$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε όλα τα Προγράμματα MA σε Διακοσμητική

Μια ΜΑ, ή Master of Arts, είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο ότι οι μαθητές μπορούν να λάβουν, αφού ολοκληρώσει το κολλέγιο. Αυτή η διαδρομή των σπουδών επιτρέπει στους πτυχιούχους να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα, προετο… περαιτέρω

Μια ΜΑ, ή Master of Arts, είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο ότι οι μαθητές μπορούν να λάβουν, αφού ολοκληρώσει το κολλέγιο. Αυτή η διαδρομή των σπουδών επιτρέπει στους πτυχιούχους να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα, προετοιμάζοντας τους για μια σειρά της σταδιοδρομίας.

Ένα μεταπτυχιακό ότι οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διακοσμητικών Τεχνών. Τι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διακοσμητικών Τεχνών; Αυτός ο βαθμός είναι σχεδιασμένο για τους εισερχόμενους φοιτητές με ένα υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος και εμπειρία στην καλλιτεχνική τεχνική. Η παρακολούθηση μαθημάτων έχει ως στόχο να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα αυτών των υφιστάμενων δεξιοτήτων και να προωθηθεί μια μεγαλύτερη κατανόηση της τέχνης γενικότερα. Στην περίπτωση των περισσότερων προγραμμάτων, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ειδικεύονται στο μέσο της επιλογής τους, όπως κάρβουνο, πηλό ή το χρώμα. Υπάρχουν συχνά προαπαιτούμενα μαθήματα που οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει πριν από την εγγραφή στα προγράμματα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των βασικών μαθημάτων τέχνης και μερικές φορές τέχνη μαθήματα ιστορίας. Να είστε βέβαιος να εξετάσει τις προϋποθέσεις των προγραμμάτων που θεωρούν.

Το κύριο όφελος από τη λήψη ένα μεταπτυχιακό στη Διακοσμητικών Τεχνών είναι το γεγονός ότι ανοίγει την πόρτα για ένα ευρύ φάσμα της προσωπικής έκφρασης. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν το μοναδικό καλλιτεχνικό γούστο και το στυλ τους, δημιουργώντας μια βάση για μια ζωή επιβράβευση της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διάφορα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των τελών εγγραφής, τα έξοδα εγγραφής και δίδακτρα. Ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσει το συνολικό κόστος ενός συγκεκριμένου προγράμματος είναι να επικοινωνήσετε με το σχολείο μέσα από το γραφείο εισαγωγών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών που εγγράφονται σε ένα μεταπτυχιακό στην Διακοσμητικών Τεχνών πρόγραμμα πήγαινε για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία εντός των καλών τεχνών. Έχοντας αποκτήσει ένα μεταπτυχιακό στη κεραμική, για παράδειγμα, ένας απόφοιτος μπορεί να διδάξει μαθήματα κεραμικής, ανοίξτε ένα στούντιο ή να χρησιμεύσει ως πρόεδρος του προστίμου κοινωνίας τεχνών. Οι μαθητές έχουν πολλά από τα απαραίτητα για να γίνει επιτυχής κριτικούς τέχνης εργαλείων, όπως καλά.Οι περισσότεροι απόφοιτοι, ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους στόχους, συνεχίζουν να ασκούν καλλιτεχνικές δεξιότητές τους για τα επόμενα χρόνια.

Αν μια καριέρα στον τομέα αυτό ακούγεται σωστό για σας, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει τους στόχους σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης εδώ με εύχρηστη βάση δεδομένων των προγραμμάτων μας ΜΑ. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
Συνιστάται Πιο πρόσφατα Τίτλος
UCA University for the Creative Arts
Καντέρμπερι, Ηνωμένο Βασίλειο

Θέλετε να ανεβάσετε τις γνώσεις σας για την εσωτερική διακόσμηση στο επόμενο επίπεδο; Για να γίνετε ειδικός στην προσέγγιση και την επίλυση σύνθετων προκλήσεων σχεδιασμού; Στη ... +

Θέλετε να ανεβάσετε τις γνώσεις σας για την εσωτερική διακόσμηση στο επόμενο επίπεδο; Για να γίνετε ειδικός στην προσέγγιση και την επίλυση σύνθετων προκλήσεων σχεδιασμού; Στη συνέχεια, το μάθημα MA Interior Design στο UCA Canterbury θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε τους στόχους σας. Αυτό το μάθημα, μέσα στο διεγερτικό, δημιουργικό και υποστηρικτικό του περιβάλλον, θα σας δει να διαμορφώνετε μια ατομική προσέγγιση στο χωρικό σχεδιασμό. Μέσω της πρακτικής που καθοδηγείται από την έρευνα και του πειραματικού σχεδιασμού, θα μπορείτε να επιδείξετε την τεχνογνωσία σας στον επιλεγμένο τομέα ενδιαφέροντός σας, να προβάλετε τα σχεδιασμένα αποτελέσματα και το έργο του σχεδιασμού που είναι μια μοναδική έκφραση του εαυτού σας. Αυτό το πτυχίο μπορεί να αποτελέσει σημείο εκκίνησης για πιθανές σταδιοδρομίες σχεδιασμού εσωτερικού χώρου υψηλότερου επιπέδου. Οι εξειδικευμένοι τομείς στους οποίους μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε στα έργα σας περιλαμβάνουν σχεδιασμό αλληλεπίδρασης, VR, καθηλωτικά γεγονότα, λιανική ή εξειδικευμένη κατασκευή. Μπορείτε να εργαστείτε με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις σχετικά με την κληρονομιά και τη βιωσιμότητα, ασχολούμενοι τόσο με τη σύγχρονη τεχνολογία όσο και με την παραδοσιακή χειροτεχνία, τον ψηφιακό και τον «πραγματικό» χώρο. Θα διδαχθείτε μέσω ατομικών διδάκτρων, σεμιναρίων και αυτοκατευθυνόμενης μελέτης σε καθορισμένο χώρο στούντιο, με ακαδημαϊκούς που προσφέρουν εξειδικευμένη ερευνητική ευφυΐα. Το μάθημα περιλαμβάνει τακτικές ανασκοπήσεις με επισκέπτες κριτικούς από διάφορους σχετικούς κλάδους και διεθνείς επισκέψεις μελέτης. Σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, θα αναπτύξετε τις ερευνητικές, εννοιολογικές, αυτοδιαχειριζόμενες, τεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές σας και θα αποφοιτήσετε καλά εξοπλισμένοι για να εισέλθετε στην παγκόσμια αγορά. Σύνδεσμοι κλάδου Έχουμε εκτεταμένες επαφές σε όλο το φάσμα των κλάδων της εσωτερικής διακόσμησης. Ζωντανά έργα, ερευνητικές αναλύσεις και μελέτες σκοπιμότητας θα βασιστούν στο ευρύ φάσμα των επαφών και των ενώσεων μας. Οι συνδέσεις περιλαμβάνουν ειδικούς στους σχετικούς τομείς των οπτικοακουστικών τεχνολογιών, του σχεδιασμού φωτισμού και του διαδραστικού σχεδιασμού. Οι πρόσφατοι προσκεκλημένοι ομιλητές έχουν συμπεριλάβει: David Callcott, Σύμβουλοι σχεδιασμού CADA, λιανικής και σχεδιασμού αναψυχής (Λονδίνο και Χαϊντεραμπάντ, Ινδία) Emma Vane, σχεδιάστρια παραγωγής για το Atonement, τη σειρά Χάρι Πότερ, το Tinker Tailor Soldier Spy και το Captain America: The First Avenger Finlay White, ModCell, βιώσιμη κατασκευή Mick Pearce, βραβευμένος διεθνής αρχιτέκτονας (Τίτλος: Bio-mimicry and the 3rd industrial Revolution) Phil Hughes, Ralph Appelbaum Associates, σχεδιαστές μουσείων και εκθέσεων (Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Πεκίνο) Uwe R. Brückner, Atelier Brückner, σχέδιο έκθεσης (Στουτγάρδη, Γερμανία). -
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Πλήρες ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)