Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στην Wiener Neustadt Αυστρία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στην Wiener Neustadt Αυστρία 2018

Μεταπτυχιακό

Προγράμματα με τίτλο "Master of Arts " παραδοσιακά αποτελούνται από φιλελεύθερων τεχνών θέματα όπως η φιλοσοφία, η ιστορία, ή η λογοτεχνία. Masters of Arts είναι μεταπτυχιακά προγράμματα που μπορούν να ληφθούν μετά από ένα πτυχίο σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Bachelor). Masters of Arts προγράμματα έχουν τον τίτλο "MA ", "Master of Arts " ή "MA ".

Εάν σκέφτεστε την προώθηση της εκπαίδευσης σας σε ένα ίδρυμα, όπου ακαδημαϊκή αριστεία τηρείται η Αυστρία προσφέρει ο καλύτερος προορισμός. Αυτά τα ερευνητικά ιδρύματα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές να πάρετε ιδέες για το πώς να λύσουν πραγματικά προβλήματα της ζωής.

Αυτή η πόλη έχει μια πλούσια ιστορία της εκπαίδευσης. Μεγαλύτερο και το πρώτο σχολείο των επιχειρήσεων-Fachhoschule της Αυστραλίας, καθώς και της μηχανικής κέντρο-Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Wiener Neustadit, βρίσκεται εδώ.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στην Wiener Neustadt στην Αυστρία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ