Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στην Έσμπιεργκ Δανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στην Έσμπιεργκ Δανία 2018

Μεταπτυχιακό

Το μεταπτυχιακό είναι κυρίως για τους φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν τη γενική τους εκπαίδευση στα μαθηματικά ή να διδάξουν.

Δανία 's τριτοβάθμια εκπαίδευση δίνει έμφαση στην ανώτερη τεχνική εκπαίδευση μέσω της μάθησης του πανεπιστημίου. Τα περισσότερα από τα πανεπιστήμια της Δανίας προσφέρει επίσης την ποιότητα διεθνή κουλτούρα φοιτητές λόγω χαλαρή σκανδιναβικές στάση της.

Esbjerg πόλη βρίσκεται στη δυτική ακτή της χερσονήσου της Γιουτλάνδης, στη Δανία. Είναι πάνω από 70.000 κατοίκους και είναι η 5η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Esbjerg είναι το σπίτι σε υποκαταστήματα πανεπιστημιούπολη πολλών Πανεπιστημίων επικεφαλής των οποίων είναι το Πανεπιστήμιο της Νότιας Δανίας.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στην Έσμπιεργκ στη Δανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts στις θαλάσσιες αρχαιολογίας

University of Southern Denmark
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Δανία Esbjerg

Το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ναυτικής Αρχαιολογίας είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της θαλάσσιας αρχαιολογίας ... [+]

Το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ναυτικής Αρχαιολογίας είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της θαλάσσιας αρχαιολογίας και διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς. Βασισμένο σε Esbjerg στις ακτές της Δανίας στη Βόρεια Θάλασσα, το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο σε διεθνές επίπεδο και όλα διδασκαλία είναι στα αγγλικά.Ένα πρόγραμμα μάστερ δύο ετώνΤο πρόγραμμα μάστερ δύο ετών δημιουργήθηκε με την απασχολησιμότητα στο μυαλό. Στόχος μας δεν είναι μόνο να παρέχει εκπαίδευση στη θαλάσσια αρχαιολογία, αλλά για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον τομέα αυτό. Το μάθημα είναι δομημένο γύρω από τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες στους τομείς της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς, την παροχή συμβουλών και αρχαιολογικές εργασίες της σύμβασης, αλλά και να επωφεληθούν οι μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια πιο παραδοσιακή έρευνα προσανατολισμένη σταδιοδρομία.Εμπορική κατάρτιση δύτηςΣτα φοιτητές του Πανεπιστημίου της Νότιας Δανίας έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εμπορικό αυτόνομης κατάδυσης προσόντα με πολύ χαμηλό κόστος. Ως εγκεκριμένο εμπορικό σχολή καταδύσεων, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μπορεί να εκδώσει το δανικό πιστοποιητικό «SCUBA erhvervsdykker» (ισοδύναμη με HSE SCUBA).Σας ενδιαφέρει;Δεδομένου ότι η εκπαίδευση είναι δωρεάν στη Δανία, η πορεία των θαλάσσιων κυρίους αρχαιολογία είναι δωρεάν για τους φοιτητές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης / του ΕΟΧ. Μόνο οι φοιτητές από χώρες εκτός της ΕΕ / του ΕΟΧ χρεώνεται ετήσια δίδακτρα.Το πρόγραμμα προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα.... [-]


πλοίαρχος του διεθνούς τουρισμού και αναψυχής διαχείρισης

University of Southern Denmark
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Δανία Esbjerg

[+]

Προυποθέσεις εισόδου

Bachelors of Art (ΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Γλώσσας και Πολιτισμού (Διεθνή Τουρισμός και διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου) έχουν το δικαίωμα να γίνουν δεκτοί. Φοιτητές με άλλα προγράμματα αντίστοιχο προπτυχιακό θα πληροί τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή μετά από αξιολόγηση από το Διοικητικό Συμβούλιο Μελέτης.

[-]