Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στην Wiener Neustadt Αυστρία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στην Wiener Neustadt Αυστρία 2018

Μεταπτυχιακό

Προγράμματα με τίτλο "Master of Arts " παραδοσιακά αποτελούνται από φιλελεύθερων τεχνών θέματα όπως η φιλοσοφία, η ιστορία, ή η λογοτεχνία. Masters of Arts είναι μεταπτυχιακά προγράμματα που μπορούν να ληφθούν μετά από ένα πτυχίο σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Bachelor). Masters of Arts προγράμματα έχουν τον τίτλο "MA ", "Master of Arts " ή "MA ".

Εάν σκέφτεστε την προώθηση της εκπαίδευσης σας σε ένα ίδρυμα, όπου ακαδημαϊκή αριστεία τηρείται η Αυστρία προσφέρει ο καλύτερος προορισμός. Αυτά τα ερευνητικά ιδρύματα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές να πάρετε ιδέες για το πώς να λύσουν πραγματικά προβλήματα της ζωής.

Αυτή η πόλη έχει μια πλούσια ιστορία της εκπαίδευσης. Μεγαλύτερο και το πρώτο σχολείο των επιχειρήσεων-Fachhoschule της Αυστραλίας, καθώς και της μηχανικής κέντρο-Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Wiener Neustadit, βρίσκεται εδώ.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στην Wiener Neustadt στην Αυστρία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

MA στην συμβούλων επιχειρήσεων διεθνή

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Αυστρία Wiener Neustadt

Σύμβουλοι επιχειρήσεων International (BCI) είναι ένα τολμηρό πρόγραμμα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων υψηλής ποιότητας και σε επίπεδο μάστερ διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. [+]

Σύμβουλοι επιχειρήσεων International (BCI) Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα σπουδών των επιχειρήσεων υψηλής ποιότητας και σε επίπεδο μάστερ διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν αρχίζει την καριέρα σας, ιδιαίτερα στα επαγγέλματα της διαχείρισης επιχειρηματικών συμβουλών και συμβουλών. Ως απόφοιτος BCI θα είστε σε θέση να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής κοινότητας μέσω της τέλειας δεξιότητες επικοινωνίας στα αγγλικά, η διαπολιτισμική κατανόηση και την εμπειρία, παγκόσμια επιχειρηματική τεχνογνωσία και γνώση των παγκόσμιων προτύπων. Το πρόγραμμα του τέσσερα εξάμηνα, με πλήρη απασχόληση πλοιάρχου προσφέρει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές από πολλές διαφορετικές χώρες και πολιτισμικό υπόβαθρο να συνεργαστούν με μια διεθνή σχολή. Στο τέταρτο εξάμηνο που καλούνται να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρους μας σε όλο τον κόσμο.... [-]