Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στη Βασιλεία Ελβετία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στη Βασιλεία Ελβετία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Ένας κύριος 's βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές για να οδηγήσει ή να διαχειριστεί. Ένας κύριος 's βαθμός προετοιμάζει επίσης ένα άτομο για μια σειρά από αναζητήσεις μέσω εξειδικευμένη μελέτη ενός πεδίου.

Ελβετία, επισήμως η Ελβετική Συνομοσπονδία, είναι μια ομοσπονδιακή κοινοβουλευτική δημοκρατία που αποτελείται από 26 καντόνια, με την Βέρνη ως έδρα των ομοσπονδιακών αρχών. Ελβετία 's την ανεξαρτησία και την ουδετερότητα έχουν εδώ και καιρό τιμηθεί από τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Η Ελβετία είναι μια ειρηνική, ευημερούσα και σταθερή σύγχρονη οικονομία της αγοράς με χαμηλή ανεργία.

Βασιλεία είναι το σπίτι της Ελβετίας 's παλαιότερο πανεπιστήμιο, που χρονολογείται από το 15ο αιώνα. Μερικοί από τους μεγαλύτερους επιστήμονες όλων των εποχών έχουν ολοκληρώσει τη σχολική τους εκεί - ας 's αναφέρω μόνο Παράκελσος, Bernoulli, Erasmus, Euler και Νίτσε. Θα 's δεν είναι όλα σχετικά με την παλιά δόξα - που εξακολουθούν να παράγουν μεγάλους επιστήμονες και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στη Βασιλεία στην Ελβετία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts στην οπτική επικοινωνία και την εικονική έρευνα

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2018 Ελβετία Βασιλεία

Ο συνδυασμός της εικονικής πρακτικής, της εικονικής θεωρίας και της εικονικής έρευνας αποτελεί το προφίλ της ΜΑ στην οπτική επικοινωνία και την εικονική έρευνα. [+]

Το Ινστιτούτο Οπτικής Επικοινωνίας HGK FHNW, στη Βασιλεία, προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών για το Bachelor, Master και Ph.D. που αντικατοπτρίζει την πλούσια παράδοση της Σχολής Σχεδιασμού της Βασιλείας ειδικότερα και του ελβετικού γραφικού σχεδιασμού εν γένει.

Η πόλη της Βασιλείας, που βρίσκεται στην τριεθνική κοιλάδα του ποταμού Ρήνου, είναι ένα μοναδικό πολιτιστικό περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση στη Γαλλία και τη Γερμανία.... [-]