Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Φράιμπουργκ Γερμανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Φράιμπουργκ Γερμανία 2018

Μεταπτυχιακό

Το μεταπτυχιακό είναι κυρίως για τους φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν τη γενική τους εκπαίδευση στα μαθηματικά ή να διδάξουν.

Η Γερμανία είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τους διεθνείς scholarsand διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η αξία αυτού του επιπέδου εκπαίδευσης έχει βελτιωθεί από την Γερμανία 's ισχυρή οικονομία. Οι αλλοδαποί φοιτητές απολαμβάνουν άριστες προδιαγραφές που ζουν σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα.

Στα νοτιοδυτικά της ανάπαυσης Γερμανία Freiburg της πόλης. Έχει ορυχεία αργύρου σε Mount Schauinsland ότι οικονομικά και οικονομικά υποστηρίζει την πόλη. Είναι κατ 'οίκον στο διάσημο Άλμπερτ Λούντβιχ, Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ μαζί με άλλα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Φράιμπουργκ στη Γερμανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Ma E-κορακίστικα - διδασκαλία της Αγγλικής για Παιδιά (προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση)

University of Education Freiburg
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Γερμανία Freiburg

E-LINGO είναι μια μερικής απασχόλησης διετές μεταπτυχιακό αναμειγνύονται-μάθησης Μάστερ πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση τίτλου σπουδών στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε νεαρούς μαθητές. Το βραβείο E-LINGO μεταπτυχιακών δίνει επίσης πρόσβαση στα μαθήματα πτυχίο στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών και της έρευνας σε πανεπιστημιακό επίπεδο. [+]

E-LINGO είναι μια μερικής απασχόλησης διετές μεταπτυχιακό αναμειγνύονται-μάθησης Μάστερ πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση τίτλου σπουδών στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε νεαρούς μαθητές. Το βραβείο E-LINGO μεταπτυχιακών δίνει επίσης πρόσβαση στα μαθήματα πτυχίο στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών και της έρευνας σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Αυτό που κάνει E-LINGO ειδικές; E-LINGO είναι μια καλά εδραιωμένη Μάστερ πρόγραμμα, το οποίο έχει επιτυχώς ειδική καθηγητές Αγγλικών για μικρούς μαθητές για περισσότερο από μια δεκαετία. Έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο για άλλα μαθήματα τα προσόντα των εκπαιδευτικών blended-learning. ... [-]