Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών το Marbella Ισπανία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών το Marbella Ισπανία 2017

Μεταπτυχιακό

Masters βαθμούς είναι πιο ευέλικτο από διδακτορικών τίτλων και έχουν ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών εφαρμογών. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, τρεις τύποι μεταπτυχιακά προγράμματα υπάρχουν έρευνα, την επαγγελματική, και το τερματικό. Τα πιο δημοφιλή κυρίους τύπους βαθμό είναι Master of Arts (MA) και Master of Science (MS) σε ένα μίγμα θεματικά πεδία.

Ισπανία (ισπανικά: España) είναι μια ποικιλόμορφη χώρα κατανομή της Ιβηρικής Χερσονήσου με την Πορτογαλία στο δυτικό άκρο της Μεσογείου. Η Ισπανία θεωρείται μια εξωτική χώρα στην Ευρώπη λόγω φιλόξενους κατοίκους του και χαλαρό τρόπο ζωής. Η κανονική διάρκεια για Πανεπιστημιακά μαθήματα στην Ισπανία είναι 4 χρόνια, εκτός από την ιατρική και το διπλό βαθμούς, που είναι 6. Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη είναι γνωστές πόλεις σε όλο τον κόσμο για την κουζίνα του, την έντονη νυχτερινή ζωή, και το παγκοσμίου φήμης λαογραφία και εορταστικές εκδηλώσεις.

Βρίσκεται στις ακτές της Μεσογείου Seas είναι Marbella της πόλης. Είναι ένας δήμος στην επαρχία της Μάλαγα. Η πόλη είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Έχει πολλά αξιοθέατα και μουσεία. Marbella έχει πάνω από 100.000 κατοίκους.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών το Marbella στην Ισπανία 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Ma στις διεθνείς πολιτικές και την παγκόσμια πολιτική

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ισπανία Marbella

Η Διεθνών Σχέσεων MA έχει σχεδιαστεί από κοινού μεταξύ MGIMO και MIUC να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την κριτική ανάλυση και ερμηνεία των βασικών θεωρητικών συζητήσεων του μεταμοντέρνου πολιτικό στίβο των διεθνών σχέσεων. [+]

MAs 2017 το Marbella Ισπανία. MA Διεθνών Σχέσεων από MGIMO - MIUC Επισκόπηση Διάρκεια: 2 έτη Γλώσσα: Αγγλικά Τοποθεσία: Marbella (Έτος 1), Μόσχα (2ο έτος) Τίτλος Προγράμματος: «Διεθνής Πολιτική και Παγκόσμια Πολιτική» Βαθμός Βραβευμένες: MA Διεθνών Σχέσεων Σημαντικούς επιστημονικούς κλάδους που καλύπτονται Διεθνής ιδρύματα Διπλωματία Media και το Διεθνές Politicies περιβαλλοντική Πολιτική Ρωσική Πολιτική Γλώσσες (ρωσικά / Ισπανικά) Ο Διεθνείς Σχέσεις Μ.Α. έχει σχεδιαστεί από κοινού μεταξύ MGIMO και MIUC να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την κριτική ανάλυση και ερμηνεία των βασικών θεωρητικών συζητήσεων του μεταμοντέρνου πολιτικό στίβο των διεθνών σχέσεων. Ένα από τα δυνατά σημεία του προγράμματός μας είναι η συζήτηση των Διεθνών Σχέσεων προσεγγίσεων μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον της τάξης, δεδομένης της παγκόσμιας υπόβαθρο των μαθητών μας. Πράγματι, ορισμένες από αυτές τις συζητήσεις σήμερα αναπαραχθεί σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς και διαπραγματεύσεις σε όλο τον κόσμο. MGIMO-MIUC τρένα την επόμενη γενιά των ηγετών της πολιτικής για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων θεμάτων της παγκοσμιοποίησης. Τμήμα Διεθνών Σχέσεων MGIMO-MIUC παρουσιάζει τους μαθητές με ένα μοναδικό μίγμα της θεωρίας και της πρακτικής προσαρμοσμένες σε ένα δύσκολο διεθνές και πολυπολιτισμικό σενάριο που συχνά αλλάζει γρηγορότερα από την ικανότητά μας να το αναλύσει. Τι θα Μελέτη Εξάμηνο 1, το έτος 1 Διεθνές Δίκαιο Ι Μέθοδοι Έρευνας Διπλωματία σε έναν κόσμο που αλλάζει Διεθνείς Θεσμοί και Πολιτικές Media και Διεθνής Πολιτική Οικονομικά της Δημόσιας Πολιτικής Ρωσική (αλλοδαπούς φοιτητές) / Ισπανικά / Γαλλικά (Ρωσική φοιτητές) Εξάμηνο 2, το έτος 1 πολιτική Ψυχολογία Πολιτική για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα... [-]