Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Leuven Βέλγιο

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Leuven Βέλγιο 2017

Μεταπτυχιακό

Προγράμματα με τίτλο "Master of Arts " παραδοσιακά αποτελούνται από φιλελεύθερων τεχνών θέματα όπως η φιλοσοφία, η ιστορία, ή η λογοτεχνία. Masters of Arts είναι μεταπτυχιακά προγράμματα που μπορούν να ληφθούν μετά από ένα πτυχίο σε ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Bachelor). Masters of Arts προγράμματα έχουν τον τίτλο "MA ", "Master of Arts " ή "MA ".

Βέλγιο προσφέρει μια προσανατολισμένη στην αγορά υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης που βασίζεται στις δεξιότητες και την καινοτομία. Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας 's προσφέρουν ένα διαδραστικό, την ίδια ώρα έρευνα προσανατολισμένη στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση πριν από την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Αρκετές ευκαιρίες που σπουδάζουν είναι διαθέσιμα σε αυτή την πόλη. Ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της περιοχής, Καθολικό Πανεπιστήμιο, καθώς και Ανώτερου Ινστιτούτου Φιλοσοφίας βρέθηκαν στο Leuven.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Leuven στο Βέλγιο 2017

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος Ευρωπαϊκών Σπουδών: διακρατική και παγκόσμιες προοπτικές (Leuven)

KU Leuven - University of Leuven
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 60 - 66 ώρες September 2017 Βέλγιο Leuven

Το διεπιστημονικό πρόγραμμα Master of Arts στις Ευρωπαϊκές Σπουδές: Διακρατική και παγκόσμιες προοπτικές (MAES) εισάγει τους φοιτητές στη μελέτη της Ευρώπης ως ηπείρου ισχυρών αλληλεπιδράσεων πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα και της συνεχούς ανταλλαγής με τον έξω κόσμο. [+]

MAs 2017 στο Leuven Βέλγιο. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα Master of Arts στις Ευρωπαϊκές Σπουδές: Διακρατική και παγκόσμιες προοπτικές (MAES) εισάγει τους φοιτητές στη μελέτη της Ευρώπης ως ηπείρου ισχυρών αλληλεπιδράσεων πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα και της συνεχούς ανταλλαγής με τον έξω κόσμο. Τι είναι το Master Ευρωπαϊκών Σπουδών: Διεθνής και παγκόσμιες προοπτικές όλα αυτά; Αυτό διεπιστημονικό πρόγραμμα εμπλέκει τους μαθητές να σπουδάσουν στην Ευρώπη, τόσο ως διακρατική κοινότητα και ως ηθοποιός σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Το πρόγραμμα προσφέρει διορατικότητα και γνώση για τη φύση και τη λειτουργία της Ευρώπης, τόσο στο σύγχρονο κόσμο και σε μια ιστορική προοπτική. Αλληλεπίδραση με τα μέλη του προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων και σχολών (Κοινωνικές Επιστήμες, Τέχνες, Νομικών, Οικονομικών και Θεολογία) εκθέτει τους μαθητές σε ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών προσεγγίσεων και τους επιτρέπει να αποκτήσουν τις αναγκαίες μεθοδολογικές δεξιότητες. Το πρόγραμμα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να συμμετάσχουν σε μια κρίσιμη συζήτηση σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη σε σχέση με την εσωτερική, διαφοροποιημένη ταυτότητα και την αλληλεπίδραση ITES με άλλους φορείς στον κόσμο. Πρόγραμμα Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερα διεπιστημονικής ενότητες. Μπορείτε να επιλέξετε τέσσερα μαθήματα από μια συγκεκριμένη ενότητα. Ενότητα 1: Ευρωπαϊκή Ιστορία, Διαφορετικότητα και Πολιτισμού επικεντρώνεται στο πώς διακρατικών μετακινήσεων και θεσμοί λειτουργούν σε μια ήπειρο που χαρακτηρίζεται από βαθιές ιστορικές διαφορών. Ενότητα 2: Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ αναλύει τις εξωτερικές πολιτικές και τις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης και των νέων μορφών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ενότητα 3: Παγκοσμιοποίηση Ευρώπη ερευνά διάφορες διαστάσεις της παγκοσμιοποίησης και η... [-]