Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στην Villach Αυστρία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στην Villach Αυστρία 2018

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς είναι πιο ευέλικτο από διδακτορικών τίτλων και έχουν ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εφαρμογών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, τρεις τύποι μεταπτυχιακά προγράμματα υπάρχουν έρευνα, την επαγγελματική, και το τερματικό. Τα πιο δημοφιλή κυρίους τύπους βαθμό είναι Master of Arts (MA) και Master of Science (MS) σε ένα μίγμα θεματικά πεδία.

Εάν σκέφτεστε την προώθηση της εκπαίδευσης σας σε ένα ίδρυμα, όπου ακαδημαϊκή αριστεία τηρείται η Αυστρία προσφέρει ο καλύτερος προορισμός. Αυτά τα ερευνητικά ιδρύματα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές να πάρετε ιδέες για το πώς να λύσουν πραγματικά προβλήματα της ζωής.

Villach, εκ του νόμου πόλη, βρίσκεται στο Drava (Drau) ποταμού κοντά στην συμβολή με τον παραπόταμο Gail και είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία και η δεύτερη μεγαλύτερη στο ομόσπονδο κρατίδιο της Καρινθίας.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στην Villach στην Αυστρία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ