Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Aarhus Δανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Aarhus Δανία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα πτυχίο MA ή Μεταπτυχιακό Τεχνών λαμβάνεται από τους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος ενός έως δύο ετών που σπουδάζουν θέματα Ιστορίας, Αγγλικών ή άλλων καλών τεχνών ή κλασσικών σπουδών. Οι σπουδές MA συχνά είναι ένας συνδυασμός έρευνας και μαθημάτων.

Η Δανία, επίσημα το Βασίλειο της Δανίας, είναι ένα κυρίαρχο κράτος της Βόρειας Ευρώπης, που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Σουηδίας, στα νότια της Νορβηγίας, και συνορεύει στα νότια από τη Γερμανία.

Aarhus είναι το κύριο λιμάνι στη Δανία και το 2ο μεγαλύτερο στη χώρα. Με πάνω από 100.000 κατοίκους, η πόλη βρίσκεται στο Aarhus δήμου. Καλείται επίσης η πρωτεύουσα της Γιουτλάνδης. Έχει πολλά πανεπιστήμια και κολέγια.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Aarhus στη Δανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

MA στην εταιρική επικοινωνία

Aarhus University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Δανία Aarhus

Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε οργανισμού και ξεκινά με μια ισχυρή, ακριβή και δημιουργική στρατηγική. Το MA στην εταιρική επικοινωνία διδάσκει στους μαθητές να σχεδιάζουν, να διαχειρίζονται και να εφαρμόζουν στρατηγικές από μια επικοινωνιακή προοπτική. [+]

MA στην εταιρική επικοινωνίαΣτρατηγική επικοινωνία για εταιρείες, ιδρύματα και οργανισμούς

Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε οργανισμού και ξεκινά με μια ισχυρή, ακριβή και δημιουργική στρατηγική. Το MA στην εταιρική επικοινωνία διδάσκει στους μαθητές να σχεδιάζουν, να διαχειρίζονται και να εφαρμόζουν στρατηγικές από μια επικοινωνιακή προοπτική./>

Στρατηγική γνώση και πρακτικές δεξιότητες/>... [-]