Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Μανχάιμ Γερμανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Μανχάιμ Γερμανία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών που χορηγούνται σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε μελέτη που να αποδεικνύει μια επισκόπηση της δεξιοτεχνίας ή υψηλής τάξης από ένα συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών ή την περιοχή της επαγγελματικής πρακτικής.

Η Γερμανία είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τους διεθνείς scholarsand διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η αξία αυτού του επιπέδου εκπαίδευσης έχει βελτιωθεί από την Γερμανία 's ισχυρή οικονομία. Οι αλλοδαποί φοιτητές απολαμβάνουν άριστες προδιαγραφές που ζουν σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα.

Mannheim της πόλης στηρίζεται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη στη νοτιοδυτική Γερμανία. Είναι μία από τις γερμανικές πόλεις που έχουν λεωφόρους και τους δρόμους που ορίζονται στο σχέδιο πλέγματος. Τα μεγαλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη είναι το Πανεπιστήμιο του Mannheim και το Πανεπιστήμιο για την Κλινική Ιατρική στο Mannheim.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Μανχάιμ στη Γερμανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος διαχείριση των τεχνών επιχειρήσεων διδάσκεται στα γερμανικά

University of Applied Management Studies in Mannheim
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2018 Γερμανία Mannheim

απόφοιτοι Bachelor / μέσα έχουν την εξουσία με την οικονομία προηγούμενη γνώση βάσει του συστήματος προσέγγιση προσανατολισμένη St. Gallen για τη διαχείριση για να οδηγήσει διαιρέσεις με επιτυχία. Θα μάθετε αυτό, τόσο οι "Διαχείριση Άνθρωποι", όπως τα «Διαχείριση Οργανώσεις" - δημιουργώντας έτσι τα απαραίτητα συστήματα διαχείρισης (οργανωτική, τη διαχείριση της διαδικασίας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ) ... [+]

απόφοιτοι Bachelor / μέσα έχουν την εξουσία με την οικονομία προηγούμενη γνώση βάσει του συστήματος προσέγγιση προσανατολισμένη St. Gallen για τη διαχείριση για να οδηγήσει διαιρέσεις με επιτυχία. Θα μάθετε αυτό, τόσο οι "Διαχείριση Άνθρωποι", όπως τα «Διαχείριση Οργανώσεις" - δημιουργώντας έτσι τα απαραίτητα συστήματα διαχείρισης (οργανωτική, τη διαχείριση της διαδικασίας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ). Εδώ, οι μαθητές είναι σε θέση να εκτελέσει μεγάλες εταιρείες τους από τα προγράμματα Bachelor στις εξής τέσσερις τομείς εξειδίκευσης των Δασκάλων συνέχισε:... [-]