Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στη Ρηνανία-Παλατινάτο Γερμανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στη Ρηνανία-Παλατινάτο Γερμανία 2018

Μεταπτυχιακό

Το μεταπτυχιακό είναι κυρίως για τους φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν τη γενική τους εκπαίδευση στα μαθηματικά ή να διδάξουν.

Η Γερμανία είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τους διεθνείς scholarsand διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η αξία αυτού του επιπέδου εκπαίδευσης έχει βελτιωθεί από την Γερμανία 's ισχυρή οικονομία. Οι αλλοδαποί φοιτητές απολαμβάνουν άριστες προδιαγραφές που ζουν σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα.

Ρηνανία-Παλατινάτο είναι μια κατάσταση στη Γερμανία, που έχει περίπου 4 εκατομμύρια άτομα. Οικονομική ραχοκοκαλιά της είναι στον τομέα της γεωργίας? Το κράτος είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός κρασιού στη χώρα. Έχει πολλά πανεπιστήμια και άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα διάσπαρτα σε περίπου 24 συνοικίες της.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στη Ρηνανία-Παλατινάτο στη Γερμανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

μάστερ (MA) στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων και το εξωτερικό εμπόριο

University of Applied Sciences Worms
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Mainz

Εδώ, οι ενότητες IBA International, IBA Εξωτερικού Εμπορίου και Ηγεσία Αρμοδιότητα δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους με βάση το πτυχίο για μια καριέρα σε διεθνείς επιχειρήσεις. [+]

MAs 2018 στη Ρηνανία-Παλατινάτο Γερμανία. Περιεχόμενο και δομή 1 | Εξάμηνο 1: Προμήθεια βασικά στοιχεία του παγκόσμιου εμπορίου 2 | Εξάμηνο 2: Εξειδίκευση σε πέντε από Vertiefungsfächer κάθε προσφέρονται 3 | 3 Εξάμηνο: Διπλωματική Εργασία, κατά προτίμηση σε μια εταιρεία 1 | Το πρώτο εξάμηνο χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση των βασικών στοιχείων της παγκόσμιας δράσης. Εδώ, οι ενότητες IBA International, IBA Εξωτερικού Εμπορίου και Ηγεσία Αρμοδιότητα δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους με βάση το πτυχίο για μια καριέρα σε διεθνείς επιχειρήσεις. Οι μαθητές θα αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των μικρο-και μακρο επιχειρηματικό περιβάλλον και τις στρατηγικές επιλογές για δράση στην ενότητα IBA International. Μέσα από την ενότητα IBA Εξωτερικού Εμπορίου, οι μαθητές θα είναι σε θέση να προβούν σε στρατηγικές και λειτουργικές αποφάσεις πέραν του εξωτερικού εμπορίου με επιτυχία. Οι απαιτήσεις σχετικά με τις ηγετικές ικανότητες των μελλοντικών διευθυντικών στελεχών υποστηρίζεται από την τριμερή μονάδα Ηγεσία Αρμοδιότητα νομοσχέδιο. Δίνει στους μαθητές τις δεξιότητες για να συνδέσει επιτυχώς τις θεωρητικές τους γνώσεις με τις πραγματικές ενέργειες διαχείρισης. 2 | Για τα βασικά στοιχεία του μαθήματος είναι μια επαγγελματική συντονισμένο κύκλωμα ερμηνεύει ενότητες εξειδίκευσης. Αυτά αντιπροσωπεύουν αφενός μια σύγχρονη εξωτερική πολιτική και την οικονομική ύφεση, από την άλλη πλευρά, αντανακλούν τις σχετικές δραστηριότητες της αλυσίδας αξίας μιας διεθνούς εταιρείας. Οι μαθητές μπορούν, ανάλογα με το απαιτούμενο προσόν στοχεύουν πέντε από τα μαθήματα ειδικότητας που προσφέρονται σε κάθε παράσταση. Τέτοια εξειδίκευση φαίνεται ιδιαίτερα μεταξύ πτυχές σχετίζονται με την καριέρα χρήσιμη και απαραίτητη, δεδομένου ότι τόσο τα υψηλότερα... [-]