Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Rennes Γαλλία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Rennes Γαλλία 2017

Μεταπτυχιακό

MA Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας είναι η πιο κοινή από μια σειρά Masters, ή MA, όπως είναι κοινώς γνωστά, τα οποία έχουν υψηλότερη συγκέντρωση για την επιστήμη και επικεντρώνονται λιγότερο στην πρακτική της τάξης.

Γαλλία, επίσημα η Γαλλική Δημοκρατία, είναι ένα ενιαίο ημι-προεδρική δημοκρατία βρίσκονται κυρίως στη Δυτική Ευρώπη, με διάφορες υπερπόντιες περιοχές και εδάφη.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα ανατολικά της Βρετάνης Πόλη στην βορειοδυτική Γαλλία είναι Ρεν, η οποία είναι η πρωτεύουσα της περιφέρειας της Βρετάνης. Έχει να είναι γύρω από τη Ρωμαϊκή Εποχή. Ρεν είναι το σπίτι σε πάνω από 200.000 άτομα.Η πόλη έχει δύο κύρια πανεπιστήμια και συγκεκριμένα το Université de Rennes 1 και το Πανεπιστήμιο Rennes 2

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες Rennes στη Γαλλία 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts στις διεθνείς επιχειρήσεις (MAIB)

Rennes School of Business
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 16 μήνες September 2017 Γαλλία Rennes

Η MA in International Business έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές που κατέχουν ένα πρώτο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μια σταθερή βάση στα βασικά στοιχεία της επιχειρηματικής δραστηριότητας διεθνώς. [+]

Master of Arts στο International Business MAIB

Η MA in International Business (MAIB) έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές που κατέχουν ένα πρώτο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ή ένα στενά συναφές θέμα, με μια σταθερή βάση στα βασικά στοιχεία της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε διεθνές επίπεδο, ιδίως την ανάπτυξη μιας διεθνούς στρατηγικής στο πλαίσιο μιας πολυπολιτισμικής συμφραζόμενα.

 

Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά... [-]