Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Γκρατς Αυστρία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Γκρατς Αυστρία 2018

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς, κοινώς γνωστό ως MA, είναι μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους και μερικές φορές δύο χρόνια, που διδάσκονται βαθμούς συνήθως απαιτούν κάποια πραγματική έρευνα. ΜΑ είναι η πιο κοινή ονομασία για ένα μάστερ και χρησιμοποιείται συχνά.

Η Δημοκρατία της Αυστρίας μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια πολιτική, εκπαιδευτική και καλλιτεχνική κουλτούρα. Η γεωγραφία της Αυστρίας επιτρέπει επίσης για όλους τους τύπους των εποχιακών εμπειρίες.

Γκρατς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία και είναι συχνά αναφέρεται ως μια φοιτητική πόλη λόγω των πολλών κέντρων εκπαίδευσης του. Πανεπιστήμιο του Γκρατς είναι η πιο δημοφιλής, αν και υπάρχουν και άλλα κολέγια και πανεπιστήμια σε αυτόν τον τομέα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Γκρατς στην Αυστρία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις Αναδυόμενες Αγορές

FH JOANNEUM - University of Applied Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα October 2018 Αυστρία Γκρατς

Ο κόσμος και η παγκόσμια οικονομία μεταμορφώνονται γρήγορα με επιπτώσεις σε διάφορους τομείς. Οι νέες αναδυόμενες δυνάμεις αυξάνουν το μερίδιό τους στην παγκόσμια αγορά. Για τις πολυεθνικές επιχειρήσεις, είναι σημαντικότερο από ποτέ να κατανοήσουμε τις δυνάμεις και τις ευκαιρίες πίσω από αυτές τις Αναδυόμενες Αγορές. [+]

Ο κόσμος και η παγκόσμια οικονομία μεταμορφώνονται γρήγορα με επιπτώσεις σε διάφορους τομείς. Οι νέες αναδυόμενες δυνάμεις αυξάνουν το μερίδιό τους στην παγκόσμια αγορά. Για τις πολυεθνικές επιχειρήσεις, είναι σημαντικότερο από ποτέ να κατανοήσουμε τις δυνάμεις και τις ευκαιρίες πίσω από αυτές τις Αναδυόμενες Αγορές.

Μπορείτε να περιμένετε τα ακόλουθα θέματα στο πρόγραμμα σπουδών:... [-]