Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στη Χαϊδελβέργη Γερμανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στη Χαϊδελβέργη Γερμανία 2017

Μεταπτυχιακό

Ένα πτυχίο MA ή Μεταπτυχιακό Τεχνών λαμβάνεται από τους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος ενός έως δύο ετών που σπουδάζουν θέματα Ιστορίας, Αγγλικών ή άλλων καλών τεχνών ή κλασσικών σπουδών. Οι σπουδές MA συχνά είναι ένας συνδυασμός έρευνας και μαθημάτων.

Η Γερμανία είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τους διεθνείς scholarsand διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η αξία αυτού του επιπέδου εκπαίδευσης έχει βελτιωθεί από την Γερμανία 's ισχυρή οικονομία. Οι αλλοδαποί φοιτητές απολαμβάνουν άριστες προδιαγραφές που ζουν σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα.

Χαϊδελβέργη είναι μια πόλη σε κατοικημένες Rhine-Neckar Μητροπολιτική Περιφέρεια στη νοτιοδυτική Γερμανία. Η περιοχή έχει ένα κεντρικό ευρωπαϊκό κλίμα με κάνει να ζεσταθεί για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Είναι κατ 'οίκον σε μερικά από τα παλαιότερα πανεπιστήμια και τα κολέγια στη Γερμανία.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στη Χαϊδελβέργη στη Γερμανία 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts στις διεθνείς σχέσεις και η διπλωματία της Χαϊδελβέργης

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 - 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Γερμανία Heidelberg

Το Master of Arts στις Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές για ένα μέλλον στις εξωτερικές υποθέσεις, τη δημοσιογραφία, ή των επιχειρήσεων. [+]

MAs 2017 στη Χαϊδελβέργη Γερμανία. Το Master of Arts στις Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία είναι ένα ακαδημαϊκό και επαγγελματικό πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές όχι μόνο για τις σταδιοδρομίες στον τομέα της εξωτερικής υπηρεσίας, σε διακυβερνητικούς οργανισμούς ή διεθνείς επιχειρήσεις, αλλά και σε μη κυβερνητικές φύλακες ή ΜΚΟ, ομάδες προβληματισμού και της ακαδημαϊκής έρευνας, παροχής συμβουλών , και της δημοσιογραφίας, καθώς και δημόσια και εξωτερική πολιτική. Το πρόγραμμα συνδυάζει την επίλυση προβλημάτων, δομική ανάλυση, ανάπτυξη και διαχείριση έργου με μια ολοκληρωμένη θεωρητική και κριτική εξέταση των πολιτικών, πολιτιστικών, νομικών, και κοινωνικο-οικονομικές πρακτικές που αποτελούν ολοένα και πιο αλληλοεξαρτώμενο και περίπλοκο κόσμο μας. Επειδή τα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα κεντρικής σημασίας για τις εξωτερικές σχέσεις που σήμερα ξεπερνούν σταθερά τα εθνικά σύνορα, η διεθνής ατζέντα περιλαμβάνει τις τεχνολογικές, θρησκευτικές, εθνο-γλωσσικές και ανθρωπιστικές ανησυχίες, καθώς και την πιο παραδοσιακή περιοχή της διπλωματικής δραστηριότητας. Αντλώντας από πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης, το δίκαιο, την ιστορία, τη φιλοσοφία και τη θεολογία, αυτό το πρόγραμμα είναι αναμφισβήτητα διεπιστημονική. Διδάσκεται από μια διαφορετική σχολή από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και έμπειρων επαγγελματιών που αντικατοπτρίζουν τα διατομεακά θέματα και συμφέροντα που ενημερώνουν τις διεθνείς σχέσεις σήμερα. Τακτική σειρά διαλέξεων φιλοξενουμένων και ασκήσεις προσομοίωσης του Πανεπιστημίου προσθέσει επίσης μια μοναδική διάσταση στο πρόγραμμα. Δημοσιεύθηκε και διεξάγονται από έμπειρους διπλωμάτες που εργάζονται και των επαγγελματιών στη διεθνή ανάπτυξη και τις επιχειρήσεις, αυτές οι συμπληρωματικές δραστηριότητες του προγράμματος σπουδών υποστήριξη επιτρέπουν στους μαθητές Schiller Διεθνές Πανεπιστήμιο για να ξεφύγει από την τάξη και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία, ακόμη και δεδομένου ότι ερευνούν... [-]