Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τεχνών στο Κεμπέκ Καναδάς

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Τεχνών στο Κεμπέκ Καναδάς 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών ή MA είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο που συνήθως αποκτάται μετά από ένα πρόγραμμα σπουδών καλών τεχνών, κλασσικών σπουδών, κοινωνικών επιστημών ή άλλων, παρόμοιων συγκεντρώσεων. Τα προγράμματα αυτά έχουν την τάση να διαρκούν ένα έως δύο έτη.

Ο Καναδάς είναι η καλύτερη χώρα για να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σας, αν είστε μια διαδραστική πρόσωπο. Σχεδόν κάθε εθνική ομάδα εκπροσωπείται στον Καναδά έτσι 'sa πολυπολιτισμική κοινωνία. Εμπόδιο της γλώσσας δεν είναι ένα θέμα για τους ξένους φοιτητές, όπως ο Καναδάς θεωρείται ο κόσμος 's ηγέτης στην γλωσσική κατάρτιση.

Αυτή η μεγάλη γαλλόφωνη επαρχία του Καναδά είναι μια επιλογή για πολλούς, ιδίως γαλλικές ντόπιοι που ζουν στη χώρα όταν πρόκειται για την ανάληψη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι περιοχές χρησιμοποιούν γαλλικά, αλλά το πιο σημαντικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή είναι Universite du Quebec η οποία εγγράφεται στο Τμήμα χιλιάδες των τοπικών μαθητές κάθε χρόνο.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Τεχνών στο Κεμπέκ στον Καναδά 2018

Διαβάστε Περισσότερα

MA στην αειφόρο διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων

Université Du Québec En Outaouais UQO
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Καναδάς Gatineau Saint-Jérôme

[..] Αυτή η διεπιστημονική ελέγχου για τους υποψηφίους που επιθυμούν να γίνουν ειδικευμένων επαγγελματιών στην αειφόρο διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων. [+]

Η διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων σε εξειδικευμένους εργαζόμενους που εμπλέκονται στον καθορισμό, τη διαχείριση και την επίλυση των προβλημάτων των διαφόρων ειδών, προκειμένου να συμβάλει στην εφαρμογή της βιώσιμης ανάπτυξης των δασών.

Παρέχουν τη διαχείριση του οικοσυστήματος και της αειφόρου σχεδιασμού των δασών, λαμβάνοντας υπόψη, στις αρχές τους και τις πρακτικές διαχείρισης, πολλαπλών αναγκών των χρηστών, τις απαιτήσεις των ομάδων συμφερόντων, των στόχων και η προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χρήσης γης .... [-]