενθαρρύνονται να διερευνήσουν τις πολλές διαθέσιμες επιλογές σε παγκόσμιο επίπεδο χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων μας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
Middlesex University Dubai
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το Μάστερ Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού και Ανάπτυξης διδάσκεται στο Middlesex University Dubai Business School. Εστιάζοντας σε τομείς όπως η στρατηγική, οι πόροι των ανθρώπ ... +

Το Μάστερ Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού και Ανάπτυξης διδάσκεται στο Middlesex University Dubai Business School. Εστιάζοντας σε τομείς όπως η στρατηγική, οι πόροι των ανθρώπων, η διαχείριση των ανταμοιβών, οι εργασιακές σχέσεις και η ηγεσία, αυτή η MA έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη των πρόσφατων πτυχιούχων και εκείνων στα αρχικά στάδια της σταδιοδρομίας τους που θέλουν να εμβαθύνουν βαθύτερα στον τομέα και να ενισχύσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Το μάθημα δεν απευθύνεται μόνο σε θέματα σχετικά με τη διαχείριση και την ανάπτυξη ανθρώπων, αλλά βασίζεται επίσης στα επαγγελματικά πρότυπα του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), διασφαλίζοντας ότι πληροίτε τα διεθνώς αναγνωρισμένα κριτήρια αναφοράς ανθρώπινου δυναμικού. -
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Μερικό ωράριο
2 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)