Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Μπραζίλια Βραζιλία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Μπραζίλια Βραζιλία 2017

Μεταπτυχιακό

Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών ή MA είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο που συνήθως αποκτάται μετά από ένα πρόγραμμα σπουδών καλών τεχνών, κλασσικών σπουδών, κοινωνικών επιστημών ή άλλων, παρόμοιων συγκεντρώσεων. Τα προγράμματα αυτά έχουν την τάση να διαρκούν ένα έως δύο έτη.

Βραζιλία προσφέρουν τριτοβάθμια εκπαίδευση, που χρηματοδοτείται εν μέρει για τους φοιτητές που θα ήθελαν να ακολουθήσουν προηγμένη εκπαίδευση. Θα πρέπει να είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών. Το σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να μάθουν πρακτικές δεξιότητες που τους επιτρέπουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Μπραζίλια έχει τρία πανεπιστημιακά κέντρα και τα δύο πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο της Μπραζίλια παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους ανθρώπους της Μπραζίλια και σε άλλες πολιτείες της χώρας.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Μπραζίλια στη Βραζιλία 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα δύο πρωτεύουσες - Ma

University of Kent, Brussels Schools of International Studies
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Βραζιλία Μπραζίλια

Το University of Two Πρόγραμμα Πρωτεύουσες Κεντ δίνει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν για τις διεθνείς υποθέσεις σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. [+]

MAs 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες Μπραζίλια Βραζιλία. MA - δύο πρωτεύουσες Πρόγραμμα Το University of Two Πρόγραμμα Πρωτεύουσες Κεντ δίνει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν για τις διεθνείς υποθέσεις σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Οι μαθητές περνούν ένα χρόνο στη Σχολή των Βρυξελλών Διεθνών Σπουδών πριν από τη μετάβαση σε ένα άλλο παγκόσμιο κεφάλαιο για να διευρύνουν την κατανόηση των διεθνών μελετών. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε μία από τις ακόλουθες ειδικότητες? διεθνείς σχέσεις, οι συγκρούσεις και η ασφάλεια, η διεθνής πολιτική οικονομία, τη δημόσια τάξη ή τη διεθνή ανάπτυξη, καθώς και την εμπειρία διαφορετικές προσεγγίσεις σε διεθνείς μελέτες σε διαφορετικές ηπείρους και σε διάφορες παγκόσμιες πρωτεύουσες. Οι μαθητές σχετικά με το πρόγραμμα ανταλλαγής αποκτήσουν μια εικόνα για τη φύση της αλλαγής ως ένα ενδημικό χαρακτηριστικό της πολιτικής σε εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο? η κατανόηση των αιτιών της αλλαγής? και τρόπους με τους οποίους να διαχειριστεί αυτή την αλλαγή. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν μια σταθερή κατανόηση της πολύπλοκης σχέσης μεταξύ των ανησυχιών της εγχώριας και διεθνούς πολιτικής, και παγκόσμια και γεωπολιτικά ζητήματα. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει αρχικά να ισχύσει για ένα από τα προγράμματα που αναφέρονται παρακάτω, θα πρέπει να αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα μαθήματα διδάσκονται από επιλέξει το πρόγραμμά τους και έχουν επιτύχει μέσο όρο της Merit πριν από την εφαρμογή για ένα από τα χρηματιστήρια, ως μέρος του προγράμματος δύο πρωτεύουσες. Η απόφαση για το αν ένας μαθητής μπορεί να προβεί σε ανταλλαγή θα γίνει το Μάιο για τους φοιτητές... [-]