Filter
Μεταπτυχιακό Τεχνών
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε 2 Προγράμματα MA σε Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού

Ένα Master of Arts, ή MA, είναι ένα μονοπάτι της μελέτης που απευθύνεται σε πτυχιούχους κολλεγίων που αναζητούν την περαιτέρω εξειδίκευση τους σε ένα δεδομένο τομέα σπουδών. Αυτός ο βαθμός μπορεί να βοηθήσει στην προετοιμασία των σπουδαστών για επαγγελματική σταδιοδρομία αμέσως μετά την αποφοίτησή τους ή μπορεί να οδηγήσει σε ανώτερη εκπαίδευση.

Τι είναι το μάστερ στην διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού; Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην παραγωγή και διανομή αγαθών ή υπηρεσιών και μπορεί να εφαρμοστεί περισσότερο τοπικά ή σε παγκόσμια κλίμακα. Υπάρχουν πολλά βήματα μεταξύ της κατασκευής ενός αγαθού και της παράδοσής του στον καταναλωτή, οπότε ο βαθμός αυτός είναι αρκετά ευρύς ως προς το αντικείμενο. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει συχνά μαθήματα που υπογραμμίζουν τη στρατηγική εφοδιαστικής και τα ερευνητικά έργα. Με την εμφάνιση του Διαδικτύου και νέους τρόπους για την ταχεία επικοινωνία μεγάλου αριθμού πληροφοριών, πολλά από αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά μαθημάτων στον τομέα της ηλεκτρονικής εφοδιαστικής και της ηλεκτρονικής διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού, που αφορούν σε εικονικές επιχειρήσεις και προμηθευτές στο διαδίκτυο.

Το κύριο όφελος σε αυτό το βαθμό είναι το γεγονός ότι προσφέρει μια ανεκτίμητη ευκαιρία να εξειδικευτεί στην διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και να κερδίσει μεγάλο μέρος της εμπειρίας και των περισσότερων δεξιοτήτων που απαιτούνται για να υπερέχει σε αυτόν τον τομέα. Μετά την αποφοίτηση, πολλοί φοιτητές αυτών των προγραμμάτων είναι συνεπώς καλά εξοπλισμένοι για να βρουν εργασία.

Το κόστος ενός μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του σχολείου. Τα δίδακτρα, τα έξοδα εγγραφής και το κόστος εγγραφής μπορούν να εξαρτηθούν από μια σειρά παραγόντων. Για να καθορίσετε το κόστος ενός προγράμματος, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου με ερωτήσεις.

Μια ΜΑ στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας εφαρμόζεται πιο άμεσα στη σταδιοδρομία στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και στην εφοδιαστική, αν και οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να εφαρμόσουν αυτές τις δεξιότητες στον ιδιωτικό, δημόσιο ή εθελοντικό τομέα. Οι διαχειριστές της αλυσίδας εφοδιασμού εργάζονται για τη διασφάλιση της ομαλής μεταφοράς ή μεταφοράς εμπορευμάτων και υπηρεσιών κατά μήκος κάθε σταδίου της παραγωγικής διαδικασίας. Ορισμένοι διαχειριστές επιλέγουν να επικεντρώσουν την καριέρα τους πιο συγκεκριμένα στην παραγωγή ή το εμπόριο, ενώ άλλοι εργάζονται ευρύτερα ή διεξάγουν έρευνα σχετική με το πεδίο.

Αν ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε ένα μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, υπάρχουν αρκετές επιλογές που είναι διαθέσιμες σε εσάς. Η λίστα μας με προγράμματα με δυνατότητα αναζήτησης σε όλο τον κόσμο μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού

University of Greenwich

Δικτύων εφοδιαστικής αλυσίδας και των δικτύων ηλεκτρονικής εφοδιαστικής αλυσίδας μπορεί να σχεδιαστεί για τις υπηρεσίες ή την κατασκευή και να είναι παγκόσμια ή εγχώρια σ ... [+]

Δικτύων εφοδιαστικής αλυσίδας και των δικτύων ηλεκτρονικής εφοδιαστικής αλυσίδας μπορεί να σχεδιαστεί για τις υπηρεσίες ή την κατασκευή και να είναι παγκόσμια ή εγχώρια σε κλίμακα. Περιλαμβάνουν τις λειτουργίες των προμηθειών, παραγωγής, διανομής και εξυπηρέτησης των πελατών και έχουν ένα ευρύ φάσμα στο σχεδιασμό και δομές.

Η αγορά για μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη διαχείριση logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM) αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Οι εταιρείες απαιτούν από τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη είναι καλύτερα προσόντα και καλύτερα προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει τα βαθύτερα ζητήματα που εμπλέκονται στις διττό στόχο της μείωσης του κόστους και τη βελτίωση των υπηρεσιών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Borås

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για απασχόληση στη διαχείριση ή εξειδικευμένες ερευνητικές λειτουργίες σε όλες τις περιοχές μιας συνδεδεμένης με την κλωστοϋφαντουργ ... [+]

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βιωσιμότητα στην αλυσίδα αξίας των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και πώς επηρεάζονται τα διάφορα μέρη αυτής της αλυσίδας; Τότε μπορεί να είναι η εκπαίδευση για σας. Εδώ, αποκτάτε βασικές γνώσεις στην αλυσίδα αξίας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ειδικεύεστε στη διαχείριση διαφόρων τμημάτων της αλυσίδας εφοδιασμού.

Αυτή η εκπαίδευση σας δίνει τα εργαλεία για να διαχειριστείτε το μάρκετινγκ και τη συμπεριφορά των καταναλωτών σε διαδικασίες κλωστοϋφαντουργίας και μόδας. Αποκτάτε βασικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των αλυσίδων αξίας κλωστοϋφαντουργικών με ιδιαίτερη έμφαση στην αειφορία.... [-]

Σουηδία Borås
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά