Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στην Πάντοβα Ιταλία

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στην Πάντοβα Ιταλία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα MA είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα κλασσικών σπουδών θεμάτων καλών τεχνών όπως η ιστορία, οι επικοινωνίες, η φιλοσοφία, η θεολογία ή τα Αγγλικά. Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών συνήθως απαιτεί παρακολούθηση μαθημάτων, έρευνα και γραπτές εξετάσεις.

Επισήμως γνωστή ως η Ιταλική Δημοκρατία, η χώρα βρίσκεται στη νότια Ευρώπη. Η επίσημη γλώσσα είναι η ιταλική και η πολιτιστική πλούσιο κεφάλαιο είναι η Ρώμη. Πολλά από τα πανεπιστήμια του κόσμου 's παλαιότερα βρίσκονται στην Ιταλία, ιδίως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (ιδρύθηκε το 1088). Υπάρχουν τρεις Superior Ανωτάτη Σχολή με "καθεστώς πανεπιστημίου ", τρία ινστιτούτα με την ιδιότητα του Διδακτορικού κολέγια, τα οποία λειτουργούν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Αυτή η βιομηχανική και οικονομική πόλη της Ιταλίας είναι μια καλά αναπτυγμένη αλλά φυσικά όμορφη πόλη. Ως εκ τούτου, Πάντοβα είναι ένα καλό μέρος για να ζήσουν και να κερδίσουν χρήματα. Επιπλέον, Πάδοβα έχει κάποιες καλές εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως Πανεπιστήμιο της Padova.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στην Πάντοβα στην Ιταλία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

MA Degree Programme in Human Rights and Multi-level Governance

University of Padova School of Economic and Political Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Ιταλία Πάδοβα

[+]

Αγωνίσματα Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα μαθημάτων έχει πολιτικής και προσανατολισμένη στη δράση προσέγγιση, με βάση την έρευνα και την κριτική σκέψη.

Εργασία αυτόνομα, την ικανότητα σχεδιασμού, και ο χρόνος διαχείρισης: Οι φοιτητές παρέχονται με τις μαθησιακές δεξιότητες απαραίτητες για την ανάπτυξη αυτόνομων ικανότητες στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των κοινωνικών προγραμμάτων στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ειρήνης. [-]