Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στη Λουκέρνη Ελβετία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στη Λουκέρνη Ελβετία 2018

Μεταπτυχιακό

Το μεταπτυχιακό είναι κυρίως για τους φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν τη γενική τους εκπαίδευση στα μαθηματικά ή να διδάξουν.

Ελβετία (Γερμανικά: Schweiz, γαλλικά: Suisse, Ιταλικά: Svizzera, Romansch:. Svizra Ελβετία έχει μερικά από τα Πανεπιστήμια παγκόσμια φήμη, όπως ETH στη Ζυρίχη, EPFL σε Λωζάνη, IHEID στη Γενεύη, Πανεπιστήμιο της Λωζάνης και το Πανεπιστήμιο του St Gallen. Λάβετε υπόψη σας, είναι 's πολύ καλύτερα να μιλούν την τοπική γλώσσα, οπότε αν μπορείτε να ' t μιλούν είτε γαλλικά, γερμανικά ή ιταλικά, καλύτερα να πάω για μια σειρά μαθημάτων γλώσσας πρώτα.

Luzern, επίσης γνωστή ως Λουκέρνη, είναι το σπίτι στο πανεπιστήμιο της κατάρτισης των εκπαιδευτικών Κεντρικής Ελβετίας, προσφέροντας 15 διαφορετικά προγράμματα κατάρτισης των εκπαιδευτικών σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Υπάρχει, επίσης, το Πανεπιστήμιο της Λουκέρνης, νεότερος στην Ελβετία - ιδρύθηκε το 2000.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στη Λουκέρνη στην Ελβετία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Arts (MA) στη μουσική

Lucerne University of Applied Sciences and Arts
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2019 Ελβετία Τριφύλλι

Τα προγράμματα σπουδών για το Master of Arts in Music (κλασικής μουσικής, τζαζ και παραδοσιακή μουσική), διδάσκονται στη γερμανική γλώσσα. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμφωνήσουν για να διδάξουν σε μια ξένη γλώσσα, ωστόσο? Πολλοί από αυτούς ... [+]

Master of Arts (MA) στη Μουσική

&nbsp

Η Λουκέρνη Σχολή Μουσικής προήλθε από σεμινάρια τα οποία διδάσκονται κάθε καλοκαίρι από το διάσημο σολίστ του παγκοσμίου φήμης Φεστιβάλ της Λουκέρνης. μουσικούς Διαπρεπείς όπως ο Carl Flesch, Wolfgang Schneiderhahn, Edwin Fischer και άλλοι έχουν δημιουργήσει έτσι μια παράδοση και το πνεύμα της διδασκαλίας μουσικής, που στις μέρες μας εξακολουθεί να υπάρχει στο Λουκέρνη School of Music. ... [-]